Tchouameninél az őszi formára annyiszor hivatkozva van, mintha valami hihetetlen nagy arany labdás formában focizott volna. Pedig csak a kurva szar tavaszához képest volt jobb az ősz, de az se volt kiemelkedő. Casemiro rosszabb meccsei voltak olyanok, mint Tchunak az ősziek.raul 4 ever írta: Az őszi forma alapján akkoris meg kell próbálni mégegyszer. Hogy van FranG (és ha marad Mendy) egyértelmű, hogy 2 szarabb meccs után Cama ugrik is majd a helyére, a versenytől pörögni fog remélhetőleg.
Ettől függetlenül egy évet még kell neki adni, de tavaly nyáron leírtam mit láttam tőle néhány meccs után és sajnos semmiben se változott 1 év alatt.
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. augusztus 14., vasárnap 23:12
HÚ hát eddig én fogom a fejem, hogy kit igazoltunk (és nem pozitívan). Azt hittem, majd berakják középre, aztán megesz mindenkit, de egy egészséges sprintet nem láttam tőle, se egy agresszív labdaszerzést, se azt az ellentmondást nem tűrő hozzáállást, mint Rüdigernél. Remélem csak nagyon új még neki a közeg, mert ez eddig nemhogy 80-at, de még 8-at se ér. Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.