Nem véletlen hogy az egyiket úgy hívják befektetés, a másikat meg úgy hogy szerencsejáték.
Persze csak rosszul csinálom a sportfogadást, az lesz a gond.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 27., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. június 27., kedd 21:58
Jah mert a sport csak statisztikán meg a az aktuális formán és a sérüléseken múlikrikko írta:9/10 fogadó bemegy, feltesz 10k-t egy marha jó szelvényre 10 meccsel, szép nagy a szorzó aztán bukja.Realista24 írta:
Nyilván. Olyan egyszerű ez mint rubelt venni és eladni.
Ezért is gazdagodott meg mindenki ebből, a fogadóirodák meg sorra zárnak be.
Arról nem is beszélve, hogy még rosszabb az arany, aki csak úgy fogad, hogy ránéz a tabellára aztán vakon bedob valamit. Holott ezernyi statisztikai oldal , csapatok honlapja a sérültekről, mumosok , riválisok stb info van.
Amiből egy kis idő ráfordítással simán lehet nyereségesen kijönni. Ez kb a fogadok 1% se. A többi meg vakon rak mindent is, ha bejön akkor jó , ha nem akkor meg ertetlenkedik, hogy miért bukja z egyszerűnek tűnő meccsen a szelvényt.
Pont ezért amíg mindig megvan a 99% balek , simán nyereséges lesz ez a dolog. Én is bukom a szelvények egy részét,de ha a hosszú távú statisztikat nézem , akkor bőven , sőt nagyon vastagon pluszban vagyok.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 21:28
Igazán mit is mondhatna ?gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=p5U3ASR ... E2%80%A4hu
semmi új. felcsúti kisgömböc nem válaszol mert fogalma sincs hogyan kéne rendbe tenni ezt a szart
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 27., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 27., kedd 21:20
Ezért kell inkább a rubel váltó mellett Alexejnél fogadniRealista24 írta:Nyilván. Olyan egyszerű ez mint rubelt venni és eladni.rikko írta:
Nem kell egy szelvényre 10 meccset rakni.
1-2 meccs max/ fogadás.
Még a tétet sem kell felvinni a csillagos égig. Napi 20-40 eurót röhögve lehet így keresni. Azaz pluszba kijönni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 27., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 21:12
9/10 fogadó bemegy, feltesz 10k-t egy marha jó szelvényre 10 meccsel, szép nagy a szorzó aztán bukja.Realista24 írta:Nyilván. Olyan egyszerű ez mint rubelt venni és eladni.rikko írta:
1-2 meccs max/ fogadás.
Még a tétet sem kell felvinni a csillagos égig. Napi 20-40 eurót röhögve lehet így keresni. Azaz pluszba kijönni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 21:03
Nyilván. Olyan egyszerű ez mint rubelt venni és eladni.rikko írta:Realista24 írta:
Parancsolsz?
1-2 meccs max/ fogadás.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 21:00
Realista24 írta:Parancsolsz?rikko írta:
Ellenben simán egy átlag fizetésnél többet lehet keresni vele.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 20:09
Parancsolsz?rikko írta:
Ellenben simán egy átlag fizetésnél többet lehet keresni vele.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 20:03
En is adózok , nem is keveset. Megveszem a havi vonat jegyet, ami most 49 Euró. Eddig többszöröse volt, pedig 2 állomást kell csak menni és eddig az utóbbi 2 évben nem volt ellenőr. Ergo simán megspórolható ez is.zsuninnyo írta:Az adocsalas es a feketekereskedelem aztan valoban hatekony. Dehat igy van ez, magyarok vagyunk. Aki nem csinalja az hulye.rikko írta:
Senki nem mondta, hogy menő. Ellenben hatékony.
De gondolom te 100%-ban makulátlan életet élsz.
Adozok mindenert, tehat nem dolgozok es kereskedek feketen, sot ha 2 megallot megyek a villamossal akkor is veszek jegyet. Aki szamla nelkul akar barmit azt elhajtom a picsaba, mert tudom miert teszi.
Cserebe atmegyek a piroson gyalog, sot multkor tilosban parkoltam 3 percig amit sajnalok, de egy budos szavam nem lett volna, ha repul a 10k birsag.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 19:48
Venned kellett volna 4ert te noob.Halfkey írta: Én amúgy ezt a ‘tippet’ nem is értem. Amikor 8 forintot ért a rubel, akkor azt javasoltad mindenkinek hogy váltsuk a rubelünket forintra? Köszi, ez igen hasznos tipp amit sokan tudunk hasznosítani. Gondolom hozzám hasonlóan mindenkinek áll otthon hegyekben az orosz valuta.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 27., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 27., kedd 19:20
Az adocsalas es a feketekereskedelem aztan valoban hatekony. Dehat igy van ez, magyarok vagyunk. Aki nem csinalja az hulye.rikko írta:Senki nem mondta, hogy menő. Ellenben hatékony.zsuninnyo írta:
Kepzeld 2023ban a civilizacio egy resze mar radobbent, hogy a fekete kereskedelem nem meno, igy nem, nincs sok embernek sajat valtosa.
De gondolom te 100%-ban makulátlan életet élsz.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 18:58
Senki nem mondta, hogy menő. Ellenben hatékony.zsuninnyo írta:Kepzeld 2023ban a civilizacio egy resze mar radobbent, hogy a fekete kereskedelem nem meno, igy nem, nincs sok embernek sajat valtosa.rikko írta: Szerintem sok embernek van saját váltósa![]()
Az már más kérdés, hogy mennyire lehet kiaknázni ezt a lehetőséget.
Revolut, Binance stb az esélytelen.
A ruszkik le vannak tiltva.
Én pl úgy "utalok" hogy orosz bankban kapok zsetont és azt forintositom vagy eurositom úgy, hogy az európában tartózkodó orosz állampolgároknak utalom a számlájára a rubelt o meg nekem a helyi valutát adja kp-ben.
2 perc szórakozás kb az egész
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 27., kedd 13:36
Kepzeld 2023ban a civilizacio egy resze mar radobbent, hogy a fekete kereskedelem nem meno, igy nem, nincs sok embernek sajat valtosa.rikko írta: Szerintem sok embernek van saját váltósa![]()
Az már más kérdés, hogy mennyire lehet kiaknázni ezt a lehetőséget.
Revolut, Binance stb az esélytelen.
A ruszkik le vannak tiltva.
Én pl úgy "utalok" hogy orosz bankban kapok zsetont és azt forintositom vagy eurositom úgy, hogy az európában tartózkodó orosz állampolgároknak utalom a számlájára a rubelt o meg nekem a helyi valutát adja kp-ben.
2 perc szórakozás kb az egész
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. június 27., kedd 11:08
Igy igaz. Egybol ra is kerestem revoluton, mondom meglepodnek, ha lehetne rubel-t valtani. Nem lepodtem meg.Realista24 írta:Vilagos, hogy nem ott valtod, de mivel tippkent irtad be, es sztem a forum 99%-nak nincs lehetosege arra, amire neked igen, igy nekik marad a hivatalos menet.rikko írta:
Jogos. Az egyszerűség kedvéért írtam a duplázást.
Amúgy a valóságban kb 1,85 körül jön ki.
Nem bankban vagy váltóban váltom, őket kihagyom![]()
Forint/rubel vonalon szépen lehet játszani.
De a rubel/dollár is szépen tejel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 10:14
Vilagos, hogy nem ott valtod, de mivel tippkent irtad be, es sztem a forum 99%-nak nincs lehetosege arra, amire neked igen, igy nekik marad a hivatalos menet.rikko írta:Realista24 írta:
Az elmult 10 evben 7,34 Ft/rub volt a legmagasabb arfolyam, ha jol neztem, tehat a 8-9Ft azert messze volt + tranzakcios dijak, igy a duplazas barokkos tulzas, de ennek ellenere termeszetesen szep fogas az ilyen.
Jogos. Az egyszerűség kedvéért írtam a duplázást.
Amúgy a valóságban kb 1,85 körül jön ki.
Nem bankban vagy váltóban váltom, őket kihagyom![]()
Forint/rubel vonalon szépen lehet játszani.
De a rubel/dollár is szépen tejel.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 10:12
Realista24 írta:Az elmult 10 evben 7,34 Ft/rub volt a legmagasabb arfolyam, ha jol neztem, tehat a 8-9Ft azert messze volt + tranzakcios dijak, igy a duplazas barokkos tulzas, de ennek ellenere termeszetesen szep fogas az ilyen.rikko írta:
Anno mikor a forint nagyon beesett és a rubel erősödött, akkor írtam a fórumra, hogy most érdemes beletenni a pénzt, mert a rub/HUF vissza fog esni a szokásos 4-4,2 köré.
Akkoriban duplája volt. En akkor pattintottam bele 800k rubelt. Most ennek dupláját kapom vissza és várom amikor a rubel megint visszaerősödik és a forint beborul.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem