zsuninnyo írta:
rikko írta:
Senki nem mondta, hogy menő. Ellenben hatékony.
De gondolom te 100%-ban makulátlan életet élsz.
Az adocsalas es a feketekereskedelem aztan valoban hatekony. Dehat igy van ez, magyarok vagyunk. Aki nem csinalja az hulye.
Adozok mindenert, tehat nem dolgozok es kereskedek feketen, sot ha 2 megallot megyek a villamossal akkor is veszek jegyet. Aki szamla nelkul akar barmit azt elhajtom a picsaba, mert tudom miert teszi.
Cserebe atmegyek a piroson gyalog, sot multkor tilosban parkoltam 3 percig amit sajnalok, de egy budos szavam nem lett volna, ha repul a 10k birsag.
En is adózok , nem is keveset. Megveszem a havi vonat jegyet, ami most 49 Euró. Eddig többszöröse volt, pedig 2 állomást kell csak menni és eddig az utóbbi 2 évben nem volt ellenőr. Ergo simán megspórolható ez is.
Viszont, ha van lehetőség kihasználni a kiskapukat, akkor megteszem.
Egyrészt a váltós ismerős így simán mondhatom , hogy ő tartozik nekem én meg neki. Aztán lehet bizonyítani, hogy így van vagy sem.
Senkinek nem mondtam, hogy hülye vagy balfek. Hanem adtam egy tippet, hogy mit lehet kihasználni.
De inkább ez, mint a cigi vagy az alkohol esetleg a kurvazas.
Illetve akkor ennyi erővel aki fogadni jár az is adócsaló... Ugyanis ha személyesen fogadsz azt soha az életben senki nem ellenőrzi vissza. Azt meg pláne nem, hogy nyert-e a szelo vagy sem.
Ellenben simán egy átlag fizetésnél többet lehet keresni vele.