Csak, ha jossz velem. Elsetalunk a naplementeben, mint ket legenda.hehetheoriginal írta:az ott a main admin annual task/goal, nem is kérdés.Aztán majd csak annyi a dolgunk, hogy ne hagyjuk Remyt üdvözölni a topicjában![]()
en tiltanám örökre.

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 28., szerda 9:28
Csak, ha jossz velem. Elsetalunk a naplementeben, mint ket legenda.hehetheoriginal írta:az ott a main admin annual task/goal, nem is kérdés.Aztán majd csak annyi a dolgunk, hogy ne hagyjuk Remyt üdvözölni a topicjában![]()
en tiltanám örökre.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 28., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 28., szerda 9:23
Kicsit overkillnek tűnik, de jobb biztosra menni.hehetheoriginal írta:az ott a main admin annual task/goal, nem is kérdés.Aztán majd csak annyi a dolgunk, hogy ne hagyjuk Remyt üdvözölni a topicjában![]()
en tiltanám örökre.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 28., szerda 9:17
az ott a main admin annual task/goal, nem is kérdés.Aztán majd csak annyi a dolgunk, hogy ne hagyjuk Remyt üdvözölni a topicjában![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 28., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 28., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 28., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 28., szerda 9:07
Nyar van, jo ido, lenge ruhas csajok, relax AnthonyAnthony írta: Kőkemény? Hát dögöljön meg baszki.
Valami 600 milliót gombolnak le a PSG-ről, de nem elég. Ilyen pénzéhes szarokkal nem kell foglalkozni.
Persze passzívan de valójában ők akarnak váltani és akkor kéri a 90 milliós hűségbónuszt. Eszed megáll.
Le van írva szépen a Marcán, valami 400 millióba kerülne nekünk ez a transzfer, ebben csak az átigazolási díj + a hűségbónusz kifizetése + átigazolási bónusz van benne kb.
Utána jönne az évi 23 millió nettó fizetés.
A Pool kifizetné az összeget, hát hajrá, tegyék meg.
Tudom sokan leszarjátok hogy mennyibe kerül, és megfogadtam magamnak hogy nem írok a témában mert már mindent leírtam, de tényleg felháborító ez a banda. Kurvára kockázatos ennyi pénzt beleölni egy darab emberbe amikor a sportban bármikor benne van egy sérülés, és hát itt ugye ezer másik veszély is van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 28., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 28., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 28., szerda 8:43
Viszont anyukarol az a hir jarja, hogy kokemeny, es a legnagyobb ugynokoket idezi a targyalasi technikaja.Pad'em írta:Ezt állitólag az az ügynök csóka mondta akitől azt is idézték utána, hogy be lesz mutatva júliusban a Bernabeuban?Realista24 írta: Liverpool kifizetne a 250+50 milliot Kylianert.
A szerzodese a Reallal egyebkent mult pentek ota ala van irva. For sure.![]()
Totál meg van veszve mindenki, össze-vissza írnak mindent is. Nagyon beteg ez a saga. Van az arab front, a spanyol meg Mbappéjé és mindegyik mást szivárogtat. Kb szerintem maga a játékos se tudja mi a fene van
![]()
Kylian jóságos anyukáját amúgy közben betámadták a francia játékosügynökök, amiért próbál a cégéhez édesgetni más játékosokat (Hakimi, Cherki), úgy, hogy elvileg nincs is meg a kellő engedélye, hogy képviseljen bárkit![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 28., szerda 8:42
Ezt állitólag az az ügynök csóka mondta akitől azt is idézték utána, hogy be lesz mutatva júliusban a Bernabeuban?Realista24 írta: Liverpool kifizetne a 250+50 milliot Kylianert.
A szerzodese a Reallal egyebkent mult pentek ota ala van irva. For sure.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 28., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 28., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. június 27., kedd 23:00
Realista24 írta: JUST IN: Real Madrid are currently more focused on Arda Güler than Mbappé.
@jfelixdiaz
Nyilvan![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. június 27., kedd 21:51
A Marca 350 millióra hozta ki anno a Haaland transzfert, de a számok némileg mások.Realista24 írta:48 milliot az apja? 65 alairasi penz? Ezeket en miert nem lattam sehol? Van linked. Koszi.realmadrid95 írta:
Ugy szol a fama, hogy 75 milliot fizettek erte, annyi volt a kivasarlasi ara, 48 milliot kapott az apja es o kapott kozel 65 millio alairasi penzt, meg konnyen teljesitheto bonuszok vannak a szerzodeseben, ahol 10 milliokat kap. Ezt tobb pl meccsen is mondtak a kommentatorok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 19:45
48 milliot az apja? 65 alairasi penz? Ezeket en miert nem lattam sehol? Van linked. Koszi.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: en azt az 50 vagy hány milliot amit a bvb-nek fizettek, mai napig nem értem, ott valami csalássorozat huzodik a háttérben má megin
ilyen alapon akkor beli 25 millio aztan kalap
Ugy szol a fama, hogy 75 milliot fizettek erte, annyi volt a kivasarlasi ara, 48 milliot kapott az apja es o kapott kozel 65 millio alairasi penzt, meg konnyen teljesitheto bonuszok vannak a szerzodeseben, ahol 10 milliokat kap. Ezt tobb pl meccsen is mondtak a kommentatorok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 27., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 27., kedd 19:30
Whiteheart írta: Ha haaland után kénről is lecsúszunk mbappe miatt akkor megérdemeljük, viszont Mbappét fehérbe soha ne lássam meg egy csapat mezében sem!
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem