Realista24 írta: JUST IN: Real Madrid are currently more focused on Arda Güler than Mbappé.
@jfelixdiaz
Nyilvan![]()
Rá kellett gugliznom.

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. június 27., kedd 23:00
Realista24 írta: JUST IN: Real Madrid are currently more focused on Arda Güler than Mbappé.
@jfelixdiaz
Nyilvan![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. június 27., kedd 21:51
A Marca 350 millióra hozta ki anno a Haaland transzfert, de a számok némileg mások.Realista24 írta:48 milliot az apja? 65 alairasi penz? Ezeket en miert nem lattam sehol? Van linked. Koszi.realmadrid95 írta:
Ugy szol a fama, hogy 75 milliot fizettek erte, annyi volt a kivasarlasi ara, 48 milliot kapott az apja es o kapott kozel 65 millio alairasi penzt, meg konnyen teljesitheto bonuszok vannak a szerzodeseben, ahol 10 milliokat kap. Ezt tobb pl meccsen is mondtak a kommentatorok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 19:45
48 milliot az apja? 65 alairasi penz? Ezeket en miert nem lattam sehol? Van linked. Koszi.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: en azt az 50 vagy hány milliot amit a bvb-nek fizettek, mai napig nem értem, ott valami csalássorozat huzodik a háttérben má megin
ilyen alapon akkor beli 25 millio aztan kalap
Ugy szol a fama, hogy 75 milliot fizettek erte, annyi volt a kivasarlasi ara, 48 milliot kapott az apja es o kapott kozel 65 millio alairasi penzt, meg konnyen teljesitheto bonuszok vannak a szerzodeseben, ahol 10 milliokat kap. Ezt tobb pl meccsen is mondtak a kommentatorok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 27., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 27., kedd 19:30
Whiteheart írta: Ha haaland után kénről is lecsúszunk mbappe miatt akkor megérdemeljük, viszont Mbappét fehérbe soha ne lássam meg egy csapat mezében sem!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 27., kedd 19:28
hehetheoriginal írta: en azt az 50 vagy hány milliot amit a bvb-nek fizettek, mai napig nem értem, ott valami csalássorozat huzodik a háttérben má megin
ilyen alapon akkor beli 25 millio aztan kalap
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 27., kedd 19:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 27., kedd 18:59
Meg Benzemat elzavarni Szaud-ArabiabaRemy írta:Azert, ha teljes erovel megyunk erte, megneztem volna, hogy mizu. Atigazoalsi osszege poen szint volt, szoval csak a jatekost kellett volna meggyozni.Sierra írta:
Miert csusztunk volna le hallandrol? Ezerszer ki lett beszelve h a Citybe akart menni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 27., kedd 18:33
Azert, ha teljes erovel megyunk erte, megneztem volna, hogy mizu. Atigazoalsi osszege poen szint volt, szoval csak a jatekost kellett volna meggyozni.Sierra írta:Miert csusztunk volna le hallandrol? Ezerszer ki lett beszelve h a Citybe akart menni.Whiteheart írta: Ha haaland után kénről is lecsúszunk mbappe miatt akkor megérdemeljük, viszont Mbappét fehérbe soha ne lássam meg egy csapat mezében sem!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 27., kedd 18:18
Miert csusztunk volna le hallandrol? Ezerszer ki lett beszelve h a Citybe akart menni.Whiteheart írta: Ha haaland után kénről is lecsúszunk mbappe miatt akkor megérdemeljük, viszont Mbappét fehérbe soha ne lássam meg egy csapat mezében sem!
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. június 27., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 27., kedd 14:32
Hat ez nem is kerdes, legalabb akkora rendezveny lenne mint anno CR eseteben. Ha vegre veget er a szappanopera es beoltozik feherben, akkor elfelejtek neki mindent. Szuksegunk van ra, nincs mas elerheto opcio, nalunk aranylabdat tudna nyerni es rengeteg cimet. Remelem Madridban visszatalal az alazatossag utjara, nem fog kocsogoskodni. Amig Pariszban van, addig csovesbanat statuszban tetszeleg.Pad'em írta: Kíváncsi lennék a bemutatására is. Merné e Perez a Bernabeu elé vetni, hogy pár kevesbé feledékeny szurkoló kifütyülje, vagy csak diszkrét di Stefanos bemutatása lenne mint a többi új szerzeménynek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 27., kedd 14:18
Zseniális hova fajult a foci.Realista24 írta:Kölyök apja 20 millio euro koruli alairasi bonuszt var el.Realista24 írta: Firmino is jo esellyel szaudiakhoz megy, pontositva, meg varjak a vegso valaszt a jatekostol.
Török gyerekert a Barca, a Milan es a Dortmund van versenyben. Mi nem fogunk labdaba rugni, mert a sportprojekt nem fekszik nekik. Csalad szinten var nemi aprot a dontes eloremozgatasa erdekeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 14:05
Kölyök apja 20 millio euro koruli alairasi bonuszt var el.Realista24 írta: Firmino is jo esellyel szaudiakhoz megy, pontositva, meg varjak a vegso valaszt a jatekostol.
Török gyerekert a Barca, a Milan es a Dortmund van versenyben. Mi nem fogunk labdaba rugni, mert a sportprojekt nem fekszik nekik. Csalad szinten var nemi aprot a dontes eloremozgatasa erdekeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 13:11
Az lehet, de két év múlva meg igen, és itt erről volt szó, ezért írtam.Faust írta: Szerintem 6 ev mulva mar nem o lesz az elnok, de ne legyen igazam.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 27., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 13:09
Eleve hat évig minimum itt lenne, mert annyit írnak alá az újak.Faust írta:Csak nekunk nincs 300 millionk csak a fizetesere ha lepni akar, meg meg ki tudja mi lett a nevere iratva amirol nem is hallani.Sierra írta:
6 éve van ott...![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 27., kedd 13:03
Csak nekunk nincs 300 millionk csak a fizetesere ha lepni akar, meg meg ki tudja mi lett a nevere iratva amirol nem is hallani.Sierra írta:6 éve van ott...KAG írta:hogy Mbappe is lépne hasonló mód 2-3 év után, mint ahogy azt most teszi Párizsban![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 27., kedd 13:01
6 éve van ott...KAG írta:hogy Mbappe is lépne hasonló mód 2-3 év után, mint ahogy azt most teszi Párizsban
Jelenlévő fórumozók: 54 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem