Luka Modrić
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
38 éves lett, szomorú nap lesz, amikor már nem fog közénk tartozni, sok hála és köszönet az eddigiekért, Isten éltessen varázsló!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Luka Modrić: "The club, Ancelotti and I had clear conversations and agreements. My only condition for staying was to be treated as a competitive player and not to be kept in the squad in the name of past merits. It was my wish that all players can fight for a starting spot."
Na, akkor ez is tisztazva.
Na, akkor ez is tisztazva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
O meg bellingham a legjobb jatekosunk.Kercsó írta:szépen mutatja a fukkot maSierra írta: Imadom azt embert de kezd kicsit sok lenni. Par nap mulva 38-at tolti, mit akar meg allando kezdo lenni? Fogadja el a csere szerepet, nem 30 eves mar…![]()
Igy kell egy kozeppalyasnak jatszani.
Nem forgolodni visszafele allandoan.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szépen mutatja a fukkot maSierra írta: Imadom azt embert de kezd kicsit sok lenni. Par nap mulva 38-at tolti, mit akar meg allando kezdo lenni? Fogadja el a csere szerepet, nem 30 eves mar…
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nincs ezzel baj, ha racionalis az önképe és el tudja fogadni a padot.
attól még nem kell feladni, meg elmenni, lehet sérülések miatt sokat fog játszani.
attól még nem kell feladni, meg elmenni, lehet sérülések miatt sokat fog játszani.
thereisonly1ronaldo
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szar volt Bale, mert csak felvette a fizut a padrol mielott levezetett. Szar volt Hazard, mert felvette a fizut a lelatorol. Lassan Modric is problemas lesz, mert 38 evesen is megtesz mindent az edzeseken es a palyanSierra írta: Imadom azt embert de kezd kicsit sok lenni. Par nap mulva 38-at tolti, mit akar meg allando kezdo lenni? Fogadja el a csere szerepet, nem 30 eves mar…
Valamelyik besztlig csapat most is kifizetne jonehany tizmilliot erte, mert 38 evesen is uralja a jatekot.
igen egyébként sanszos, hogy ezt megint csak valaki kitalálta.flori írta:Vagy talán csak a szokásos újságírói puffogtatás.
Nyilván semmi baj nincs az extra motivációval, sőt, csak tudnia kell helyén kezelni a szitut. Reméljük tudja is, és nem hoz negatív vibe-ot az öltözőbe amiatt, hogy idén már csak csere lesz szinte végig.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
csapjad neki "öreg" !
basszál oda a másik generációnak, hadd lássák mi fán terem a küzdőszellem...
basszál oda a másik generációnak, hadd lássák mi fán terem a küzdőszellem...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

De nem értem, nem az a hír hogy pampog/elégedetlenkedik, hanem hogy extrán odarakja magát edzéseken.Sierra írta: Imadom azt embert de kezd kicsit sok lenni. Par nap mulva 38-at tolti, mit akar meg allando kezdo lenni? Fogadja el a csere szerepet, nem 30 eves mar…
Ez miért baj? Miért sok? Szerintem pont hogy kiváló, ha nem is sikerül neki, a fiataloknak nagyon jó hozzáállást mutat.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nekünk abból bajunk nem lehet, ha Modric extramotivált.
Imadom azt embert de kezd kicsit sok lenni. Par nap mulva 38-at tolti, mit akar meg allando kezdo lenni? Fogadja el a csere szerepet, nem 30 eves mar…
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Modrić knows that the season is long and he does not contemplate it as that of his farewell in the background. The player trusts that he will end up with a decisive role in the important stretch, when trophies are won.
— @relevo
Modrić wants to play in next summer's European Championship. Winning a trophy with Croatia is something he wants to achieve.
— @relevo
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Ancelotti: “Luka Modrić to Saudi Arabia? Luka has already decided to stay here”. 

“He's not happy he's not playing, it’s very strange to see Luka not playing but he’ll have minutes. For sure. He will help us during the season”.
“He's not happy he's not playing, it’s very strange to see Luka not playing but he’ll have minutes. For sure. He will help us during the season”.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megérdemelné.BREAKING: Real Madrid want Luka Modric to be linked with the club post retirement and have already offered the player a position at the club.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na az szamomra kegyetlen volt.tomi_b írta:Azért Zidane utolsó meccse a Villareal ellen sem volt piskóta..Juanito írta: Vele meg Tonival szerintem újra megkapja a Madridizmus a legendaként való, madridi visszavonulást
Számomra személy szerint ez nem akkora prioritás, de amit itt letettek az asztalra az megismételhetetlen.
Én egyedül Casillas, meg talán Cé távozásakor voltam nagyon magam alatt, de ezeket a srácokat szerintem meg fogom könnyezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért Zidane utolsó meccse a Villareal ellen sem volt piskóta..Juanito írta: Vele meg Tonival szerintem újra megkapja a Madridizmus a legendaként való, madridi visszavonulást
Számomra személy szerint ez nem akkora prioritás, de amit itt letettek az asztalra az megismételhetetlen.
Én egyedül Casillas, meg talán Cé távozásakor voltam nagyon magam alatt, de ezeket a srácokat szerintem meg fogom könnyezni.
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vele meg Tonival szerintem újra megkapja a Madridizmus a legendaként való, madridi visszavonulást 
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nagyon örülök, hogy ő is marad! Egyszer azt nyilatkozta, hogy 40 éves koráig szívesen játszana. Én azért ezt nem várom el tőle, örülnék ha innen vonulna vissza és pont akkor, amikor már tényleg belátja, hogy nem tud többet hozzáadni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszer már kertem, most szólok, kiskocsogozest be lehet fejezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema