mint a vébénDupla D írta: Modric nálam nem lenne első számú tizenegyeslövő. Nagyon bárgyú módon rúgja őket sokszor. Ha a kapus eltalálja az oldalt, rendszeresen kiszedi a lövéseit. Nálam Rodrygo rúgná, második lehet Alaba vagy Kroos.
balfasz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 4., kedd 9:24
mint a vébénDupla D írta: Modric nálam nem lenne első számú tizenegyeslövő. Nagyon bárgyú módon rúgja őket sokszor. Ha a kapus eltalálja az oldalt, rendszeresen kiszedi a lövéseit. Nálam Rodrygo rúgná, második lehet Alaba vagy Kroos.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 4., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 4., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. július 4., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 4., kedd 8:46
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 4., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 7:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 26., hétfő 22:53
Az Inter meg a Chealse fostos középcsapatok. Miért is őket kellene másolni?miro. írta:Militao-Rudiger-Alabahehetheoriginal írta: Tehat kp-st jatszik vedokent a cityben, az nem ugyanaz, mint te kp-st jatszatnal az egyik vedonkkel madridban![]()
![]()
Engedjük el sztem, menjunk nyugovora bazmeg![]()
Camavinga-Valverde-Kroos
Hol lenne itt vedo a kpn?
Vagy az Internel? Vagy a chelseanel? Vagy anno a Bayernnel?
Elottem irtak,hogy a City kicsit mashogy jatsza ezt..
Nem erted te ezt.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 26., hétfő 22:45
Pontosan ezt irtam en is par napja,hogy szvsz ez egy rossz oldala. Talan nem szerveznie kell,de belep,es tamadasepitesben fontos.raul 4 ever írta: Amiből aztán az egyik kh kicsit feljebb lépne, kvázi középpályásnak, szervezni, passzolgatni?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 26., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 26., hétfő 22:33
Militao-Rudiger-Alabahehetheoriginal írta: Tehat kp-st jatszik vedokent a cityben, az nem ugyanaz, mint te kp-st jatszatnal az egyik vedonkkel madridban![]()
![]()
Engedjük el sztem, menjunk nyugovora bazmeg![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 26., hétfő 22:23
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 26., hétfő 22:11
Hehe. Stones guardiolanal nem a 3 vedo kozul az egyik.hehetheoriginal írta:
Stones nem vedo...
Ki is kapcsoltam a tévét![]()
Hagyjuk gyoztel![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 26., hétfő 22:02
Stones nem vedo...miro. írta:De Stones nem is a védőt játszik,hanem Ő egy középpályás.hehetheoriginal írta:
Leirtad, hogy hogy mukodik kp-skent a vedo, de akkor minek kellene echte vedot jatszatni, latom nem megy at a logikai bukfenc. Minek akarsz kp-s feladatot szabni egy vedore, aki evtizedek ota vedot jatszik?
Hogy ilyen john stones fele botladozasokat lassak egy real madridban? Kosz nem kell
A 3 védő az Akanji-Ruben-Aké.
A bukfenc mi..![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 26., hétfő 21:49
De Stones nem is a védőt játszik,hanem Ő egy középpályás.hehetheoriginal írta:
Leirtad, hogy hogy mukodik kp-skent a vedo, de akkor minek kellene echte vedot jatszatni, latom nem megy at a logikai bukfenc. Minek akarsz kp-s feladatot szabni egy vedore, aki evtizedek ota vedot jatszik?
Hogy ilyen john stones fele botladozasokat lassak egy real madridban? Kosz nem kell
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 26., hétfő 21:25
így vanraul 4 ever írta: Amikor conteval a chelsea hasított a pl-ben, mindenki 343-ra akarta átállítani a csapatot, most megint téma lett, de a keret nem arra van felépítve. Ennyi középpályással egy darabig nem is lesz szerintem (szerencsére) 3 védős foci Madridban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 26., hétfő 21:18
Leirtad, hogy hogy mukodik kp-skent a vedo, de akkor minek kellene echte vedot jatszatni, latom nem megy at a logikai bukfenc. Minek akarsz kp-s feladatot szabni egy vedore, aki evtizedek ota vedot jatszik?miro. írta:Leirtam neked tobb hszben is,hogy mik az elonyei,azt is hogy nem annyival mas mar a mai futballban,mert nincsenek kotott szerepek,mint anno.hehetheoriginal írta:
Fm-ezni probalnak, de epkezlab előnyöket, amivel bemutatnak, hogy miert lenne ez jobb, az mar nem megy![]()
Fikazni meg szarozni tudsz,de ha peldat kell mondani,akkor az csak a 20 evvel ezelotti futballbol megy.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 26., hétfő 21:07
Ne is legyen,vagy max csak ugy mint a City.raul 4 ever írta: Amikor conteval a chelsea hasított a pl-ben, mindenki 343-ra akarta átállítani a csapatot, most megint téma lett, de a keret nem arra van felépítve. Ennyi középpályással egy darabig nem is lesz szerintem (szerencsére) 3 védős foci Madridban.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 26., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 26., hétfő 20:58
Leirtam neked tobb hszben is,hogy mik az elonyei,azt is hogy nem annyival mas mar a mai futballban,mert nincsenek kotott szerepek,mint anno.hehetheoriginal írta:
Fm-ezni probalnak, de epkezlab előnyöket, amivel bemutatnak, hogy miert lenne ez jobb, az mar nem megy![]()
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem