Taktikai háború (Legyél Xabi)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Amiből aztán az egyik kh kicsit feljebb lépne, kvázi középpályásnak, szervezni, passzolgatni?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Militao-Rudiger-Alabahehetheoriginal írta: Tehat kp-st jatszik vedokent a cityben, az nem ugyanaz, mint te kp-st jatszatnal az egyik vedonkkel madridban![]()
![]()
Engedjük el sztem, menjunk nyugovora bazmeg![]()
Camavinga-Valverde-Kroos
Hol lenne itt vedo a kpn?
Vagy az Internel? Vagy a chelseanel? Vagy anno a Bayernnel?
Elottem irtak,hogy a City kicsit mashogy jatsza ezt..
Nem erted te ezt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tehat kp-st jatszik vedokent a cityben, az nem ugyanaz, mint te kp-st jatszatnal az egyik vedonkkel madridban
Engedjük el sztem, menjunk nyugovora bazmeg
Engedjük el sztem, menjunk nyugovora bazmeg
thereisonly1ronaldo
Hehe. Stones guardiolanal nem a 3 vedo kozul az egyik.hehetheoriginal írta:
Stones nem vedo...
Ki is kapcsoltam a tévét![]()
Hagyjuk gyoztel![]()
O kozeppalyast jatszik.
A 3 vedos rendszert kritizalod,mert minek menjen feljebb egy vedo kpsnak,de te egy kp-st hozol fel,aki eredetileg vedo.
Itt a pelda a hatso harmasbol lehetne,hogy a labdaval valo azonos oldali vedonek be kell lepnie. Erre te felhozol egy kozepplyast,es meg nem is erted,hogy miert irom azt hogy o a felallasban kozeppalyas,nem vedo..
Ez pep faszsaga hogy O jatszik ott,de mas 352-ben ott nem vedo jatszik,hanem vkp.
Total nem erted,logika..
- hehetheoriginal
Stones nem vedo...miro. írta:De Stones nem is a védőt játszik,hanem Ő egy középpályás.hehetheoriginal írta:
Leirtad, hogy hogy mukodik kp-skent a vedo, de akkor minek kellene echte vedot jatszatni, latom nem megy at a logikai bukfenc. Minek akarsz kp-s feladatot szabni egy vedore, aki evtizedek ota vedot jatszik?
Hogy ilyen john stones fele botladozasokat lassak egy real madridban? Kosz nem kell
A 3 védő az Akanji-Ruben-Aké.
A bukfenc mi..![]()
Ki is kapcsoltam a tévét
Hagyjuk gyoztel
thereisonly1ronaldo
De Stones nem is a védőt játszik,hanem Ő egy középpályás.hehetheoriginal írta:
Leirtad, hogy hogy mukodik kp-skent a vedo, de akkor minek kellene echte vedot jatszatni, latom nem megy at a logikai bukfenc. Minek akarsz kp-s feladatot szabni egy vedore, aki evtizedek ota vedot jatszik?
Hogy ilyen john stones fele botladozasokat lassak egy real madridban? Kosz nem kell
A 3 védő az Akanji-Ruben-Aké.
A bukfenc mi..
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanraul 4 ever írta: Amikor conteval a chelsea hasított a pl-ben, mindenki 343-ra akarta átállítani a csapatot, most megint téma lett, de a keret nem arra van felépítve. Ennyi középpályással egy darabig nem is lesz szerintem (szerencsére) 3 védős foci Madridban.
mert ehhez 2 echte középpályás kellene, nekünk meg lesz 7 db
a 2 szélső középpályás meg támadó szellemű szélsőhátvéd általában
amúgy ez kb Hakimi igazi posztja
- hehetheoriginal
Leirtad, hogy hogy mukodik kp-skent a vedo, de akkor minek kellene echte vedot jatszatni, latom nem megy at a logikai bukfenc. Minek akarsz kp-s feladatot szabni egy vedore, aki evtizedek ota vedot jatszik?miro. írta:Leirtam neked tobb hszben is,hogy mik az elonyei,azt is hogy nem annyival mas mar a mai futballban,mert nincsenek kotott szerepek,mint anno.hehetheoriginal írta:
Fm-ezni probalnak, de epkezlab előnyöket, amivel bemutatnak, hogy miert lenne ez jobb, az mar nem megy![]()
Fikazni meg szarozni tudsz,de ha peldat kell mondani,akkor az csak a 20 evvel ezelotti futballbol megy.
thereisonly1ronaldo
Ne is legyen,vagy max csak ugy mint a City.raul 4 ever írta: Amikor conteval a chelsea hasított a pl-ben, mindenki 343-ra akarta átállítani a csapatot, most megint téma lett, de a keret nem arra van felépítve. Ennyi középpályással egy darabig nem is lesz szerintem (szerencsére) 3 védős foci Madridban.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amikor conteval a chelsea hasított a pl-ben, mindenki 343-ra akarta átállítani a csapatot, most megint téma lett, de a keret nem arra van felépítve. Ennyi középpályással egy darabig nem is lesz szerintem (szerencsére) 3 védős foci Madridban.
Leirtam neked tobb hszben is,hogy mik az elonyei,azt is hogy nem annyival mas mar a mai futballban,mert nincsenek kotott szerepek,mint anno.hehetheoriginal írta:
Fm-ezni probalnak, de epkezlab előnyöket, amivel bemutatnak, hogy miert lenne ez jobb, az mar nem megy![]()
Fikazni meg szarozni tudsz,de ha peldat kell mondani,akkor az csak a 20 evvel ezelotti futballbol megy.
Az a covidos BL minden volt, csak nem normális, az Inter teljesítménye meg egy Tham szinten volt, ha nem ilyen a sorsolás, akkor 16-ban búcsúznak. Nem lenézem az 5 védős felállást, de nem egy top csapatnak való. Olaszországban meg közepes csapatokban lehet vele próbálkozni.h3x0r írta:A Chelsea ezzel nyert BL-t 2 eve, most a City vagy a masik dontos Inter, akik most hirtelen eszembe jutnak.kiserik írta: Én nem nézek más capatokat, de mondjatok már nekem példákat, ahol működik ez az 5 védős felállás. Mert valahogy én nem látom ezt nagycsapatoknál működés közben.
A City, mint ahogyan írták, nagyon nem ez a felállás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A City csak építkezésben játszik 3 védővel. Úgy kb. minden csapatról el lehetne mondani, hogy 2 vagy 3 védővel építkezik. De alapvetően védekezésben ők is 4 védővel állnak fel. Idén jött be ez a trendbe, hogy valamiért őket mindenhol 3-2-4-1-ben rajzolták fel, úgy ahogyan támadtak. Lehet mert kb. alig kell védekezniük a meccseiken.h3x0r írta:A Chelsea ezzel nyert BL-t 2 eve, most a City vagy a masik dontos Inter, akik most hirtelen eszembe jutnak.kiserik írta: Én nem nézek más capatokat, de mondjatok már nekem példákat, ahol működik ez az 5 védős felállás. Mert valahogy én nem látom ezt nagycsapatoknál működés közben.
- h3x0r
A Chelsea ezzel nyert BL-t 2 eve, most a City vagy a masik dontos Inter, akik most hirtelen eszembe jutnak.kiserik írta: Én nem nézek más capatokat, de mondjatok már nekem példákat, ahol működik ez az 5 védős felállás. Mert valahogy én nem látom ezt nagycsapatoknál működés közben.
- hehetheoriginal
Fm-ezni probalnak, de epkezlab előnyöket, amivel bemutatnak, hogy miert lenne ez jobb, az mar nem megykiserik írta: Én nem nézek más capatokat, de mondjatok már nekem példákat, ahol működik ez az 5 védős felállás. Mert valahogy én nem látom ezt nagycsapatoknál működés közben.
thereisonly1ronaldo
Én nem nézek más capatokat, de mondjatok már nekem példákat, ahol működik ez az 5 védős felállás. Mert valahogy én nem látom ezt nagycsapatoknál működés közben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Én se csinálnám amúgy, csak arra hívtam fel a figyelmet hogy az hogy hányan maradnak hátul, nem attól függ mi van a mágnestáblán.
Mert stabilabb hatul. Ha nem olyan csatar van elol az ellenfenel,aki visszalep,vagy ket csatarral jatszanak,nem tudnak ott emberelonyt kialakitani.hehetheoriginal írta: Akkor minek 5. vedo az a vedo, aki amugyis vkp/kkp feladatokat lat el![]()
Teljesen felesleges, minek 352/532zöl itt akkor, hat nem azt csinaljak, amit lerajzoltal nekik![]()
Mert 3:2-be vagy veluk.
Tamadasban a szelso vedoknek konnyiti meg a dolgat,sokkal jobban feltoljak oket,mert a belso vedo ugye belep a teruletre labdakihozatalnal jobban.
Nem hiaba Di marco,Hakimi,vagy a Milan is sokat jatszott ugy legfokepp Theo miatt es altalaban pl ez a harom szelso vedo sokat is segit elore. Viszont letudnak venni terhet a vedekezesimunkajabol.
Ha 4 vedozol,ezeknek sokkal szukebben kell lennie vedekezesnel,ha ket csatarral jatszik az ellen es kikell menni valakivel,ha 3/5 akkor nem,mivel mar emlitett ket vedo(aki melysegben marad) elegge betudja szukiteni ott a teruletet.
Pont errol szol hehe,rajzolgathatsz,mint regen,de ma mar nem eleg belso vedokent odapaszolni a legkozelebbinek es drukkolni.
+1,szamomra is az.
- raul 4 ever
Nézhető 3 védős focit utoljára a braziloktól láttam 2002-ben
, az összes többi hasonló utána unalom..
Meg most van ez a Pep féle domináns valami, de azt ennyi.
Meg most van ez a Pep féle domináns valami, de azt ennyi.
- hehetheoriginal
Akkor minek 5. vedo az a vedo, aki amugyis vkp/kkp feladatokat lat el
Teljesen felesleges, minek 352/532zöl itt akkor, hat nem azt csinaljak, amit lerajzoltal nekik
Teljesen felesleges, minek 352/532zöl itt akkor, hat nem azt csinaljak, amit lerajzoltal nekik
thereisonly1ronaldo