Casemiro, bírózás?
uh bazmeg, valamit nagyon tolsz, de adj már nekem is

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 28., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: jollybarca » 2023. június 28., szerda 20:07
hozzuk át a helyéreRealMadridFanatic írta:
Csak kozben csodkozelbol a trukkozes menti meg a klubot, nem tudnak uj jatekost regisztralni es minden idok egyik leggyalazatosabb birobotranya is lehet meg a csodabarca sikerkorszakabol.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 28., szerda 14:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 5:23
Vagy csak nem igazolt ide, mert játszani akart folyamatosan. Pénz ide vagy oda.ANDS írta:Direkt.gutihaz14 írta:
direkt tavalyi cikket linkeltel? vagy en nem ertek valamit?
Ez a tavalyi nyilatkozata.
De 2017- ben sem igazolt Madridba, amikor egy csapatban játszhatott volna olyanokkal, mint:
Cr7, Benzema, Modric, Kroos, Ramos, Varane, Marcelo.
Akkor is, és tavaly is a több pénzt választotta.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 27., kedd 0:30
direkt tavalyi cikket linkeltel? vagy en nem ertek valamit?ANDS írta:A média kérdésben igazad van, de abban is, hogy kisköcsög a beceneveRemy írta: ....
Ettől még kisköcsög, mert nem 1997-et írunk,de a média kegyetlenül el tudja szarni a dolgokat.
![]()
Benzema, Modric, Kroos a média ellenére ember tudott maradni.
Modric a legjobb példa, a végtelen pénz helyett a Real Madridot választotta.
Mbappe:
https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdar ... ermainnel/
“Úgy döntöttem, hogy meghosszabbítom a szerződésemet a Paris Saint-Germainnel, aminek természetesen nagyon örülök. Meggyőződésem, hogy itt tovább tudok fejlődni, egy olyan klubban, amely minden eszközt megad, hogy a legmagasabb szinten teljesíthessek. Nagyon örülök annak is, hogy ezt Franciaországban tehetem, abban az országban, ahol születtem, felnőttem és kivirágoztam. Szeretnék köszönetet mondani Nasser Al-Khelaïfi elnök úrnak a bizalmáért, a megértéséért és a türelméért. Szintén gondolok a Paris Saint-Germain szurkolóira Franciaországban és szerte a világon, hogy hányszor kinyilvánították szeretetüket, főként az elmúlt hónapokban” – mondta a szerződés aláírása után Mbappé.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 26., hétfő 23:59
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ehhez tökéletesen asszisztált a média is. 1997-et írnánk, magas ívből szarná le az ember, hogy mi a helyzet Bappéval. Jön vagy nem jön, majd az újságban vagy a TVben meglátod. Most meg percenként vannak fals infók a neten, amiből a random emberek ítéletet hoznak.ANDS írta: Volt már játékos, akit a leigazolása előtt ennyire utáltak a madridi szurkolók, hogy kisköcsögnek becézték? Elég két gyenge meccs, és már ki fogják fütyülni. Aztán kezd majd golfozni tanulni, abban sok a pénz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 26., hétfő 22:02
Hujujjuju.dzsi91 írta:Ez eddig is tiszta volt, Ronaldo az R betűnél a telefonkönyvben Céronaldo meg a G-nél.hehetheoriginal írta: Azt kene megerteni,hogy nincs olyan hogy brazil ronaldo meg portugal ronaldo.
Egy ronaldo van, es o veletlenul brazil![]()
![]()
![]()
![]()
A portugál fiu, az ceronaldo neven lett anyakonyvezve.![]()
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. június 26., hétfő 21:57
https://www.youtube.com/watch?v=je-Na51RZcUhehetheoriginal írta: Azt kene megerteni,hogy nincs olyan hogy brazil ronaldo meg portugal ronaldo.
![]()
![]()
![]()
A portugál fiu, az ceronaldo neven lett anyakonyvezve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 26., hétfő 21:53
Ez eddig is tiszta volt, Ronaldo az R betűnél a telefonkönyvben Céronaldo meg a G-nél.hehetheoriginal írta: Azt kene megerteni,hogy nincs olyan hogy brazil ronaldo meg portugal ronaldo.
![]()
![]()
![]()
A portugál fiu, az ceronaldo neven lett anyakonyvezve.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 26., hétfő 21:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. június 26., hétfő 21:11
Vagy csak mivel a fórumtárs CR-rel példálózott a hsz-ben amire reagáltam, így evidens hogy melyik Ronaldoról beszéltemHalfkey írta: Barcás kolléga akkora CR fan hogy nem tudja ki az a Ronaldo![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 26., hétfő 20:11
Baszó lesz. Olyan lenne mint CR7 volt anno.Remy írta: Szerintem nála nem az a kérdés, hogy jó lesz-e itt vagy máshol, hanem, hogy legenda lesz-e, olyan játékos, akire emlékezni fog-e az adott csapat, büszkén, sőt emlegetni fogják-e az egész világon, vagy szimplán "csak egy jó" játékos, aki hozott néhány kupát a csapatnak, BL döntőzött, elődöntőzött, elrakott X gólt, de se viselkedésben, se a belelátott szintet nem volt képes hozni.
CR vagy Benzema lesz-e vagy Bale. Ez a nagy kérdés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 26., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 26., hétfő 19:11
20-21 évesen?kiserik írta: A kérdés már csak az, hogy Mbappe ezen környezet áldozata, vagy részese (vezére)?
Nekem nagyon benne van a popómban a zabszem vele kapcsolatban és nem a játéktudása miatt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 26., hétfő 19:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 26., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 26., hétfő 18:46
Döntőig/elődöntőig elmentek vele. Korábban ezek sem jöttek össze.kiserik írta: Ha már így széttrollkodjuk a Barca topikot. Nálam még mindig nagy talány Mbappe 2 okból is. 1: milyen ember lett Párizsban? 2: azért olyan hú de nagy hatása a játékának nem volt a PSG-re. Kb ugyan azt hozta a csapat ő előtte, mint vele mind otthon, mind nemzetközi szinten. Az is érdekes, hogy abból a bajnok Monacoból már ketten is BL győztesek külön csapatokkal, de Mbappének még nem jött össze.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 26., hétfő 18:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 26., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 26., hétfő 18:23
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem