BlancoMark írta: Sokan beleesnek egy csapdaba Vinivel kapcsolatban. Meg pedig, hogy a hisztiei miatt nem latjatok objektiven, hogy milyen jatekos (ese ember) o valojaban.
Azok alapjan amit eddig lattam tole, egy igazi csapatjatekos, akinek mindig a csapat az elso. Csuszik-maszik, sosem volt neki budos a munka. Ahogy lattam Benzema Aranylabdajanal is vegtelenul orult a nagy teso sikereinek.
Semmilyen eddigi megnyilvanulasa nem tamasztja azt ala, hogy majd elpattan az agya, ha mondjuk lesz nala egy sikeresebb Mbappe a csapatban es az egyeni elismeresek hajszolasat a csapattal elert sikerek fele helyezne.
Ha ezt egy Barcas forumon olvasom meg sem lepodok, de ez a felesleges szajtepes a sajat jatekosunkkal kapcsolatban zavaro. Ertem en, hogy nem szimpatikus, de azert olyasmiktol ne feljunk elore aminek semmilyen alapot nem szolgaltatott soha Vini.
Szerintem ez nem szimpátia kérdése, én kedvelem Vinit de simán elképzelhetőnek tartom, hogy hosszú távon nem férnek meg egymás mellett Mbappe-val. Részemről annyival egészíteném ki hehe és dzsi írását, hogy ez ugyanúgy probléma lehet Mbappe részéről is. Ez kicsit a "két dudás egy csárdában" tipikus esete.