Ha Benzemát Mbappe "pótolná", mást fog játszani a csapat. az oldódna meg, hogy a szimpatikus, tapasztalt Joselu mellett lenne egy klasszis is elöl.ANDS írta:Castilla játszik ma este a feljutásért.Babinho írta: Bazzeg ma sincs semmi foci a világban, hát meddig akarnak még ezek nyaralni?![]()
Felháborító így a hétvége. Mi lesz a következő a húsleves????
Az Operettszínház szokásos nyári műsora augusztus 31-ig.Kera írta: @Ramon_AlvarezMM
Real Madrid are now OPTIMISTIC on signing Kylian Mbappé and even believe a deal could be finalized and official BEFORE pre-season starts.
Real Madrid now believe they could sign Kylian Mbappé in the next 2 weeks, after the huge progress made in the last few hours.
There has been some HUGE progress in the Kylian Mbappé situation over the last few hours. Real Madrid are more & more optimistic that he’ll come THIS summer.
![]()
![]()
Szerintem nem lehet véletlen, hogy a posztra képzett játékosok a posztjukon érzik jól magukat. Rodrygo és Fede nem jobbszélső, LV az lenne, de ő meg jobbhátvédet játszik.gutihaz14 írta: .....
pedig bappe lenne a kozepcsatar es vini rodry a szelen ha tetszik ha nem,
nem teheti meg perez hogy nem hozza el, ez mar nem csak szakmai de presztizskerdes is a multkori atbaszasa utan
......
reszerol fran megoldja a bhv problemat - amen
jhv poszta meg dani , lv, tobias, is lenne tehat nem fog se cancelot se walkert se frimpongot igazolni. esetleg xabi jovore hozhatna magaval frimpongot
A bhv-t meglátjuk.
A Real egyik legnagyobb problémája, hogy korosodik a csapat, pl Carvajal, Nacho, Modric.
Most a 21-22 éves Rodry/Vini mellé ha jönne Mbappe, ő fiatal ugyan, csak nem tudom, mennyire lenne jó Benzema szerepkörében.
Modric és Kroos idén remélhetőleg átadja a tudása átadható részét Ceballos, Cama, Bellinghem, Tchouameni, Fede valamelyikének.
Fede és Cama a kp-n kellene, hogy játsszon, mert az lenne a posztjuk.
Mbappe érkezésével nem tudom, mi fog megoldódni, ha érkezik egyáltalán, (amit párszor már biztosra vettünk).
Egyébként szerintem a fullos középpálya miatt Fede máshol fog játszani, a nagy meccseken szerintem Modric már padon marad, a Kroos-Cama-Belli hármas nagyon jó is lehet. Tchouaméni tavasza gyenge volt.