Politika
Re: Politika
Tudom hogy az itteni kárpátaljaiak szétbohócozzák Zelenszkijt, de az mondjuk nem semmi emberi különbség hogy ő ottmaradt Kijevben mikor jött az egész orosz sereg, Putykó meg rögtön elszelelt mikor párezer ember Moszkva felé vette az irányt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Az orosz nép nagyon is egyszerű és kedves, viszont a fejekben benne van a diktátoroktol való félelem.csababarca írta:
Oroszországban jó buli volt, kár hogy vége.
De várható volt hogy előbb utóbb ezt ott megunja valaki, és lesz lázadás.
Az orosz néplélek nem egyszerű, évszázados problémákat nem hevertek ki, és számoltak el.
Ezért van ott ilyen káosz.
Egyre erősebbek a hangok, hogy Putyin alatt nagyon inog a pad. Ez a tegnapi menekülése is pont arra bizonyíték a népnek, hogy ő nem lesz az a kapitány aki utoljára hagyja el a süllyedő hajót.
Sokak szerint pont ez volt a felkelő hadvezér célja, hogy megmutassa mennyire erőtlen a jelenlegi vezetés.
Egyelőre nagy a balhé és fej nélkül hozzák a döntéseket. Ha itt az amerikaiak jó taktikát választanak, akkor nagyon gyorsan vége lehet a Putyini rezsimnek és a háborúnak.
Egy ZSOLDOS volt a remenyed, aki penzert ol? Lefizettek es abbahagyta a "lazadast"? Valoban meglepo, a tortenelemben (a magyarban is) nem volt meg egy tucat ilyen. Pedig tokre hiheto volt, hogy na o most aztan szembemegy a zsarnoksaggal.R. Carlos írta: Az egész háborúsdi elmehet a f*szomba most már, de tényleg. Az orosz vezetést is sakkban tartja valamelyik pénzügyi hatalom, ahogy a világon minden más kormányt is. Itt nem a háború volt a valódi cél, hanem az, hogy Európát valahogy meggyengítsék gazdaságilag. Ez a szar 1,5 éve tartó álló háború elég is volt erre. Amellett, hogy emberek millióit kaszabolják le és egy országot rombolnak le, még megisszuk a levét ennek mi is. Tegnap volt egy halovány reményem, hogy ezzel az egész zsarnoksággal szembe megy valaki, de ez a lufi is kipukkadt, erre nem volt elég pénz.
Nyilvan a hatterhatalom a hibas, mint minden logikus vilagmegfejtesben. Nem a legegyszerubb, hogy vki egy hatalommanias narcisztikus hazug fasz, es meg a nepenek a tortenelme is megerositi ezt a viselkedeset.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az egész háborúsdi elmehet a f*szomba most már, de tényleg. Az orosz vezetést is sakkban tartja valamelyik pénzügyi hatalom, ahogy a világon minden más kormányt is. Itt nem a háború volt a valódi cél, hanem az, hogy Európát valahogy meggyengítsék gazdaságilag. Ez a szar 1,5 éve tartó álló háború elég is volt erre. Amellett, hogy emberek millióit kaszabolják le és egy országot rombolnak le, még megisszuk a levét ennek mi is. Tegnap volt egy halovány reményem, hogy ezzel az egész zsarnoksággal szembe megy valaki, de ez a lufi is kipukkadt, erre nem volt elég pénz.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Tudatosan nem írok ebbe a topikba.
Annyi a magam részéről, hogy qvára utálom a diktatúrát. Örömmel tölt el, hogy a gyerekeimet boldognak látom, ahogy a kertben szaladgálnak/kúsznak(a pici) és ahogy nevetnek szabadon és ahogy este a lányom ráfekszik a mellkasamra és elalszik és nyugodtan pihen egy boldog nap után.
Rohadtul nem érdekel egyik öregembernek a lelki fájdalmai, utálkozása és az ezt generáló utálkozás
Remélem minél több ember tud majd szeretettel, nyugodtan lefeküdni aludni!
Annyi a magam részéről, hogy qvára utálom a diktatúrát. Örömmel tölt el, hogy a gyerekeimet boldognak látom, ahogy a kertben szaladgálnak/kúsznak(a pici) és ahogy nevetnek szabadon és ahogy este a lányom ráfekszik a mellkasamra és elalszik és nyugodtan pihen egy boldog nap után.
Rohadtul nem érdekel egyik öregembernek a lelki fájdalmai, utálkozása és az ezt generáló utálkozás
Remélem minél több ember tud majd szeretettel, nyugodtan lefeküdni aludni!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát a generálkivitelező érdekes kérdés, nekem volt ajánlás, de iszonyat pénzbe lett volna.
Főleg mert az összes anyagot ők akarták volna beszerezni.
Nekem meg olyan kontaktjaim voltak, hogy viszonylag olcsón jutottam hozzá alapanyagokhoz.
De ez is helyspecifikus lehet.
Az orosz néplélek nem egyszerű, évszázados problémákat nem hevertek ki, és számoltak el.
Főleg mert az összes anyagot ők akarták volna beszerezni.
Nekem meg olyan kontaktjaim voltak, hogy viszonylag olcsón jutottam hozzá alapanyagokhoz.
De ez is helyspecifikus lehet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ez pont arra volt jó,hogy megmutatta hogy valójában milyen gyenge is az orosz hadvezetés.
Még azt hihetőnek tartom,hogy megvannak a felszerelések tankok,stb. de hogy nincs senki aki összefogná az egészet az is biztos.
Egy nagy lufi az egész.
Még azt hihetőnek tartom,hogy megvannak a felszerelések tankok,stb. de hogy nincs senki aki összefogná az egészet az is biztos.
Egy nagy lufi az egész.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- BlancoMark
Orokos hatalma se lehetett volna, de nyilvan az alkotmanyt is ugy ferditette kenye-kedve szerint ahogy csak akarta.raul 4 ever írta: Azért csak tett a nép is valamit örökösVP hatalomra kerüléséért, hatalmon maradásáért.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Szombathelyen vagyokNorbi90 írta:jól tudom Kaposvári vagy? gondolom ott vettél házat. nekem lakás lett belőle, 20 milla volt a keret , néztem egy pár házat de nem mertem bevállalni, ráment volna még 10. minimum.Nika91127 írta: Hát, ha már ház a téma.
Én most felújítok. Van generálkivitelezőm. És igazából, nagyon durva mennyi időt és pénzt tud megspórolni vele az ember...
Vettem egy házat, egy kertvárosi részen, az ára 2/3adáért (150 érdeklődő volt 12 óra alatt, de az ingatlanost is ismertem, így tudott beszélni az érdekemben). Az utcában 2 hasonló allapotú ház kelt el azóta +20 millióért.
Nálunk most a felújítás a tető renoválás és belső szétverés fáziásban van. Ajtók, ablakok, tetőlemez a raktárban, a hálók parkettája a raktárban...kb 35-40 lesz a vége. Ehhez saját tőke + csok 10 milla + mkb egyenlítő hitel (érdekes konstrukció).
Szerintem pont jókor léptem egy merészet.
Szaki árak jól elvannak szállva megkell hagynom, alapanyag árak is keményet mentek. 19 hez képest, onnan vannak emlékeim .

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Azért csak tett a nép is valamit örökösVP hatalomra kerüléséért, hatalmon maradásáért.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- BlancoMark
Sajat maganak koszonheti? Szerintem ha van orszag ahol ez az allitas santit az Oroszorszag. A mindenkori orosz vezetes es elit gyakorlatilag szandekosan szolgasorsban tartja es tartotta mindig is az orszag lakossaganak a 90%-at. Ugyanez a nepesseg ma is jobbagysagban van, csak modern kontosben. Nulla tarsadalmi mobilitas, teljes elnyomas es eroszak. Ha rossz helyre szuletsz, akkor veged. Es ennek ellenere is az orosz nep jo parszor felmert lazadni az elnyomok ellen, gyakorlatilag nincs mit vesziteni alapon. Es mi a legrosszabb az egeszben? Oroszorszag rendelkezik a legtobb asvanykinccsel a vilagon. Vajon milyen orszagot lehetne epiteni ott ezekkel az adottsagokkal ha meglenne ra a hajlandosag? Elszomorito.hehetheoriginal írta: Popcorn chips bekeszitve azaz, csak ezek a ven faszkalapok realtimeba nyomjak a command&conquert, mi meg itt parszazmillionyian probalunk valahogy elni... igazan megbaszhatna mar mindet egy tarkoloves.
Orosz nep meg nem szegeny, ugyanugy, mint a magyar, csak mas szinten, de sajat magának koszonheti, hogy ez lett belole mara.
Magyarorszag se tartana ott ahol tart, ha nem lett volna egy szinte peldatlan eset, az oszodi beszed, ami minden eroviszonyt atirt az egyik naprol a masikra a kovetkezo (most mar lathatjuk) tobb evtizedre.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
jól tudom Kaposvári vagy? gondolom ott vettél házat. nekem lakás lett belőle, 20 milla volt a keret , néztem egy pár házat de nem mertem bevállalni, ráment volna még 10. minimum.Nika91127 írta: Hát, ha már ház a téma.
Én most felújítok. Van generálkivitelezőm. És igazából, nagyon durva mennyi időt és pénzt tud megspórolni vele az ember...
Vettem egy házat, egy kertvárosi részen, az ára 2/3adáért (150 érdeklődő volt 12 óra alatt, de az ingatlanost is ismertem, így tudott beszélni az érdekemben). Az utcában 2 hasonló allapotú ház kelt el azóta +20 millióért.
Nálunk most a felújítás a tető renoválás és belső szétverés fáziásban van. Ajtók, ablakok, tetőlemez a raktárban, a hálók parkettája a raktárban...kb 35-40 lesz a vége. Ehhez saját tőke + csok 10 milla + mkb egyenlítő hitel (érdekes konstrukció).
Szaki árak jól elvannak szállva megkell hagynom, alapanyag árak is keményet mentek. 19 hez képest, onnan vannak emlékeim .
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Popcorn chips bekeszitve azaz, csak ezek a ven faszkalapok realtimeba nyomjak a command&conquert, mi meg itt parszazmillionyian probalunk valahogy elni... igazan megbaszhatna mar mindet egy tarkoloves.
Orosz nep meg nem szegeny, ugyanugy, mint a magyar, csak mas szinten, de sajat magának koszonheti, hogy ez lett belole mara.
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Inkább azt a Netflix mellé egyed-igyad mert megálltaklordgabi írta: 11 óta követem percenként az eseményeket.
Gondolom sokan képben vannak, Portfólió amúgy eléggé sűrűn frissíti az eseményeket, itt "komoly vihar közeleg", 8-9 között elérik Moszkvát. Itt elképesztő események lehetnek még. Szinte teljes ellenállás nélkül szelték át a megyéket, ki tudja, hogy semmi tűzparancs nem volt kiadva szándékosan, és majd jön Moszkva előtt a vérfürdő. Vagy a katonák már tényleg teljes mértékben belefáradtak az értelmetlen háborúba és saját honfitársainkat nem fogják akadályozni a céljaik elérésében, egymást lőve. Vagy teljesen leépült, harcra képtelen újoncok maradtak a seregben, a lényeg pedig az ukrán fronton harcol, vagy már halott? Polgárháború is benne van a pakliban akár, nagyon fontos események következnek, egy eddig teljes elnyomás alatt lévő nép életében, valaki keményen szivárogtathat is, mert szinte percre pontosan tudta a világ, hogy felszállt Putyin atombombát kiindítani képes szuperrepülőgépe, szóvivője persze azonnal tagadott mindent. Az orosz elit már délelőtt útrakelt magánrepülőgépeivel, Lettország lezárta határait az orosz állampolgárok előtt...
Popcorn, csipsz és sör bekészítve.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Hat ezek utan nem lennek Prigozin helyeben. Egyreszt egy bohoc lesz a sajat katonai szemeben, masreszt nyilvan a lehetosegekhez merten vadaszni fognak ra es mielobb eltuntetni a Wagner elerol.
Sokan szurkoltak, de en az elejetol sem
hittem abban, hogy egy vereskezu militaris alak fogja majd elhozni a valtozast Oroszorszagban. Szegeny orosz nep, mindig is szenvedett es mindig is szenvedni fog.
Sokan szurkoltak, de en az elejetol sem
hittem abban, hogy egy vereskezu militaris alak fogja majd elhozni a valtozast Oroszorszagban. Szegeny orosz nep, mindig is szenvedett es mindig is szenvedni fog.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, ha már ház a téma.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
11 óta követem percenként az eseményeket.
Gondolom sokan képben vannak, Portfólió amúgy eléggé sűrűn frissíti az eseményeket, itt "komoly vihar közeleg", 8-9 között elérik Moszkvát. Itt elképesztő események lehetnek még. Szinte teljes ellenállás nélkül szelték át a megyéket, ki tudja, hogy semmi tűzparancs nem volt kiadva szándékosan, és majd jön Moszkva előtt a vérfürdő. Vagy a katonák már tényleg teljes mértékben belefáradtak az értelmetlen háborúba és saját honfitársainkat nem fogják akadályozni a céljaik elérésében, egymást lőve. Vagy teljesen leépült, harcra képtelen újoncok maradtak a seregben, a lényeg pedig az ukrán fronton harcol, vagy már halott? Polgárháború is benne van a pakliban akár, nagyon fontos események következnek, egy eddig teljes elnyomás alatt lévő nép életében, valaki keményen szivárogtathat is, mert szinte percre pontosan tudta a világ, hogy felszállt Putyin atombombát kiindítani képes szuperrepülőgépe, szóvivője persze azonnal tagadott mindent. Az orosz elit már délelőtt útrakelt magánrepülőgépeivel, Lettország lezárta határait az orosz állampolgárok előtt...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
kitudja, vagy családdal fenyegették, lányával, nemtudni, de mindenesetre meleg , hogy elmentek moszkva kertjéig nagyobb ellenállás nélkül. alapjaiban változtatta volna meg a háborút szerintem. bár lehet ígyis.h3x0r írta:Megjött az átutalás?Norbi90 írta:
lefújták a bulit úgy néz ki, prigozsin megállt, visszafordul a katonákkal...
- h3x0r
Megjött az átutalás?Norbi90 írta:lefújták a bulit úgy néz ki, prigozsin megállt, visszafordul a katonákkal...gutihaz14 írta: dobrogi gazdaja peldamutato batorsaggal lelecelt moszkvabol
-
lefújták a bulit úgy néz ki, prigozsin megállt, visszafordul a katonákkal...gutihaz14 írta: dobrogi gazdaja peldamutato batorsaggal lelecelt moszkvabol