kodo írta:
Halfkey írta:
Én nem de tervezem - az útvonal és programtervet elküldenéd majd ide vagy pmben?
Jöhet nekem is. Jó utat!
kösziii
1.nap Budapest - Mostar (Bosznia) - ez alapból egy kb.9 órás út, szóval itt tranzitszállás és városnézés
2.nap Mostar - Kotor (Montenegró) - Perast és Kotor felfedezés, ismét tranzitszállás
3.nap Kotor - Durres (Albánia) - Bar és Sveti Stefan után éjszakára tervezünk a szállásra érni majd itt leszünk 3 éjszakát (itt terveztünk raftingot (Vjosa), túrázást (Bovila-tó)
7.nap Durres - Ksamil - útba ejtjük majd Zhanpovel Bay-t, és mivel délen, a Jón tenger részen vannak az izgalmasabb, sziklás strandok, így Ksamilban leszünk 5 éjszakát és rákvörösre égetjük a habtestünket (kötelező helyszínek: Jale Beach, Gjipe Beach stb)
majd ha lejárt a jó élet, akkor irány Kézdivásárhely, csekély 1300km kb. szóval kell egy tranzitszállás majd Bulgáriában, mert asszonynak nincs könyve
(ha valakinek kell jó erdélyi pálinka szóljon előre)
rikko írta:
Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni
román rendszámmal vágtatunk majd végig a prérin

szóval könnyebben asszimilálódunk
amúgy egy 1,6os Toyota Auris a partner ebben.
ilyenkor jobb lenne egy nagyobb köbcentis dízel...
egyedül a határátkelőknél remélem nem lesz szívózás, és itt főleg a hosszú várakozást nem kívánom. a yarddal soha nem volt gondom, pedig vezettem már egy jó pár országban. de köszönöm a tippeket