Küldesz linket milyet vettél? Szerinted térkőre rá lehetne tenni, vagy kell valami réteg közé?Realista24 írta:Nagyon szeretjük. Eddig mindenkinek tetszett. Termszetes hatása van, lerakni meg gyerekjáték volt es árban is okes.Halfkey írta: Tettél le műfüvet? Milyen? Most csinálom én is a teraszt, alapból térkő van ott de gondolkodom hogy feldobjam valamivel.

OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nagyon szeretjük. Eddig mindenkinek tetszett. Termszetes hatása van, lerakni meg gyerekjáték volt es árban is okes.Halfkey írta: Tettél le műfüvet? Milyen? Most csinálom én is a teraszt, alapból térkő van ott de gondolkodom hogy feldobjam valamivel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lehet kapni falra szerelheto műfű/moha képet, pl feher falra kozvetlen az erkely/teraszajto mellett belulre, akar mint fal boritas, akar kepkent a parkettaval kurvajol nez ki, ha mar fel kell dobni vmivel, persze kinek mi tetszik
Kintre meg ledobsz par orokzold novenyt, aztan fasza,
De befedni fa deszkakkal is jol mutat, es nem is extra draga
Kintre meg ledobsz par orokzold novenyt, aztan fasza,
De befedni fa deszkakkal is jol mutat, es nem is extra draga
thereisonly1ronaldo
Tettél le műfüvet? Milyen? Most csinálom én is a teraszt, alapból térkő van ott de gondolkodom hogy feldobjam valamivel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kész van már a teraszFaust írta:Az arstoppos termekek arai felmennek, a tobbi marad, R24 morfondirozik hogy mikent lehetne sporolni a teraszon, a mufuvon meg a mittudomenmin.Realista24 írta: Kivancsi vagyok az arstop megszunese utan hogy alakulnak a dolgok.![]()

Vissza kell hozni az arat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az arstoppos termekek arai felmennek, a tobbi marad, R24 morfondirozik hogy mikent lehetne sporolni a teraszon, a mufuvon meg a mittudomenmin.Realista24 írta: Kivancsi vagyok az arstop megszunese utan hogy alakulnak a dolgok.

Biztos lesz egy két turpisság.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Csökkeni más úgysem fog, ezek meg emelkedni valamivel. Lesz majd egy két ‘Lidl árstop’, a ‘Pennynél mi befagyasztottuk az árakat’ reklámakció

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
VadnyugatRealista24 írta: Kivancsi vagyok az arstop megszunese utan hogy alakulnak a dolgok.

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Kercsó írta:kösziiikodo írta:
Jöhet nekem is. Jó utat!![]()
![]()
1.nap Budapest - Mostar (Bosznia) - ez alapból egy kb.9 órás út, szóval itt tranzitszállás és városnézés
2.nap Mostar - Kotor (Montenegró) - Perast és Kotor felfedezés, ismét tranzitszállás
3.nap Kotor - Durres (Albánia) - Bar és Sveti Stefan után éjszakára tervezünk a szállásra érni majd itt leszünk 3 éjszakát (itt terveztünk raftingot (Vjosa), túrázást (Bovila-tó)
7.nap Durres - Ksamil - útba ejtjük majd Zhanpovel Bay-t, és mivel délen, a Jón tenger részen vannak az izgalmasabb, sziklás strandok, így Ksamilban leszünk 5 éjszakát és rákvörösre égetjük a habtestünket (kötelező helyszínek: Jale Beach, Gjipe Beach stb)
majd ha lejárt a jó élet, akkor irány Kézdivásárhely, csekély 1300km kb. szóval kell egy tranzitszállás majd Bulgáriában, mert asszonynak nincs könyve![]()
(ha valakinek kell jó erdélyi pálinka szóljon előre)
román rendszámmal vágtatunk majd végig a prérinrikko írta:
Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni![]()
szóval könnyebben asszimilálódunk
amúgy egy 1,6os Toyota Auris a partner ebben.
ilyenkor jobb lenne egy nagyobb köbcentis dízel...
egyedül a határátkelőknél remélem nem lesz szívózás, és itt főleg a hosszú várakozást nem kívánom. a yarddal soha nem volt gondom, pedig vezettem már egy jó pár országban. de köszönöm a tippeket
Akarmivel is mész, sok sikert !
Abban biztos vagyok , hogy rettentően tetszeni fog !
Majd azért egy élménybeszámolót kérünk ide

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kivancsi vagyok az arstop megszunese utan hogy alakulnak a dolgok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Menni fog az lentebb is, egyrészt ha követed akkor már kamatcsökkentési ciklusban vagyunk, másrészt ugye most tereltek be rengeteg intézményt DKJ vevőnek, így megtehetik, viszik így is.
Ezért 'jobb' a PMÁP ha nem kell rövid távon a pénz, annak 2025 nyaráig tuti jó a kamata. Veszély benne hogy megszivathatnak a visszaváltási költség emelésével (bár az vezetne bizalmi problémákhoz, szóval azért nem biztos hogy meglépik).
Ezért 'jobb' a PMÁP ha nem kell rövid távon a pénz, annak 2025 nyaráig tuti jó a kamata. Veszély benne hogy megszivathatnak a visszaváltási költség emelésével (bár az vezetne bizalmi problémákhoz, szóval azért nem biztos hogy meglépik).
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kösziiikodo írta:Jöhet nekem is. Jó utat!Halfkey írta: Én nem de tervezem - az útvonal és programtervet elküldenéd majd ide vagy pmben?![]()
![]()

1.nap Budapest - Mostar (Bosznia) - ez alapból egy kb.9 órás út, szóval itt tranzitszállás és városnézés
2.nap Mostar - Kotor (Montenegró) - Perast és Kotor felfedezés, ismét tranzitszállás
3.nap Kotor - Durres (Albánia) - Bar és Sveti Stefan után éjszakára tervezünk a szállásra érni majd itt leszünk 3 éjszakát (itt terveztünk raftingot (Vjosa), túrázást (Bovila-tó)
7.nap Durres - Ksamil - útba ejtjük majd Zhanpovel Bay-t, és mivel délen, a Jón tenger részen vannak az izgalmasabb, sziklás strandok, így Ksamilban leszünk 5 éjszakát és rákvörösre égetjük a habtestünket (kötelező helyszínek: Jale Beach, Gjipe Beach stb)
majd ha lejárt a jó élet, akkor irány Kézdivásárhely, csekély 1300km kb. szóval kell egy tranzitszállás majd Bulgáriában, mert asszonynak nincs könyve

(ha valakinek kell jó erdélyi pálinka szóljon előre)

román rendszámmal vágtatunk majd végig a prérinrikko írta:
Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni![]()

amúgy egy 1,6os Toyota Auris a partner ebben.
ilyenkor jobb lenne egy nagyobb köbcentis dízel...

egyedül a határátkelőknél remélem nem lesz szívózás, és itt főleg a hosszú várakozást nem kívánom. a yarddal soha nem volt gondom, pedig vezettem már egy jó pár országban. de köszönöm a tippeket
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
f710 vacakferni írta: Az üveg ami az elején van valami maximum 1500 méterig volt hitelesítve, azzal mentek le folyamat 4000 méterig.
Most meg csodálkoznak hogy nem bírta.
Amit meg írtak is lentebb egy 13 éves Logitech F710 controllerrel ment a móka, ami ma már PCn játékra is használhatatlan![]()
f310-nél nincs jobb és nem is lesz

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
aztan en meg azt gondoltam, hogy akkor volt baj a health and safety-vel, mikor cipruson a ket indian fazon ugy birkozott a kotellel a parasailing elott, hogy azt hittem, ok szallnak el mielott minket felkuldenek.
elkepeszto, hogy egy ilyen osszessegeben millio dollaros tetelu kalandnal ilyen szintu hibak legyenek.

elkepeszto, hogy egy ilyen osszessegeben millio dollaros tetelu kalandnal ilyen szintu hibak legyenek.
Az üveg ami az elején van valami maximum 1500 méterig volt hitelesítve, azzal mentek le folyamat 4000 méterig.
Amit meg írtak is lentebb egy 13 éves Logitech F710 controllerrel ment a móka, ami ma már PCn játékra is használhatatlan
Amit meg írtak is lentebb egy 13 éves Logitech F710 controllerrel ment a móka, ami ma már PCn játékra is használhatatlan

Nem értek hozzá, de fura ha összeroppant. Volt már elvileg ez a ‘hajó’ lenn többször.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hivatalosan is elfogyott a levegőjük, bár az a 96 óra, amit meg van adva, állítólag sose volt tesztelve, pláne ekkora létszámmal.
De lényegtelen, mert találtak roncsokat a helyszínen, ami feltételezhetően a tengeralattjáróból származik, csak még hitelesíteni kell.
Szóval az a legvalószínűbb, hogy lefele menet a mélységben összeroppant az a bádogkoporsó. Akkora nyomás hatására valószínúleg hamarabb meghaltak, minthogy felfoghatták volna, de azért szar dolog így bevégezni.
Bár vélhetően jobb, mint 4 napig szenvedi étlen-szomjan-dideregve a koromsötétben, összezárva egymással és egymás végtermékeivel, szén-dioxid mérgezésben.
De lényegtelen, mert találtak roncsokat a helyszínen, ami feltételezhetően a tengeralattjáróból származik, csak még hitelesíteni kell.
Szóval az a legvalószínűbb, hogy lefele menet a mélységben összeroppant az a bádogkoporsó. Akkora nyomás hatására valószínúleg hamarabb meghaltak, minthogy felfoghatták volna, de azért szar dolog így bevégezni.
Bár vélhetően jobb, mint 4 napig szenvedi étlen-szomjan-dideregve a koromsötétben, összezárva egymással és egymás végtermékeivel, szén-dioxid mérgezésben.