OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: OFF
kösziiikodo írta:Jöhet nekem is. Jó utat!Halfkey írta: Én nem de tervezem - az útvonal és programtervet elküldenéd majd ide vagy pmben?![]()
![]()

1.nap Budapest - Mostar (Bosznia) - ez alapból egy kb.9 órás út, szóval itt tranzitszállás és városnézés
2.nap Mostar - Kotor (Montenegró) - Perast és Kotor felfedezés, ismét tranzitszállás
3.nap Kotor - Durres (Albánia) - Bar és Sveti Stefan után éjszakára tervezünk a szállásra érni majd itt leszünk 3 éjszakát (itt terveztünk raftingot (Vjosa), túrázást (Bovila-tó)
7.nap Durres - Ksamil - útba ejtjük majd Zhanpovel Bay-t, és mivel délen, a Jón tenger részen vannak az izgalmasabb, sziklás strandok, így Ksamilban leszünk 5 éjszakát és rákvörösre égetjük a habtestünket (kötelező helyszínek: Jale Beach, Gjipe Beach stb)
majd ha lejárt a jó élet, akkor irány Kézdivásárhely, csekély 1300km kb. szóval kell egy tranzitszállás majd Bulgáriában, mert asszonynak nincs könyve

(ha valakinek kell jó erdélyi pálinka szóljon előre)

román rendszámmal vágtatunk majd végig a prérinrikko írta:
Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni![]()

amúgy egy 1,6os Toyota Auris a partner ebben.
ilyenkor jobb lenne egy nagyobb köbcentis dízel...

egyedül a határátkelőknél remélem nem lesz szívózás, és itt főleg a hosszú várakozást nem kívánom. a yarddal soha nem volt gondom, pedig vezettem már egy jó pár országban. de köszönöm a tippeket
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
f710 vacakferni írta: Az üveg ami az elején van valami maximum 1500 méterig volt hitelesítve, azzal mentek le folyamat 4000 méterig.
Most meg csodálkoznak hogy nem bírta.
Amit meg írtak is lentebb egy 13 éves Logitech F710 controllerrel ment a móka, ami ma már PCn játékra is használhatatlan![]()
f310-nél nincs jobb és nem is lesz

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
aztan en meg azt gondoltam, hogy akkor volt baj a health and safety-vel, mikor cipruson a ket indian fazon ugy birkozott a kotellel a parasailing elott, hogy azt hittem, ok szallnak el mielott minket felkuldenek.
elkepeszto, hogy egy ilyen osszessegeben millio dollaros tetelu kalandnal ilyen szintu hibak legyenek.

elkepeszto, hogy egy ilyen osszessegeben millio dollaros tetelu kalandnal ilyen szintu hibak legyenek.
Az üveg ami az elején van valami maximum 1500 méterig volt hitelesítve, azzal mentek le folyamat 4000 méterig.
Amit meg írtak is lentebb egy 13 éves Logitech F710 controllerrel ment a móka, ami ma már PCn játékra is használhatatlan
Amit meg írtak is lentebb egy 13 éves Logitech F710 controllerrel ment a móka, ami ma már PCn játékra is használhatatlan

Nem értek hozzá, de fura ha összeroppant. Volt már elvileg ez a ‘hajó’ lenn többször.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hivatalosan is elfogyott a levegőjük, bár az a 96 óra, amit meg van adva, állítólag sose volt tesztelve, pláne ekkora létszámmal.
De lényegtelen, mert találtak roncsokat a helyszínen, ami feltételezhetően a tengeralattjáróból származik, csak még hitelesíteni kell.
Szóval az a legvalószínűbb, hogy lefele menet a mélységben összeroppant az a bádogkoporsó. Akkora nyomás hatására valószínúleg hamarabb meghaltak, minthogy felfoghatták volna, de azért szar dolog így bevégezni.
Bár vélhetően jobb, mint 4 napig szenvedi étlen-szomjan-dideregve a koromsötétben, összezárva egymással és egymás végtermékeivel, szén-dioxid mérgezésben.
De lényegtelen, mert találtak roncsokat a helyszínen, ami feltételezhetően a tengeralattjáróból származik, csak még hitelesíteni kell.
Szóval az a legvalószínűbb, hogy lefele menet a mélységben összeroppant az a bádogkoporsó. Akkora nyomás hatására valószínúleg hamarabb meghaltak, minthogy felfoghatták volna, de azért szar dolog így bevégezni.
Bár vélhetően jobb, mint 4 napig szenvedi étlen-szomjan-dideregve a koromsötétben, összezárva egymással és egymás végtermékeivel, szén-dioxid mérgezésben.
Steve, ezek már jó dolgukban tényleg nem tudják mihez kezdjenek. Azért születnek ilyen csodás hírek...Steve írta: Ha fizetnének se ülnék be egy ilyen szarba és merülnék 3800 métert a tenger fenekére bezárva egy konzervesdobozba. Pláne nem fizetnék érte.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ha fizetnének se ülnék be egy ilyen szarba és merülnék 3800 métert a tenger fenekére bezárva egy konzervesdobozba. Pláne nem fizetnék érte.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert en empatikus vagyok.hehetheoriginal írta: Khm, ha szabad feltennem a kerdest, ezek alapjan miert gond, hogy eltunt?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Khm, ha szabad feltennem a kerdest, ezek alapjan miert gond, hogy eltunt?

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez most tokeletes osszefoglalo volt, nincs szuksegem hosszabbrafüst írta: Röviden 5 kőgazdag, értsd dollármilliárdos fizetett fejenként 250ezer dollárt egy kóklernek, aki egy sufniszerű tengeralattjárót összelegózott, hogy levigye őket a Titanic roncsához, hogy megnézzék. De lefele menet eltűntek, és nem találják őket. Szóval össze vannak zárva a vaksötétben hatan pár napnyi oxigénnel, már amennyiben nem roppantotta össze a nyomás azt a hordószerű valamit amivel lementek. A tengeralattjárón van egy darab gomb, egy ebayről szerzett lámpatest, egy wireless játékkontrollerrel irányították, nincs biztonsági rendszer, se két irányú kommunikáció, egy műanyagflakon a wc, és ennek a tetejében nincs rajta ajtó, hanem a tengeralattjáró eleje van kupakszerűen kívülről ráerősíve arra a kiszuperált hordóra. Ergo akkor sem tudják kinyitni belülről ha valahogy mégis feljönnének a felszínre.
Hosszabban pedig bármelyik hírportálon találhatsz cikket az expedícióról, most ez a téma mindenhol. Csak túl sokat lógsz a madridomon.![]()

Lattam mindenfele ezt a flakont, stb, de en azt hittem, hogy csak valami robot altal vezerelt szar, nem is ertettem miert akkora gond, hogy eltunt.
Igy mar vilagos.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
Röviden 5 kőgazdag, értsd dollármilliárdos fizetett fejenként 250ezer dollárt egy kóklernek, aki egy sufniszerű tengeralattjárót összelegózott, hogy levigye őket a Titanic roncsához, hogy megnézzék. De lefele menet eltűntek, és nem találják őket. Szóval össze vannak zárva a vaksötétben hatan pár napnyi oxigénnel, már amennyiben nem roppantotta össze a nyomás azt a hordószerű valamit amivel lementek. A tengeralattjárón van egy darab gomb, egy ebayről szerzett lámpatest, egy wireless játékkontrollerrel irányították, nincs biztonsági rendszer, se két irányú kommunikáció, egy műanyagflakon a wc, és ennek a tetejében nincs rajta ajtó, hanem a tengeralattjáró eleje van kupakszerűen kívülről ráerősíve arra a kiszuperált hordóra. Ergo akkor sem tudják kinyitni belülről ha valahogy mégis feljönnének a felszínre.
Hosszabban pedig bármelyik hírportálon találhatsz cikket az expedícióról, most ez a téma mindenhol. Csak túl sokat lógsz a madridomon.
Hosszabban pedig bármelyik hírportálon találhatsz cikket az expedícióról, most ez a téma mindenhol. Csak túl sokat lógsz a madridomon.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En errol lemaradtam, mi ez?füst írta: Te meg nagyon elhamarkodottan adtad oda a darwin díjadat Suhajdának. Ez a mostani titanic tengeralattjárós téma többszörösen bizarr, némelyik mémtől úgy nyerítek fel, mint egy tenyészcsődőr.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondoltam, hogy bedobom a temat de nem akartam annak tunni, aki mindig behozza a dramat.

- füst
Te meg nagyon elhamarkodottan adtad oda a darwin díjadat Suhajdának. Ez a mostani titanic tengeralattjárós téma többszörösen bizarr, némelyik mémtől úgy nyerítek fel, mint egy tenyészcsődőr.

- hehetheoriginal
h3x0r írta:füst írta: Öregeim, egyszer kérdezek valamit, akkor is elkomolytalankodjátok.
Kezdem megérteni herét a kosárlabda topicban.![]()
![]()
![]()
![]()

nem rossz, de a parazita jelzot jobban kedvelem

thereisonly1ronaldo
Magyar-litván meccs.füst írta:Mi a pöcs történt aznap? Buli volt és lemaradtam róla. Vagy botok generálják a forgalmat?A legtöbb felhasználó (1395 fő) 2023.06.20 23:11-kor tartózkodott itt.![]()

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Idióta parasztok nagyrészt, nem rasszistak. Azért kötve hiszem hogy egyébként olyan ódivatú náci voldemortok ezek (kivéve a fergeset) akik nem nézik embernek a sarverueket oszt avadakedavra után tovább kortyoljak a sörüket a legnagyobb természetességgel.Realista24 írta: Azt mondja az egyik rasszista ügyvedje, hogy nem a majmot utanozta, csak a honaljat vakarta.
![]()
Legnagyobb számban csak buta tahók akik skandálják azt amitől rajok a nyomorult közegükben, nem is értik miről beszélnek.
Nyilván ebből eredően - hogy felfogjak - jó dolog, hogy elő állítják őket. Meg igy azt az 1-1 ténylegesen nácit kiszedik, de azért azok az arcok ennél komolyabb dolgok miatt szoktak a radarra kerülni. Mondjuk bekolazva ráharaptatnak a padkára.