Az trú, de Hóllandnál semmiképp nem esélyesebb. Ahhoz át kellett volna igazolni tavaly a Realhoz.hehetheoriginal írta:hat maradjunk annyiban, hogy mind a vb-n, mind a klubban többet tett le az asztalra, mint messi, aki kapni fogja.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 22., csütörtök 12:16
Az trú, de Hóllandnál semmiképp nem esélyesebb. Ahhoz át kellett volna igazolni tavaly a Realhoz.hehetheoriginal írta:hat maradjunk annyiban, hogy mind a vb-n, mind a klubban többet tett le az asztalra, mint messi, aki kapni fogja.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 22., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 22., csütörtök 12:13
hat maradjunk annyiban, hogy mind a vb-n, mind a klubban többet tett le az asztalra, mint messi, aki kapni fogja.Sierra írta:Ez lenne a legkisebb probléma. Klasszis játékos mindkettő, megoldják ha arról van szó. Meccs közben is lehet variálni a posztokat, emiatt aggódnék a legkevésbé.Peti765 írta: Én még mindig nem értem hol fog játszani ha jön Mbappé gyakorlatilag ugyanaz a posztja mint Viniciusnak( és Rodrygonak ott igazán jó) vagy átneveljük csatárnak?
Ha már MBappé, ez volt már?Papi az aranylabdáról.
„Az új kritériumok alapján az a lényeg, hogy a győztes nyűgözze le a szurkolókat, gólokat szerezzen és nagy hatással legyen a játékra – mondta a 24 éves futballista. – Ennek mind megfelelek, de úgyis a szavazatok döntenek. Mindenesetre én optimista vagyok.”![]()
hol él ez és mit tol, kivi lennék.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 22., csütörtök 12:10
Ez lenne a legkisebb probléma. Klasszis játékos mindkettő, megoldják ha arról van szó. Meccs közben is lehet variálni a posztokat, emiatt aggódnék a legkevésbé.Peti765 írta: Én még mindig nem értem hol fog játszani ha jön Mbappé gyakorlatilag ugyanaz a posztja mint Viniciusnak( és Rodrygonak ott igazán jó) vagy átneveljük csatárnak?
„Az új kritériumok alapján az a lényeg, hogy a győztes nyűgözze le a szurkolókat, gólokat szerezzen és nagy hatással legyen a játékra – mondta a 24 éves futballista. – Ennek mind megfelelek, de úgyis a szavazatok döntenek. Mindenesetre én optimista vagyok.”
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 22., csütörtök 12:05
Sokat nem kell rajta nevelni. Az idei psg taktikában is inkább csatár volt, de (az én szememben) egy klasszis játékosról beszélünk, meg fogja oldani. Meg ott van a csapatban a lyuk, ott kell megmutatnia.Peti765 írta: Én még mindig nem értem hol fog játszani ha jön Mbappé gyakorlatilag ugyanaz a posztja mint Viniciusnak( és Rodrygonak ott igazán jó) vagy átneveljük csatárnak?
Vagy az ekőző kettőt neveljük át,Rodrygo.t egyenlőre nem sikerült illetve akkor játszott igazán jól ha Benzema is a pályán volt egymaga vagy Viniciussal valahogy sosem ment.
Ez jósmck1337 írta:Nacho2024
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 22., csütörtök 10:32
Ázárt nem lehet túlszárnyalni....Anthony írta: Tehát akkor a kompenzációt is ki kell fizessük![]()
150 millió a PSG-nek
90 millió kompenzáció Mbappe-nak
És még vagy 50 aláírási bónusz.
Évszázad biznisze lesz.
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. június 22., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 22., csütörtök 9:26
sarki kebabos, betamasztott az öreg hazi melle, aztan kifülelte a pletykat.Pad'em írta:Mi a forrás pádre? Én csak csiringítós okfejtésekbe futottam bele most, hogy Buyo szerint leigazoljuk már nyáron.Realista24 írta: Elvileg megallapodott a PSG es Mbappe is. A jatekosnak 90 millios kompenzaciot kell fizetnie.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 22., csütörtök 9:10
rodrygo szerint isPad'em írta:Mi a forrás pádre? Én csak csiringítós okfejtésekbe futottam bele most, hogy Buyo szerint leigazoljuk már nyáron.Realista24 írta: Elvileg megallapodott a PSG es Mbappe is. A jatekosnak 90 millios kompenzaciot kell fizetnie.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 22., csütörtök 8:50
Mi a forrás pádre? Én csak csiringítós okfejtésekbe futottam bele most, hogy Buyo szerint leigazoljuk már nyáron.Realista24 írta: Elvileg megallapodott a PSG es Mbappe is. A jatekosnak 90 millios kompenzaciot kell fizetnie.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 22., csütörtök 8:47
Kar,hogy nem tudunk olyan reszleteket,hogy pl Bellinghamet,vagy Mbappenal ezt a 150-et hany ev alatt adjuk nekik oda. Ugy lenne erdekes.Anthony írta: Tehát akkor a kompenzációt is ki kell fizessük![]()
150 millió a PSG-nek
90 millió kompenzáció Mbappe-nak
És még vagy 50 aláírási bónusz.
Évszázad biznisze lesz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 22., csütörtök 8:40
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 22., csütörtök 8:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 22., csütörtök 8:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 22., csütörtök 8:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 22., csütörtök 7:59
Egyertelmu.hehetheoriginal írta:Miben allapodtak meg? Hogy mar iden eligazol?Realista24 írta: Elvileg megallapodott a PSG es Mbappe is. A jatekosnak 90 millios kompenzaciot kell fizetnie.
Amugy zsebpenz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 22., csütörtök 7:58
Miben allapodtak meg? Hogy mar iden eligazol?Realista24 írta: Elvileg megallapodott a PSG es Mbappe is. A jatekosnak 90 millios kompenzaciot kell fizetnie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 22., csütörtök 7:42
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 22., csütörtök 6:58
ennyiert nem kockazat. le kell tenni a penzt es maris kolcsonben ott hagyni vagy attenni valami hajtosabb spanyol csapatbaRealista24 írta: Top talent Arda Güler 17,5m kivasarlasi árral rendelkezik.
Real figyeli, meg számos európai klub.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem