OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 22., csütörtök 11:30

füst írta: Öregeim, egyszer kérdezek valamit, akkor is elkomolytalankodjátok.
Kezdem megérteni herét a kosárlabda topicban. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 22., csütörtök 11:26

Öregeim, egyszer kérdezek valamit, akkor is elkomolytalankodjátok.
Kezdem megérteni herét a kosárlabda topicban. :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 22., csütörtök 11:10

A füst kibeszélő havi találkozója :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 22., csütörtök 10:40

füst írta:
A legtöbb felhasználó (1395 fő) 2023.06.20 23:11-kor tartózkodott itt.
Mi a pöcs történt aznap? Buli volt és lemaradtam róla. Vagy botok generálják a forgalmat? :D
ddos tamadas :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 22., csütörtök 10:33

A legtöbb felhasználó (1395 fő) 2023.06.20 23:11-kor tartózkodott itt.
Mi a pöcs történt aznap? Buli volt és lemaradtam róla. Vagy botok generálják a forgalmat? :D

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. június 21., szerda 11:23

Kercsó írta: volt már valaki autóval Albániában? jöhetnek a tippek, ha van tapasztalat :-*

oda tervezünk menni asszonnyal idén. az útvonal már összeállt. köztes megállónak ott lesz Bosznia és Montenegró. szállások pipa. autó felkészítve (közel 3ezer km lesz a túra végére)

már csak utasbiztosítás kell, és jó sok pénz :lol:
Menjetek nyugodtan. Kb mint magyarorszag a balkán, annyi , higy vezetesbel figyelj jobban inkabb lassabban menj abban kicsit rosszabbak , de rendőröktől stb nemkell félni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 11:11

osztrakok eleve sokmindenben faszok - mondhatni sulyosan ostobak es/vagy retardaltak - kezdve az EU-ellenes es emiatt illegalis hataratkelo ellenorzesekrol, aztan a magyar ingazokkal valo sorozatos kibaszasok a hatar menten, a covid dolgok kezelese, kotelezo oltassal, lassan teljesen rendőrállam, ahogy az osztrak kollegaim meselnek rola, es meg sorolhatnam

de minden orszagban fasz az összes politikus, nincs semmi új
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 21., szerda 11:04

miro. írta:
hehetheoriginal írta:
Esszel kell, odafigyelve, mint mindig mindent, persze hogy ha meglatjak a lehetoseget, akkor atbasznak, de ez nem balkanspecifikus, olaszoknal, spanyoloknal, bocs kataloniaban ugyanez a helyzet
A balkan meg mindig nem romania :kalapos:
Igazabol akkor oda kell figyelni,mint magyarorszagon.
Az itteni jugo,hatrmenti kollegak mindig azt mondjak,hogy romania,szerbia,horvatorszag,albania,mo stb ugyanaz a szar..
Ausztriatol egyel jobbra mar kezdodik a balkan.
Mennyivel nyugatibb, mikor par eve az osztrakok random kofelverodesekre hivatkozva kaptak le a kulfoldi autok rendszamait es adtak a 600 euros birsagokat. :lol:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 8:48

Realista24 írta:

Biztos nem erted, hogy mit irtam. Nem a tesztelest irtam, hogy azert teszteltek, mert magyar vagy, hanem hogy atboktek az agyadat a palcaval.
Jaa,ertelek mar bocs. Masra gondoltam igen.
Ez igaz is lehet akar.. Ebben nem volt tapasztalatom,csak itt. Mindig konnyes szemmel jottem ki,gyuloltem. :mrgreen:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 8:45

miro. írta:
Realista24 írta:

Amikor covid volt es mentel at a hataron es kifogtal egy tulok osztrak hatarort, akkor a palcat az agyadig dugta es csiklandozta a hajhagymaidat belulrol, csak mert magyar vagy.

Mindenhol megvannak az ilyen dolgok, hol tobb, hol kevesebb, de van amirol tobben vagy tobbet beszelnek, jobban kiszinezve, van amirol meg egyaltalan nem.
A masodik bekezdest abszolut adom.
Az elso viszont nem igazan igy van.
A covidnal mindenhol,mindenkit allandoan teszteltek.
Nalunk a cegnel pl akinek nem volt oltasa,mindennap kellett tesztet csinalnia es leadni,ahonnan elvittek,majd masnap reggelig kapta az eredmenyt.
Ugyanez a strandok is,hiaba volt oltasod,oda kellett pl kulon egyet.
Minden uzletnel allg egy ember aki befujta a kezedet,fertotlenitette a kocsit stb. En kb 8-10x voltam sajnos teszteltetni,pedig oltasom van 3.. Szoval ez nem hatar dolog volt.. Egyszer voltam Pesten,illetve azon a heten Pecsen,nem alartuk elhinni a parommal hogy itt mi van. Sokkal lazabb volt,kevesebben tartottak be stb. Szerintem az egy het alatt kb 3x ha felhuzattak velem a maszkot. Itt akkoribban azert ez kurva szigoru volt.
ostoba állat az ember.
Biztos nem erted, hogy mit irtam. Nem a tesztelest irtam, hogy azert teszteltek, mert magyar vagy, hanem hogy atboktek az agyadat a palcaval.
ez igy volt valoban, ez igazabol rendszerszintu rasszizmusnak beillik :kalapos: , nem egyszer szoltam ra a faszfejre (sőt az esetek nagytöbbségében vmi dagadt ocsmány nőre), hogy ertem en, hogy önkéntes vagy 2 óra tréning után, meg elhivatott es segiteni akarsz, de azért csakakurvaanyádatmitképzelszmagadrol.

de amugy akarmilyen utazas, ott kell lenni fejben, fel kell keszulni es figyelni kell, aztan ha mar a tengerparton vagy pl, akkor elengedheted magad.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 21., szerda 8:34

miro. írta:
Realista24 írta:

Amikor covid volt es mentel at a hataron es kifogtal egy tulok osztrak hatarort, akkor a palcat az agyadig dugta es csiklandozta a hajhagymaidat belulrol, csak mert magyar vagy.

Mindenhol megvannak az ilyen dolgok, hol tobb, hol kevesebb, de van amirol tobben vagy tobbet beszelnek, jobban kiszinezve, van amirol meg egyaltalan nem.
Nalunk a cegnel pl akinek nem volt oltasa,mindennap kellett tesztet csinalnia es leadni,ahonnan elvittek,majd masnap reggelig kapta az eredmenyt.
Minden uzletnel allg egy ember aki befujta a kezedet,fertotlenitette a kocsit stb. En kb 8-10x voltam sajnos teszteltetni,pedig oltasom van 3.. Szoval ez nem hatar dolog volt.. Egyszer voltam Pesten,illetve azon a heten Pecsen,nem alartuk elhinni a parommal hogy itt mi van. Sokkal lazabb volt,kevesebben tartottak be stb. Szerintem az egy het alatt kb 3x ha felhuzattak velem a maszkot. Itt akkoribban azert ez kurva szigoru volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 8:30

Realista24 írta:

Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. június 21., szerda 8:29

Kercsó írta:...
Figyelni kell ez tény, de pont ennyire kell Ausztriában is vagy olaszoknál pl.
Zöldkártya legyen nálad kinyomtatva (meg úgy kb minden), de egyébként bátran mehetsz bármerre. Forgalmasabb utakon pláne nincs gebasz.

Meg hát az autó legyen rendben. :mrgreen: Mivel vágtok neki?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 21., szerda 8:26

miro. írta:
hehetheoriginal írta:
Esszel kell, odafigyelve, mint mindig mindent, persze hogy ha meglatjak a lehetoseget, akkor atbasznak, de ez nem balkanspecifikus, olaszoknal, spanyoloknal, bocs kataloniaban ugyanez a helyzet
Az itteni jugo,hatrmenti kollegak mindig azt mondjak,hogy romania,szerbia,horvatorszag,albania,mo stb ugyanaz a szar..

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 8:22

hehetheoriginal írta:
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 7:46

Pont igy terjed pl a facebookon is a baromsag. :coffee:
Soha nem volt problemank montenegroban, boszniaban, szerbiaban, akar uticelkent, akar atutazoban pl gorogorszag fele. Eletem legjobb legfinomabb reggelije boszniaban volt egy raftingtura elott.
Eltevedtunk, betevedtunk kis falvakba, nyilvan neztek tagra nyilt szemmel kik ezek az idiotak, de soha semmi baj nem volt, se rendorseggel, se a helyi emberekkel.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 21., szerda 7:45

rikko írta: snassz kéthetes tengerparti nyaralás.
Olyan a nyaralas, amilyenre csinalja az ember. Ha nem tudsz kihozni valami jot egy tengerparti nyaralsbol, akkor az nem a hely hibaja elso korben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 21., szerda 7:43

A Balkán gyönyörű, jó nők, jó kaják, jó italok. Olcsó és az emberek is rettentően kedvesek. Viszont a külföldi rendszámra vérszemet kap minden vendéglátós.
Mindenféle valtopenz hirtelen 40-50%-al többet ér kivétel a hivatalos váltó, de azok is zsivanyok.
Bankkártyás vásárlás is oké, de ott is megy a huligánkodas.

Nem szabad törölni ezt a lehetőséget, más életforma, de megéri minden kellemetlenség ellenére.

Én még a vírus előtt voltam egy Szlovénia, Horvátország, Montenegró, Albánia, Görögország, Bulgária, Szerbia körön.
Sok pénzt lehuztak rólunk, de így utólag azt mondom még így is olcsóbb és élménydúsabb volt, mint egy snassz kéthetes tengerparti nyaralás.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 7:32

rikko írta:

Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni :kalapos:
Szép kihívás, sok sikert és kevés rendőrt !
Ha lesz nálatok kp, akkor csakis a kicsiket tartsatok magatoknal, a többit nagyon dugjatok el, mert ha a fakabát szimatot fog visz mindent mint a piros ász.
Ha 50-es tábla van, akkor 40-el menj :D
Autópálya az viszont jó, ha végig úgy sikerül menni. Ott lehet tolni ezerrel. Ha van sima falusi út, akkor tényleg 150%-al figyelj minden táblára, mert az utolsó fűcsomó alól is rendőr pattan elő ha akár egy aprót is megközelíted a határértéket.
Na itt sztornoznam ezt a kirandulast. :mrgreen:
Igy biztos hogy nem mennek nyaralni.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 21., szerda 7:25

Kercsó írta: volt már valaki autóval Albániában? jöhetnek a tippek, ha van tapasztalat :-*

oda tervezünk menni asszonnyal idén. az útvonal már összeállt. köztes megállónak ott lesz Bosznia és Montenegró. szállások pipa. autó felkészítve (közel 3ezer km lesz a túra végére)

már csak utasbiztosítás kell, és jó sok pénz :lol:

Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni :kalapos:
Szép kihívás, sok sikert és kevés rendőrt !
Ha lesz nálatok kp, akkor csakis a kicsiket tartsatok magatoknal, a többit nagyon dugjatok el, mert ha a fakabát szimatot fog visz mindent mint a piros ász.
Ha 50-es tábla van, akkor 40-el menj :D
Autópálya az viszont jó, ha végig úgy sikerül menni. Ott lehet tolni ezerrel. Ha van sima falusi út, akkor tényleg 150%-al figyelj minden táblára, mert az utolsó fűcsomó alól is rendőr pattan elő ha akár egy aprót is megközelíted a határértéket.

Vissza: