füst írta: Öregeim, egyszer kérdezek valamit, akkor is elkomolytalankodjátok.
Kezdem megérteni herét a kosárlabda topicban.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 22., csütörtök 11:30
füst írta: Öregeim, egyszer kérdezek valamit, akkor is elkomolytalankodjátok.
Kezdem megérteni herét a kosárlabda topicban.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 22., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 22., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 22., csütörtök 10:40
ddos tamadasfüst írta:Mi a pöcs történt aznap? Buli volt és lemaradtam róla. Vagy botok generálják a forgalmat?A legtöbb felhasználó (1395 fő) 2023.06.20 23:11-kor tartózkodott itt.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 22., csütörtök 10:33
Mi a pöcs történt aznap? Buli volt és lemaradtam róla. Vagy botok generálják a forgalmat?A legtöbb felhasználó (1395 fő) 2023.06.20 23:11-kor tartózkodott itt.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. június 21., szerda 11:23
Menjetek nyugodtan. Kb mint magyarorszag a balkán, annyi , higy vezetesbel figyelj jobban inkabb lassabban menj abban kicsit rosszabbak , de rendőröktől stb nemkell félni.Kercsó írta: volt már valaki autóval Albániában? jöhetnek a tippek, ha van tapasztalat![]()
oda tervezünk menni asszonnyal idén. az útvonal már összeállt. köztes megállónak ott lesz Bosznia és Montenegró. szállások pipa. autó felkészítve (közel 3ezer km lesz a túra végére)
már csak utasbiztosítás kell, és jó sok pénz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 21., szerda 11:04
Mennyivel nyugatibb, mikor par eve az osztrakok random kofelverodesekre hivatkozva kaptak le a kulfoldi autok rendszamait es adtak a 600 euros birsagokat.miro. írta:Igazabol akkor oda kell figyelni,mint magyarorszagon.hehetheoriginal írta:
Esszel kell, odafigyelve, mint mindig mindent, persze hogy ha meglatjak a lehetoseget, akkor atbasznak, de ez nem balkanspecifikus, olaszoknal, spanyoloknal, bocs kataloniaban ugyanez a helyzet
A balkan meg mindig nem romania![]()
Az itteni jugo,hatrmenti kollegak mindig azt mondjak,hogy romania,szerbia,horvatorszag,albania,mo stb ugyanaz a szar..
Ausztriatol egyel jobbra mar kezdodik a balkan.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 8:48
Jaa,ertelek mar bocs. Masra gondoltam igen.Realista24 írta:
Biztos nem erted, hogy mit irtam. Nem a tesztelest irtam, hogy azert teszteltek, mert magyar vagy, hanem hogy atboktek az agyadat a palcaval.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 8:45
ostoba állat az ember.miro. írta:A masodik bekezdest abszolut adom.Realista24 írta:
Amikor covid volt es mentel at a hataron es kifogtal egy tulok osztrak hatarort, akkor a palcat az agyadig dugta es csiklandozta a hajhagymaidat belulrol, csak mert magyar vagy.
Mindenhol megvannak az ilyen dolgok, hol tobb, hol kevesebb, de van amirol tobben vagy tobbet beszelnek, jobban kiszinezve, van amirol meg egyaltalan nem.
Az elso viszont nem igazan igy van.
A covidnal mindenhol,mindenkit allandoan teszteltek.
Nalunk a cegnel pl akinek nem volt oltasa,mindennap kellett tesztet csinalnia es leadni,ahonnan elvittek,majd masnap reggelig kapta az eredmenyt.
Ugyanez a strandok is,hiaba volt oltasod,oda kellett pl kulon egyet.
Minden uzletnel allg egy ember aki befujta a kezedet,fertotlenitette a kocsit stb. En kb 8-10x voltam sajnos teszteltetni,pedig oltasom van 3.. Szoval ez nem hatar dolog volt.. Egyszer voltam Pesten,illetve azon a heten Pecsen,nem alartuk elhinni a parommal hogy itt mi van. Sokkal lazabb volt,kevesebben tartottak be stb. Szerintem az egy het alatt kb 3x ha felhuzattak velem a maszkot. Itt akkoribban azert ez kurva szigoru volt.
ez igy volt valoban, ez igazabol rendszerszintu rasszizmusnak beillikBiztos nem erted, hogy mit irtam. Nem a tesztelest irtam, hogy azert teszteltek, mert magyar vagy, hanem hogy atboktek az agyadat a palcaval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 21., szerda 8:34
Biztos nem erted, hogy mit irtam. Nem a tesztelest irtam, hogy azert teszteltek, mert magyar vagy, hanem hogy atboktek az agyadat a palcaval.miro. írta:A masodik bekezdest abszolut adom.Realista24 írta:
Amikor covid volt es mentel at a hataron es kifogtal egy tulok osztrak hatarort, akkor a palcat az agyadig dugta es csiklandozta a hajhagymaidat belulrol, csak mert magyar vagy.
Mindenhol megvannak az ilyen dolgok, hol tobb, hol kevesebb, de van amirol tobben vagy tobbet beszelnek, jobban kiszinezve, van amirol meg egyaltalan nem.
Az elso viszont nem igazan igy van.
A covidnal mindenhol,mindenkit allandoan teszteltek.
Nalunk a cegnel pl akinek nem volt oltasa,mindennap kellett tesztet csinalnia es leadni,ahonnan elvittek,majd masnap reggelig kapta az eredmenyt.
Ugyanez a strandok is,hiaba volt oltasod,oda kellett pl kulon egyet.
Minden uzletnel allg egy ember aki befujta a kezedet,fertotlenitette a kocsit stb. En kb 8-10x voltam sajnos teszteltetni,pedig oltasom van 3.. Szoval ez nem hatar dolog volt.. Egyszer voltam Pesten,illetve azon a heten Pecsen,nem alartuk elhinni a parommal hogy itt mi van. Sokkal lazabb volt,kevesebben tartottak be stb. Szerintem az egy het alatt kb 3x ha felhuzattak velem a maszkot. Itt akkoribban azert ez kurva szigoru volt.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 8:30
A masodik bekezdest abszolut adom.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. június 21., szerda 8:29
Figyelni kell ez tény, de pont ennyire kell Ausztriában is vagy olaszoknál pl.Kercsó írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 21., szerda 8:26
Amikor covid volt es mentel at a hataron es kifogtal egy tulok osztrak hatarort, akkor a palcat az agyadig dugta es csiklandozta a hajhagymaidat belulrol, csak mert magyar vagy.miro. írta:Igazabol akkor oda kell figyelni,mint magyarorszagon.hehetheoriginal írta:
Esszel kell, odafigyelve, mint mindig mindent, persze hogy ha meglatjak a lehetoseget, akkor atbasznak, de ez nem balkanspecifikus, olaszoknal, spanyoloknal, bocs kataloniaban ugyanez a helyzet
Az itteni jugo,hatrmenti kollegak mindig azt mondjak,hogy romania,szerbia,horvatorszag,albania,mo stb ugyanaz a szar..
Ausztriatol egyel jobbra mar kezdodik a balkan.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 8:22
Igazabol akkor oda kell figyelni,mint magyarorszagon.hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 7:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 21., szerda 7:45
Olyan a nyaralas, amilyenre csinalja az ember. Ha nem tudsz kihozni valami jot egy tengerparti nyaralsbol, akkor az nem a hely hibaja elso korben.rikko írta: snassz kéthetes tengerparti nyaralás.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 21., szerda 7:43
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 21., szerda 7:32
Na itt sztornoznam ezt a kirandulast.rikko írta:
Magyar rendszámmal a Balkánt bevenni![]()
Szép kihívás, sok sikert és kevés rendőrt !
Ha lesz nálatok kp, akkor csakis a kicsiket tartsatok magatoknal, a többit nagyon dugjatok el, mert ha a fakabát szimatot fog visz mindent mint a piros ász.
Ha 50-es tábla van, akkor 40-el menj
Autópálya az viszont jó, ha végig úgy sikerül menni. Ott lehet tolni ezerrel. Ha van sima falusi út, akkor tényleg 150%-al figyelj minden táblára, mert az utolsó fűcsomó alól is rendőr pattan elő ha akár egy aprót is megközelíted a határértéket.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 21., szerda 7:25
Kercsó írta: volt már valaki autóval Albániában? jöhetnek a tippek, ha van tapasztalat![]()
oda tervezünk menni asszonnyal idén. az útvonal már összeállt. köztes megállónak ott lesz Bosznia és Montenegró. szállások pipa. autó felkészítve (közel 3ezer km lesz a túra végére)
már csak utasbiztosítás kell, és jó sok pénz![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem