VB - 2014
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Valaki elmagyarázná, hogy kerülhet Svájc az első kalapba?
Sportfilozófia: Roger Federer
Miért utáljátok ennyire Svájcot?

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na kijött egy angol, brazil, francia, ausztrál és ugyanezen sorsoláson belül még spanyol olasz USA Nigéria is. Svàjc nàlam is leggyengebb csopis.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Uruk, Irán, Horvátország és Franciaország.
Itt talán lenne rúgott góljuk
Nincs igazi halálcsoport a sorsolásomban.

Nincs igazi halálcsoport a sorsolásomban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://www.youtube.com/watch?v=eHHp50QbJ2spheco írta:Amúgy csak szerintem nem Ronaldo gólját tapsolta Ibra? Inkább csak a csapatát próbálta biztatni, persze már benne sem maradt sok hit. Azért Ibra nem az a típus, aki megtapsolja az ellenfelet, még Raúlból kinézném talán.
Hát nem tudom, nekem nem annyira biztatásnak tűnik, vagy ha az, akkor nem lehetett túl hatásos.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem a halálcsoportban az argentinok, angolok, franciak, amerikaiak voltak, de a belgák, chileiek, portugálok, japánok csoportja se lenne egyszerű
Amúgy csak szerintem nem Ronaldo gólját tapsolta Ibra? Inkább csak a csapatát próbálta biztatni, persze már benne sem maradt sok hit. Azért Ibra nem az a típus, aki megtapsolja az ellenfelet, még Raúlból kinézném talán.

Amúgy csak szerintem nem Ronaldo gólját tapsolta Ibra? Inkább csak a csapatát próbálta biztatni, persze már benne sem maradt sok hit. Azért Ibra nem az a típus, aki megtapsolja az ellenfelet, még Raúlból kinézném talán.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nálam isMarci77 írta:Miért nem lep meg,hogy 3-szor sorsoltam és Svájcé volt a leggyengébb csoport mindig?![]()

Mostani halálcsoport: spanyolok, japánok, franciák, olaszok.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Miért nem lep meg,hogy 3-szor sorsoltam és Svájcé volt a leggyengébb csoport mindig? 
Nálam amúgy mindig korrekt csoportok jöttek ki igazi halál nélkül, szóval jól sorsoltam

Nálam amúgy mindig korrekt csoportok jöttek ki igazi halál nélkül, szóval jól sorsoltam

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Higuaín
Volt időszak, amikor nem szerettem a francia válogatottat, de most örülök neki, hogy kint vannak, tényleg egy erős csapat (amit mondjuk nem mindig bizonyítanak, de a játékoskeret megvan hozzá), és szerintem egy VB úgy teljes, ha a legjobb válogatottak vannak kint, a franciák pedig azért mindenképpen odatartoznak.
Amúgy azt néztem, hogy iszonyatosan erős lesz most ez a VB, ha jól gondolom nagy hiányzó most nincs is, viszont rengeteg olyan csapat, amelyik képes lehet meglepetésre.
http://ultra-zone.net/2014-FIFA-World-C ... tage-Draws
Nemzetisporton mutatták ezt a linket, le lehet szimulálni a sorsolást, próbálgattam kicsit és szinte mindig kijött egy-két nagyon durva csoport (most legutóbb például Spanyolország, Mexikó, Chile, Portugália...).
Amúgy azt néztem, hogy iszonyatosan erős lesz most ez a VB, ha jól gondolom nagy hiányzó most nincs is, viszont rengeteg olyan csapat, amelyik képes lehet meglepetésre.
http://ultra-zone.net/2014-FIFA-World-C ... tage-Draws
Nemzetisporton mutatták ezt a linket, le lehet szimulálni a sorsolást, próbálgattam kicsit és szinte mindig kijött egy-két nagyon durva csoport (most legutóbb például Spanyolország, Mexikó, Chile, Portugália...).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudom, hogy utálják őket, csigazabálózzák, stb. de leszarom, megcsinálták. Az ukránok meg jól elk
ták. Saját kezükben volt a sorsuk.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Többet kéne rúgni mint az ellen és kész___Samy___ írta:haggyuk má', a védekezés azt sem tudom melyiknek lenne büdösebbnem is próbálok belegondolni mert annyira ütne hogy az nem evilági támadósor lenne. lett volna. de sajnos rosszul döntöttünk. van ez így.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ejj, feszült egy meccs volt, de nem tudták sehogy megbontani a francia középsõ falat az ukránok. Jobb oldalt 0 volt a támadórészleg, bal oldalt mindent megpróbált az ukrán srác, de hiába sikerült meghúznia a szélen, nem volt kinek adni utána. A szerencse is a franciákkal volt, ahogyan az lenni szokott + a kiállításkor rendesen lecsökkent az esély. Ribery "gólpassza" a mindent eldöntõ gólnál...nehogy már aranylabdát neki, meg azok a lövések...
Sajnálom az ukránokat, a francia válogatottnak pedig nagyot kell erõsödni Brazíliáig.
Sajnálom az ukránokat, a francia válogatottnak pedig nagyot kell erõsödni Brazíliáig.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ahogy nézegettem a 2010-es vébé kalapba sorolásának elvétmessideco írta:The final draw for the 2014 World Cup will be held at Costa do Sauípe Resort, Mata de São João in Bahia on 6 December 2013, at 13:00 local time (UTC−3).
1. kalap : rendező + világ ranglista első 7
2. kalap : ázsia,concacaf,ofc
3. kalap : dél-amerika,afrika
4. kalap : egyéb európai
és a most kijutott csapatokat, lehetnének finom csoportok most is, ha ugyanazon elvek szerint lesz megint a besorolás.

németország,mexico,chile,olaszország
brazilia,japán,ghána,hollandia
spanyolország,usa,kamerun,anglia
argentina,irán,elefántcsontpart,franciaország
elvileg ilyesmik lehetnek, és még ezeknek kombinációi + belgák,portugálok,oroszok...
jó lenne 1-2 halálcsopi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. november 19., kedd 23:06-kor.
oké akkor az legyen kompenzálás de az öngólnál amikor a kapus szintén a franciáknak ütötte a lasztit akkor valbuena lesen állt és a labda felé mozgott amit szintén bekell húzni lesre és utána jött az öngól. mindegy. jobban örültem volna ha otthon maradnak.Galacticos írta:azt nem nagyon kéne flhozni.BBeno írta: lesgóllal
előtte volt benzemának egy gólja, ami még talán egyvonal se volt, és beintették a lest.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért én a Portugálokra is odafigyelnék a VB-n. Nyilván nem esélyesek, de kellemetlen ellenfelek tudnak lenni. Az EB-n is megszorongatták a spanyolokat. Ha CR jó formában lesz, akkor ki tudja hol lesz a vége.
Ha lenne egy normális csatár a csapatban...
Előd... sok volt a pia
Ha lenne egy normális csatár a csapatban...

Előd... sok volt a pia

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
azt nem nagyon kéne flhozni.BBeno írta: lesgóllal
előtte volt benzemának egy gólja, ami még talán egyvonal se volt, és beintették a lest.
franciák majd remélem kapnak egy pofont a VB-n mert lesgóllal öngóllal meg kapus-sakho-elé-üti góllal továbbmenni elég gyász. ráadásul fenn áll a veszély hogy lesérülnek. varane-ban nagyon benne van jelenleg sajnos.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The final draw for the 2014 World Cup will be held at Costa do Sauípe Resort, Mata de São João in Bahia on 6 December 2013, at 13:00 local time (UTC−3).
Csatlakozik még Uruguay és Mexikó is nemsokára
Főbb esélyesek szerintem:
Brazilia, Németország, Spanyolország
Érdemes figyelni rájuk:
Hollandia, Olaszország, Argentína, Belgium
Titkos esélyesek:
Svájc- hogy egy klasszikussal éljek, Uruguay (eléggé egyben van már évek óta).
Papíron leggengébb résztvevő:
Irán, Costa Rica
Halálcsoport:
Brazilia, Hollandia,Elefántcsontpart, Franciaország (elméletileg megtörténhet)
Leggyengébb csport:
Kolumbia, Görögország, Mexikó, Algéria
Golkirály: Robin van Persie
Legjobb játékos: Robben
Győztes: Hollandia
Második: Argentína
Csalódást keltő csapat: Spanyolország
Csatlakozik még Uruguay és Mexikó is nemsokára

Főbb esélyesek szerintem:
Brazilia, Németország, Spanyolország
Érdemes figyelni rájuk:
Hollandia, Olaszország, Argentína, Belgium
Titkos esélyesek:
Svájc- hogy egy klasszikussal éljek, Uruguay (eléggé egyben van már évek óta).
Papíron leggengébb résztvevő:
Irán, Costa Rica
Halálcsoport:
Brazilia, Hollandia,Elefántcsontpart, Franciaország (elméletileg megtörténhet)
Leggyengébb csport:
Kolumbia, Görögország, Mexikó, Algéria
Golkirály: Robin van Persie

Legjobb játékos: Robben
Győztes: Hollandia
Második: Argentína
Csalódást keltő csapat: Spanyolország

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezzel a kerettel otthon kéni szotyizni kb...Seraf írta:ezek meg úgy örülnek mintha VB-t nyertek volna...elég gáz
így max mi örülhetnénk
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hihetetlen mit művelt ma este ez a két vadállat. Amellett, hgoy nagyon örülök, hogy Cé szokás szerint megint helyre rakta a világot, iszonyatosan bánom, hogy egy Ibrával kevesebb lesz a vb, mert egy ilyen ember miatt már megéri meccset nézni. Kár, de legalább játszott egy hatalmas meccset a két vadállat...
A franciáknak meg nem örülök, de legalább Varane ott lesz a vb-n, azért az jó...
A franciáknak meg nem örülök, de legalább Varane ott lesz a vb-n, azért az jó...