az ö fejevel gondolkozva, ö pl iden jatekra kesz volt 1-2 hetet eltekintve, elotte is a mutetek utan rendelkezesre allt, de edzoba nem jatszatta, tehat "pihentem az elmult 2-3 evben"
aztan valszeg nem ez a realitas, csak ö gondolta igy.
sztem amugy itt mindenki hibas, az ember, mert vilageleteben a tehetsegevel ment elore es mikor leserult es akarat kellett volna visszakapaszkodni a tetejere, akkor mivel sosem elte at, sosem kellett megszakadnia, ezert nem sikerult neki, aztan hibas edzoba, aki nem ertette meg sztem, hogy vannak jatekosok, akiknek kell a jatekperc, es akik nem fognak szetszakadni edzesen, helyette viszont a meccsen meg tudjak teremteni a kulonbseget, es hibas a vezetes, aki nem nezett utana, hogy milyen ember, miket mondanak rola, milyen a hozzaallasa a profi sporthoz, es szinte latatlanba a neve alapjan leigazoltuk ceronaldo utan.
en tartom, hogy ha hetrol hetre tobbet lett volna jatszatva, akkor elobb utobb formaba lendult volna, meg talan a pocak meg a popsi is lekerul rola, de mar soha nem tudjuk meg.
en amugy az ilyen bela feleket sokkal nagyobb fertonek tartom pl egy hazinal, mert o iderakta a top teljesitmenyt az elejen - meg ugy is, hogy mindig is full idegen elemkent mozgott a palyan -, es utana valasztotta inkabb a golf es a parazita utat, es soha nem volt olyan es annyi serulese es mutete, mint hazinak.
es meg a mezek is szarok