ahh geci tul meleg van, szora se erdemes erre valaszolni, probald megerteni miket irtunk korabban
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 19., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 19., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 19., hétfő 11:39
De R9 gondolata csak a foci korul forgott. Hazarde meg a grillpult korul. Ez a kulonbseg, annak ellenre, hogy egyetertek es ertem is, amit irsz.hehetheoriginal írta:mert az a mas, az 1. balfasz, 2. nem tud annyira focizni, 3. kiismerheto lett a tamadojatekunk, es ujitani kellett volna, el is buktuk az összes trofeatRealista24 írta: Biztos tudott volna, de miert kellett volna megadni a lehetoseget egy lusta disznonak, ha van mas a keretben, aki tett is azert hogy jatszhasson, es amugy nincs rajta plusz 5-10 kg.
en ertem, hogy ha tulsulyos vagy es nem latjak, hogy akarod az edzest igazan, akkor ne jatsszal, de amikor falnak ütközött jopar meccsen a csapat, akkor nem ertem miert nem lehetett volna megprobalni.
ilyen alapon akkor pl ronaldo szinte soha nem kellett volna, hogy jatsszon a palyafutasa soran, köztudott, hogy sohasem szakadt meg edzesen. egyszeruen meg kene erteni, hogy nem minden jatekos robot, nem lehet sablonra felhuzni mindenkinek ugyanazt az edzesmunkat.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 19., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 19., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 19., hétfő 11:34
mert az a mas, az 1. balfasz, 2. nem tud annyira focizni, 3. kiismerheto lett a tamadojatekunk, es ujitani kellett volna, el is buktuk az összes trofeatRealista24 írta: Biztos tudott volna, de miert kellett volna megadni a lehetoseget egy lusta disznonak, ha van mas a keretben, aki tett is azert hogy jatszhasson, es amugy nincs rajta plusz 5-10 kg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 19., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 19., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 19., hétfő 11:06
Mert elobb jatszani kellett volna, aztan ha ugy erzi, akkor dietazik, es talan edzesen is csinal valamit.cart írta: De minek játszhatná az edző 10 kiló túlsúllyal? Futni se tud normálisan plusz állóképessége sincs hogy 15-20 percnél többet bírjon a pályán.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. június 19., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 19., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 19., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 19., hétfő 10:55
es meg a mezek is szarokKerlon írta: ratyi mind
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. június 19., hétfő 10:48
ratyi mindBabinho írta: Szerintem a sokat szidott adidas mezek a legjobbak, a nike és puma mezek elég gagyik, puritánok.
https://www.instagram.com/p/CtlocbQrLq1 ... BiNWFlZA==
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 19., hétfő 10:45
Milyen nyelven nyilatkozott, azt hogy fordították át?SzB írta: Azt mondja Hazard: "Három bonyolult év után csak a családommal szeretnék időt tölteni, nyaralni. Még mindig képesnek érzem magam arra, hogy profi futballista legyek, ugyanakkor az elmúlt két-három évben pihentem, szóval van még egy kis energiám.”
Hát menjen a jó k... nénikéjébe! Helyette vehettünk volna két elit szélsővédőt, és akkor még mindig mi ülnénk a világ trónján. És még van pofája ezt le is nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. június 19., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 19., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. június 18., vasárnap 22:49
JajaBabinho írta: Szerintem a sokat szidott adidas mezek a legjobbak, a nike és puma mezek elég gagyik, puritánok.
https://www.instagram.com/p/CtlocbQrLq1 ... BiNWFlZA==
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 18., vasárnap 22:48
Nem lesz fix kezdő de husika rodrygo se fog bírni 60meccset.Jim írta:miért gondolja mindenki, hogy fix kezdő lesz minden meccsen Joselumiro. írta: Amugy a Joselu birni fogja a szerda-szombatozast?
Gondolom az espanyolnal a kedd-szerda esteket mashogy toltotte el,szep valtas lesz 33 evesen. Remeljuk nem lesz serult allandoan.
és nem jön nyár végéig senki más?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. június 18., vasárnap 22:43
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem