Szerintem sunyít az öreg, nem szokott ő ilyen konkrét lenni.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. június 18., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 18., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 18., vasárnap 20:30
Sztem is, egy klasszi(ku)s 9-es nélküli Real kb olyan lenne, mintha nem lenne több piros Ferrari. No way..realistahuni írta: Várjunk még szeptember 4-ig és bízzunk hogy csak taktikázik Perez ezzel a nyilatkozattal, szerintem ha így maradunk elszabadul a pokol.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 18., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. június 18., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 18., vasárnap 20:17
De ez lett a merce,hogy legyunk elegen mindenhol?Mickey írta:ez ilyen bicikli...petiamadridista írta: Most jelentette be Perez h Joselu a vége a nyárnak.
mindenhol leszünk elegen, ha jön Joselu.
még pár játékosnak új kontraktus kell, és ennyi volt. ( max ha valaki távozik, akkor tudok elképzelni módosulást )
jó lesz fiúkák![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 18., vasárnap 20:16
ez ilyen bicikli...petiamadridista írta: Most jelentette be Perez h Joselu a vége a nyárnak.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 18., vasárnap 20:12
Nem,ez nem errol szolt nalam. Egyszeruen unalmasok a meccsek nagyon,igy az idomet mashogy toltom el.untouchable írta:
Egy hős vagy, le a kalappal!![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 18., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 18., vasárnap 19:59
Egy hős vagy, le a kalappal!miro. írta:Bajnokit nem nezek szerintem kb ketto eve csak a barca elleniket. Most se fogom eroltetni azt hiszem.petiamadridista írta: Most jelentette be Perez h Joselu a vége a nyárnak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 18., vasárnap 19:58
Írta már valaki hogy vége a következő szezununknak is?RaúlCF írta: Micsoda világvége pánik van mert egy szennylap bedobott valami marhaságot amin lehet csámcsogni a hétvégén aminek hét elején meg az ellenkezőjét írták.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 18., vasárnap 19:57
Bajnokit nem nezek szerintem kb ketto eve csak a barca elleniket. Most se fogom eroltetni azt hiszem.petiamadridista írta: Most jelentette be Perez h Joselu a vége a nyárnak.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 18., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 18., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 18., vasárnap 19:54
akkor nem lesz most sem tapasztalt kapusunk backupnakpetiamadridista írta: Most jelentette be Perez h Joselu a vége a nyárnak.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 18., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 18., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2023. június 18., vasárnap 19:46
De miből gondoljátok, hogy nekünk van időnk kívárni Kane-el szemben ?RealAsensio írta:Ezzel szerintem Perez is tisztaban van. Valoszinuleg kemenyen megy a matek a hatterben, en egy pillanatra sem aggodok. Joselu masodik szamu csatarnak erkezik. Vagy Kane vagy Mbappe lesz elotte a sorban, es akkor ossze is allt a csapat. En arra is szivesen fogadok nagy tetben, hogy augusztusig, vagy akar nyar legvegeig varni fogunk, hogy az angol vagy a francia lesz a jovo evi csapatunk feje.Tomidzsi írta: Mbappera várunk, de közben ezzel gyengít is minket rendesen.
Jonathan David, Goncalo Ramos simán jöhetne, ha nem rá várnánk, hogy nagy kegyesen jojjon.
Ha hosszabít 2025ig akkor mi van? Várunk még egy évet?
Télen nem ir ala semmit nekunk akkor hozni kell egy csatart.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 18., vasárnap 19:03
Ezzel szerintem Perez is tisztaban van. Valoszinuleg kemenyen megy a matek a hatterben, en egy pillanatra sem aggodok. Joselu masodik szamu csatarnak erkezik. Vagy Kane vagy Mbappe lesz elotte a sorban, es akkor ossze is allt a csapat. En arra is szivesen fogadok nagy tetben, hogy augusztusig, vagy akar nyar legvegeig varni fogunk, hogy az angol vagy a francia lesz a jovo evi csapatunk feje.Tomidzsi írta: Mbappera várunk, de közben ezzel gyengít is minket rendesen.
Jonathan David, Goncalo Ramos simán jöhetne, ha nem rá várnánk, hogy nagy kegyesen jojjon.
Ha hosszabít 2025ig akkor mi van? Várunk még egy évet?
Télen nem ir ala semmit nekunk akkor hozni kell egy csatart.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. június 18., vasárnap 18:52
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem