300 milliót is megérne.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. június 16., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 16., péntek 15:49
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 16., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 16., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 16., péntek 15:33
KAG írta: Azért így utólag nézve, jól beszoptuk Nkunku-val is.
Nem kicsit jó deal volt a Chelsea-nek ezért a 65-ért. (ha jól emlékszem annyi volt)
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 16., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 16., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 16., péntek 15:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 16., péntek 15:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 16., péntek 15:13
80 millió. Na jó, erről ennyit isPad'em írta: JUST IN: Real Madrid have already opened talks with Adeyemi's agents. They want him THIS summer. @BILD
Ilyen is van közben![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 16., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 16., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 16., péntek 14:56
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. június 16., péntek 14:52
Amit írsz, abban értem a logikát, sőt talán még egyet is tudok érteni vele. Viszont a fenti idézet, amire reagáltam azt mondja, hogy megnézik az előszezont, majd döntenek, hogy kell-e valaki. De a piac annál pörgősebb, ennyire ráérősen nem lehet megszerezni a legjobb lehetőségeket. Így ez a hozzáállás szerintem irreális.Dupla D írta:Szerintem meg reálisan megfontolt. A vezetőség úgy kalkulál, hogy jövőre jön Mbappé (és Endre). Nagy pénzekért nem fogunk igazolni csatárt, mert akkor jövőre nem tudjuk sehova tenni és kidobtunk az ablakon sok pénzt. Ráadásul a piacon továbbra sincs túl sok lehetőség.Donát írta:
Irreálisan megfontolotlannak hangzik, nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen.
Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.
Már nem pattan be a seggéről a labda?Sierra írta:fújjj Müller.Donát írta: Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.isten mentsen tőle.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 16., péntek 14:51
Az kéne még.Sierra írta:fújjj Müller.Donát írta: Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.isten mentsen tőle.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 16., péntek 14:43
fújjj Müller.Donát írta: Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 16., péntek 14:43
én sem értem. spanyol, a bajnokságot is ismeri. a labdtától sem fél és még gólt is tud szerezni, a kora miatt "enni" sem kér sokat és akkor sem szólhat ha padozni kell,valszeg felkészült erre is. Ideális 1-2 átmeneti évre. Benzemat pótolni, csak úgy ahogy CR-t senki sem tudja 1:1 benANDS írta:Joseluval mi a bajotok? 16 gólt lőtt a bajnokságban, olyan társakkal, akik a kieső Espanyolban fociznak.Yazid írta:
Tudom korán van még de nevek híján nagyon is reális, hogy nem hozunk senkit. Akkor 1000%ig biztos vagyok, hogy ez lesz a gálakezdőnk:
Vini_rodry_fede
Jude_kroos_modr
Cama_alaba_milit_dani
Töltelék lesz bőven a padon minőséget ha figyelmen kívűl hagyjuk
Benzema 19- et lőtt Madridban, lényegesen jobb kiszolgálással, sokkal magasabb minőséget képviselő társakkal.
Ase ês Rodry 9-9 et…
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 16., péntek 14:41
Szerintem meg reálisan megfontolt. A vezetőség úgy kalkulál, hogy jövőre jön Mbappé (és Endre). Nagy pénzekért nem fogunk igazolni csatárt, mert akkor jövőre nem tudjuk sehova tenni és kidobtunk az ablakon sok pénzt. Ráadásul a piacon továbbra sincs túl sok lehetőség.Donát írta:Irreálisan megfontolotlannak hangzik, nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen.Pad'em írta: Real Madrid's plan is to wait until pre-season to see if the team needs a top ST or not. @marca
Illetve addig gondolom kiderül van e esély Mbappera
Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 16., péntek 14:33
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. június 16., péntek 14:17
Irreálisan megfontolotlannak hangzik, nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen.Pad'em írta: Real Madrid's plan is to wait until pre-season to see if the team needs a top ST or not. @marca
Illetve addig gondolom kiderül van e esély Mbappera
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem