Amit írsz, abban értem a logikát, sőt talán még egyet is tudok érteni vele. Viszont a fenti idézet, amire reagáltam azt mondja, hogy megnézik az előszezont, majd döntenek, hogy kell-e valaki. De a piac annál pörgősebb, ennyire ráérősen nem lehet megszerezni a legjobb lehetőségeket. Így ez a hozzáállás szerintem irreális.Dupla D írta:Szerintem meg reálisan megfontolt. A vezetőség úgy kalkulál, hogy jövőre jön Mbappé (és Endre). Nagy pénzekért nem fogunk igazolni csatárt, mert akkor jövőre nem tudjuk sehova tenni és kidobtunk az ablakon sok pénzt. Ráadásul a piacon továbbra sincs túl sok lehetőség.Donát írta:
Irreálisan megfontolotlannak hangzik, nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen.
Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.
Amit te írtál, az szerint pedig már eldöntötték, hogy nincs szükség érkezőre, és ezen nem változtatnak akkor sem, ha a nyáron úgy néz ki majd, hogy gyengusz a keret. A kettő nem ugyanaz.
Már nem pattan be a seggéről a labda?Sierra írta:fújjj Müller.Donát írta: Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.isten mentsen tőle.