Szerintem meg reálisan megfontolt. A vezetőség úgy kalkulál, hogy jövőre jön Mbappé (és Endre). Nagy pénzekért nem fogunk igazolni csatárt, mert akkor jövőre nem tudjuk sehova tenni és kidobtunk az ablakon sok pénzt. Ráadásul a piacon továbbra sincs túl sok lehetőség.Donát írta:Irreálisan megfontolotlannak hangzik, nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen.Pad'em írta: Real Madrid's plan is to wait until pre-season to see if the team needs a top ST or not. @marca
Illetve addig gondolom kiderül van e esély Mbappera
Amúgy, ha MBappé és Kane is offos a nyáron, én tuti rákérdeznek Müllernél, h lecserélné-e a müncheni padot a Benzema megüresedett helyére.
Ez a szezonunk rá fog menni erre. Ez van.
Bízom benne azért én is, hogy Joselu nem az utolsó igazolásunk lesz, és ha csatár nem is, de szélsőhátvéd fog érkezni.
Szerintem ez lesz:
Courtois-Carvajal-Militao-Alaba-Fran-Cama-Kroos/Modric-Bellingham-Valverde-Rodrygo-Vini
Ezt szeretném:
Courtois-Cancelo-Militao-Alaba-Davies-Thoua-Cama-Bellingham-BernardoSilva-Mbappé-Vini
De Bernardo Silva nélkül nem annyira irreális szerintem. Mendyt el kell passzolni. Daviest megpuhítani, Cancelot meg nagyon el akarja adni a City. Mbappé viszont szerintem csak jövőre fog jönni.