gyakorlatilag bevallják hogy folyamatosan hazudnak és milyen szar lenne nekik ha igazat kéne mondani. a válasz magától értetődő: gyurcsány
ezek még mindig ezen a szinten vannak a választóikkal együtt ez fenomenális

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 22., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 15., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 15., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 15., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 15., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 15., csütörtök 13:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 15., csütörtök 12:39
De hát csak informálja a fórum népét.Faust írta: De hianyoztal.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. június 15., csütörtök 12:34
Szerintem így akart burkoltan bekapcsolódni az agymenésekbe és felvezesse azt, hogy a ”dobrogi” alfahím-e vagy sem.Faust írta: De hianyoztal.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 15., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 15., csütörtök 12:02
Adlak hehehehetheoriginal írta: sokan elbeszeltek amugy egymas mellett, mint manapsag kb mindenki![]()
igenis kell/szukseges ala-fele rendeltseg ferfi es no kozott, de nem az elet minden teruleten.
pl a ferfias dolgoknal oke hogy megbeszeli a novel - de meg azt sem erzem szuksegesnek pl -, hogy mittudomen a garazskaput a faszikam maga probalja megjavitani, vagy szerelot hiv hozza, vagy melyik szervizbe hordja az autot, stb.
az utcan, kinn, a ferfi a dominans, o a vedelmezo, a no a tars, az ertek, akit meg kell ovni, meg kell vedeni (most nem feltetlen könyekkel rögtön agresszivba gondolok, csak pl tesz vki valami megjegyzest, vagy tiszteletlenul banik vele vmi kis otvar elado vmi boltban, mert irigy ra, akarmi, barmi miatt, ott a ferfi legyen ferfi, es ne varja el a notol, hogy a nagy feminizmus hatan kialljon magaert. garantalom, hogy normalis no benedvesedik, amikor egy ferfi kiall mellette es nonek erezheti magat, ezek a kek meg lilahaju feministak eletukben nem ereztek ilyet, mert altalaban mind gecironda, bottal nem nyulna hozzajuk senki.)
viszont odahaza, a csaladon belül a no a fönök, lehet ugy is mondani elcsepelt szoval, hogy a ferfi odahaza hordhatja nyugodtan a papucsot, a csalad melege es a kornyezet, kozeg igy lesz harmonikus, igy lesz jo es stabil a parkapcsolat, es kapja emberunk a testi lelki joravalokat az asszonytol halaja jeleul.
magyarul a lenyeg: tradicionalis ferfi dolgokban a ferfi a föni, nöi dolgokban meg a nö, normalis esetben viszont minden megbeszelheto, megvitathato, a lenyeg a megfelelo kommunikacio.
es az utana bekovetkezo bekülösszex
popcorn magazin off![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 15., csütörtök 11:47
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 15., csütörtök 11:36
110%-ig egyetértek'shutterisland írta: no vs ferfi temaban en kicsit regimodi vagyok.
szerintem a ferfi kell legyen az enyhen dominans fel, mind donteshozatalokban mind azok felelossegeben, a novel egyuttmukodve, ket felnott emberkent, ertelmesen megbeszelve mindent.
meggyozheto kell legyen, de "a nadragot o kell hordja".
ez pedig egyeni preferencia kerdese, de nekem a visszahuzodo, csendesebb, kevesbe akaratos nok a vonzobbak es csak veluk tudok jol egyutt mukodni.
egyszer volt egy baratnom, irtozatosan akaratos volt, eros jellem es allandoan hangsulyozva volt, hogy o mennyire independens es magabiztos no, nem is volt meg a kemia meg a komfort, nem ereztem noies tulajdonsagoknak ezeket.
picit mas tema, de ez a szexualis eletben is megnyilvanul, ha ott nem a ferfi a dominans, hanem a no, szerintem az sem jo es nem egeszseges.
a nok elnyomasat viszont nem tartom egeszsegesnek, meg kell talalni azt az egyensulyt, ahol a ferfi a "csaladfo" szerepet tolti be ugy, hogy a no nincsen hatterbe szoritva.
ez a rohadt nehez, ezert is van ennyi kisiklott hazassag.
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 15., csütörtök 11:35
Azért írom ezt, mert bizonyos esetekben kell, hogy legyen alá-fölérendeltségi viszony, máskor viszont nem, így egy egyértelmű hierarchiát nem állítasz fel, csak adott szituációban. Szerintem egy normális kapcsolatban is abszolút rendjén van ez így, ahogy te is írtad, és úgy gondolom, hogy közös döntés ide-oda, minden kapcsolatban van egy fél, amelyik a “döntéshozó”.kiserik írta: Negan: az a baj, hogy ebben a párkapcsolati témában nagyon nem vagy konzekvens. Egyszer azt írod, hogy nincs alá fölé rendeltség, másszor meg hierarchiáról beszélsz. Ide kevered a munkahelyet, ahol a főnök egyértelműen fölötte áll a melósnak. Egy normális párkapcsolatban nincs helye a hierarchiának. A közös döntéseket közösen kell meghozni. Ez nem nehéz, mert egy ilyen kapcsolatban általában egyetértenek a felek. Az hogy hogyan gipszkartonozol nem közös döntés. Amellett rengeteg kapcsolat működik jól úgy, hogy van egy dominánsabb fél a másiknak meg pont erre van szüksége, csak akkor nem ildomos azt hirdetni, hogy ott nincs alá fölé rendeltség.
Hehító: én úgy okoskodom itt, hogy még mindig nem tudom ki a tököm ez az endrú tét (így hehésen) és hogy mit keres állandóan a politika topikban
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 15., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 15., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 15., csütörtök 11:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 15., csütörtök 10:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 15., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 15., csütörtök 9:27
A végeredmény effektíve ugyanaz, de értelekFaust írta: Akkor azt ird, hogy xy temaban “a no velemenye a mervadobb”, ne azt, hogy o dont, mert utobbi azt jelenti amire felkulcs gondolt.![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem