Óriás szimpátia
Remélem a pályán mutatott teljesítményétől is benedvesedünk.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. június 15., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. június 15., csütörtök 15:06
Na csak az 5-s lett vègüllestat írta: Adjuk neki Zizou után az 5-öst.![]()
Üdv itt!
Nagyon kiváncsi leszek rá. 100M.
Jude Bellingham, the first English player to play for Real Madrid since David Beckham.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 15., csütörtök 14:56
Látszik, hogy nagyon profi, és a menedzsment is, ami a háta mögött van, és eddig építette. Alázatos, intelligens srácnak tűnik. Tegnap csakis kimondottan a búcsúval foglalkozott, meg a BVB szurkolókkal, hiába ki volt téve nálunk is a hivatalos felületeken az érkezése, játékosok is talán üdvözölték, semmit nem osztott meg ezzel kapcsolatban, ma pedig odatette magát az első sajtótájékoztatón, média felületek még mindig ütések, ma jönnek majd gondolom a tökéletesen sikerült képek meg egy kis írás, lehet maga kezeli (Instagramon figyeltem csak) a dolgait, várom már, hogy az első edzőmeccsen bemutatkozzon, végre jó helyre került Zidane mezszáma is.RealAsensio írta: Hat nem tudom gyerekek, hogy volt e mar olyan jatekosunk, aki ilyen eros beszeddel nyitott. Engem megvett kilora.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 15., csütörtök 14:43
Az nem baj, ha viszont mindig eggyel többet rúgunk.Kerlon írta: Aztan majd nezzuk, hogy a szelekrol nyeljuk tovabbra is a golokat, mint kacsa a nokedlit.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. június 15., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. június 15., csütörtök 14:24
Aztan majd nezzuk, hogy a szelekrol nyeljuk tovabbra is a golokat, mint kacsa a nokedlit.RealAsensio írta:Ha elhozza nyaron Mbappet akkor ez lesz az elso atigazolasi szezon, amire 10/10-et nyomok. Kiszorta a felesleget, es brutalisan megerositette a keretet, tovabba potolni tudta Benzemat.flori írta:
Jelenleg a világ legjobb középpályája van nálunk, ilyen merítés sehol sincs. Pereznek el kell hozni még idén Mbappét, aztán lehet ütni a világot.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 15., csütörtök 14:12
Ha elhozza nyaron Mbappet akkor ez lesz az elso atigazolasi szezon, amire 10/10-et nyomok. Kiszorta a felesleget, es brutalisan megerositette a keretet, tovabba potolni tudta Benzemat.flori írta:Jelenleg a világ legjobb középpályája van nálunk, ilyen merítés sehol sincs. Pereznek el kell hozni még idén Mbappét, aztán lehet ütni a világot.Sierra írta: Azé egy Csuameni-Bellingham-Camavinga középpálya így nevek alapján ütős lenne jövőre, bár ahhoz Csuameninek össze kell szednie magát hogy ez létrejöhessen.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. június 15., csütörtök 14:08
Jelenleg a világ legjobb középpályája van nálunk, ilyen merítés sehol sincs. Pereznek el kell hozni még idén Mbappét, aztán lehet ütni a világot.Sierra írta: Azé egy Csuameni-Bellingham-Camavinga középpálya így nevek alapján ütős lenne jövőre, bár ahhoz Csuameninek össze kell szednie magát hogy ez létrejöhessen.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 15., csütörtök 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 15., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 15., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 15., csütörtök 13:41
NiceRealista24 írta:FelmunkaPad'em írta: Pont ezt akartam én is írni, baromi szimpatikusan, intelligensen nyilatkozott.![]()
Vamos, Jude![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. június 15., csütörtök 13:40
Köszönjük a fordítást!Realista24 írta: Na, nezzuk.
...
Tessek pucagolyok, Jude elso szavai.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 15., csütörtök 13:30
FelmunkaPad'em írta: Pont ezt akartam én is írni, baromi szimpatikusan, intelligensen nyilatkozott.![]()
Vamos, Jude
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 15., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 15., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 15., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: flori » 2023. június 15., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 15., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. június 15., csütörtök 12:47
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem