Azért, mert a férfi elnyomja a többieket, főleg a fehér-hetero fajta. Gazember az összes, akiknek annyi az életcéljuk, hogy másokon húzzanak hasznot. Szemetek, pfuj.hehetheoriginal írta: nincs eröm visszaolvasni, mert nyilvan tegnap megint vacsizni meg inni kellett.
de azert egy dolog ahogy gyorsan atfutottam a hsz-eket megütötte a szemem:
nem megserteni akarva senkit, de nem tudom, hogy direkt vagy csak a gyengebb felfogokepesseg miatt (en sztem egyik sem, de akkor vajon miert ir olyanokat par ember, amiket, tenyleg nem ertem) nagyon csunyan felreertik paran ezt az andrew tate-es dolgot, mit hirdet meg mond a parkapcsolatrol, mikor viccel egyertelmuen (mint ahogy mindenki megeresztett eleteben jopar alpari ordenare köpedek viccet), es hogy nyeli be ezek utan, ahogy a balos media hogy forgatja ki ezek utan az egesz mondanivalot es csinal nögyulolo emberkereskedot valakibol, azzal a cellal, hogy az eros stabil ferfiakat ellehetetlenitse es tovabb lenyomva tartsa oket.
nem tudom mi a cel, miert jo a vilagnak, hogy a ferfiak nagy resze egy puha szar, miert jo ennek a par hatterben meghuzodo embernek/eronek, nekik is kell majd idovel valaki, aki megepiti a hazukat vagy legyartsa a huszadik sportautojukat, leszallitsa a tengerig a yachtjat, stb.
A körülöttünk lévő komplett világot dolgos, a családjaiknak segíteni akaró, szorgalmas férfiak építették fel. Az utakat, amin járunk, az autókat, amikkel közlekedünk, a házakat, amelyekben élünk, a víz-, gáz- és elektromos hálózatokat, digitális eszközöket, internetet, és kis túlzással ők tartják fent a teljes infrastruktúrát. Nem azért, hogy nyerészkedjenek másokon, hanem hogy enni adjanak a családjuknak a bérből, amit ezért a munkáért kaptak, és hogy az őket követő generációknak ezáltal könnyebb legyen.