Luka Modrić
Re: Luka Modrić - 10
2 hetet pihent erre a meccsre...
Ez nekunk ev kozben csak azert ferne bele, mert van 7 kozeppalyasunk.
Azert szerintem a tobbseg mar egyetert abban, hogy Lukara alapozni nem szabad.
Es nem egy rossz meccs volt iden, de legalabb opyan, amiert rengetegen sirtak, hogy miert nem Ceballos.
Ez nekunk ev kozben csak azert ferne bele, mert van 7 kozeppalyasunk.
Azert szerintem a tobbseg mar egyetert abban, hogy Lukara alapozni nem szabad.
Es nem egy rossz meccs volt iden, de legalabb opyan, amiert rengetegen sirtak, hogy miert nem Ceballos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Felőlem mankóval is mehet a pályára, azt csinal amit akar.
Az edző dolga a keret menedzselése, és lesz bőven meritesi lehetősége középre a jelek szerint.
Az edző dolga a keret menedzselése, és lesz bőven meritesi lehetősége középre a jelek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szezon második felében nem emlékszem kiemelkedő meccsére, de maradjon, tavaszra megint futni nem fog bírni
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Volt egy szar meccse Manchesterben,de azota hozzank keves es nem birja mar ezt a tempot.
Tegnap meg Koeman is lepacsizott vele a csereje utan.

Tegnap meg Koeman is lepacsizott vele a csereje utan.
Ha janurban olom labakon kene jarnia,akkor most terden. Ez nem a szezon eleje hanem a szezon vege meg te..Csak annyit mondok hogy aki most örül hogy milyen vígan fut a 120 percben az ne csodálkozzon majd jövő januárban meg márciusban amikor ólomlábakon jár majd Kroossal együtt és fix kezdő lesz a nagy meccseken.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kiérdemelte persze, én nem is mondtam hogy ne menjen, sőt örülnék ha megnyernék a NL-t.Realista24 írta:Fix kezdo úgysem lesz, és igen, a kerertben nagy boost.Anthony írta: Biztos jó boost. Minden plusz perccel a lábában tompább lesz a szezonban.
Ahogy Karim, Case is megérdemelték hogy azt csináljanak amit akarnak, úgy Luka is kiérdemelte bőven.
Csak annyit mondok hogy aki most örül hogy milyen vígan fut a 120 percben az ne csodálkozzon majd jövő januárban meg márciusban amikor ólomlábakon jár majd Kroossal együtt és fix kezdő lesz a nagy meccseken.
Tőle már nem kell várni a csodát, menjen arabba lazázni és akkor bírja a válogatottat
CarloFix kezdo úgysem lesz

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fix kezdo úgysem lesz, és igen, a kerertben nagy boost.Anthony írta: Biztos jó boost. Minden plusz perccel a lábában tompább lesz a szezonban.
Ahogy Karim, Case is megérdemelték hogy azt csináljanak amit akarnak, úgy Luka is kiérdemelte bőven.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Biztos jó boost. Minden plusz perccel a lábában tompább lesz a szezonban.
Meg utána lassan itt a VB is.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ennek ellenére mi el akarjuk engedni. Pedig nagy boost lenne neki ha a Nemzetek Ligáját megnyerné, illetve tuti fel lenne pörögve a 2023-2024-es szezonban is a jövő évi EB miatt.ferni írta: Minden perc amit a pályán van egy ajándék.
120 perc után, lassan 38 évesen is mintha semmi baja nem lenne![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Minden perc amit a pályán van egy ajándék.
120 perc után, lassan 38 évesen is mintha semmi baja nem lenne
120 perc után, lassan 38 évesen is mintha semmi baja nem lenne

De bizony.RealAsensio írta: A nemzetek ligaja elodontoje most lesz 14-en Hollandia ellen. Utana pedig a donto, szinten juniusban. Nem?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A nemzetek ligaja elodontoje most lesz 14-en Hollandia ellen. Utana pedig a donto, szinten juniusban. Nem?el magico írta: Szerintem neki karrier szempontból, ami motiváló lehet az még a Nemzetek Ligája. Elődöntőznek ősszel, ott még van egy nagy dobása, hogy kupát nyerjen a hazájával. De a behívót megkapja akárhol fog játszani. Még az EB-re is.
Szóval ha úgy dönt, hogy elmegy abszolút megértem, mint Benzemánál is.
De azért piszok mód hiányozna![]()
Nem biztos, hogy fel vagyok készülve még egy ilyen távozóra.

- nzooli93
Ez konkrétan jovo heten el is dőlel magico írta: Szerintem neki karrier szempontból, ami motiváló lehet az még a Nemzetek Ligája. Elődöntőznek ősszel, ott még van egy nagy dobása, hogy kupát nyerjen a hazájával.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szerintem neki karrier szempontból, ami motiváló lehet az még a Nemzetek Ligája. Elődöntőznek ősszel, ott még van egy nagy dobása, hogy kupát nyerjen a hazájával. De a behívót megkapja akárhol fog játszani. Még az EB-re is.
De azért piszok mód hiányozna
Nem biztos, hogy fel vagyok készülve még egy ilyen távozóra.
De azért piszok mód hiányozna

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Előbbit vallják Perezek is. Aki nem akar maradni, mehet.hehetheoriginal írta: Egyszeru a keplet: aki nem akar itt lenni, menjen.
Aki itt akar lenni, de nem eleg jo, az is menjen.
Modric valszeg mindkét kategoriaba illik![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Neki amúgy teljes lehetne a karrierje. Jövőre még EB van, azon is játszhatna, ismerve a horvát válogatott középpályájának mélységét. 1 szezont hosszabbítana velünk, EB-re menne és vonulhatna vissza. Pénzre neki sincs szüksége. Mi lehetne annál jobb érzés, hogy a legmagasabb szintről tegye polcra a cipőket? A valag pénzt már az ükunokái sem fogják elkölteni.
Amúgy valahol sejtettem, hogy Ceballost meg akarják tartani. Várható volt, hogy ennek vagy Kroos vagy Modric issza meg a levét. Tekintve arra, hogy Kroosban nagyobb valószínűséggel benne van még egy jó szezon, rá eshetett a választás. Ráadásul a németet még szerintem akár 2 szezonra is meg tudják győzni 1+1 éves opcióval.
Amúgy valahol sejtettem, hogy Ceballost meg akarják tartani. Várható volt, hogy ennek vagy Kroos vagy Modric issza meg a levét. Tekintve arra, hogy Kroosban nagyobb valószínűséggel benne van még egy jó szezon, rá eshetett a választás. Ráadásul a németet még szerintem akár 2 szezonra is meg tudják győzni 1+1 éves opcióval.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Kroos lesz, neki nincs gyomra haknizni. Valszeg menet kozben boli majd ki, hogy koszoni eleg volt.Tjacks írta:Egyrészt elmennék a csába, másrészt így Modricot sem érteném annyira. Ha ezt most dönti el akkor ő választja a hátsó ajtót.Pad'em írta: Krvajó![]()
Elmennek a picsába már ezek az arabok.
Mondjuk azt se értem miért nem irattuk már alá vele a szerződését hetek óta.
Várom azt a játékost aki úgy vonul vissza a top focitól hogy szezon elött bejelenti hogy az utolsó szezonja lesz a csapatnál.
Modric mehet, nem ragaszkodnek hozza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egyszeru a keplet: aki nem akar itt lenni, menjen.
Modric valszeg mindkét kategoriaba illik
Modric valszeg mindkét kategoriaba illik

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egyrészt elmennék a csába, másrészt így Modricot sem érteném annyira. Ha ezt most dönti el akkor ő választja a hátsó ajtót.Pad'em írta: Krvajó![]()
Elmennek a picsába már ezek az arabok.
Mondjuk azt se értem miért nem irattuk már alá vele a szerződését hetek óta.
Várom azt a játékost aki úgy vonul vissza a top focitól hogy szezon elött bejelenti hogy az utolsó szezonja lesz a csapatnál.