Igen, mert amit en a sikeremnek tartok, az se nem a munkahelyem es se nem a penzem. Mind a ketto nagyreszt a szerencsenek koszonheto, jokor voltam jo helyen es jo embereket ismertem eppen.negan írta:
Zsuninnyo: “ te kijelentetted, hogy amit en mondok az hulyeseg, en tartsam fenn a lehetoseget, hogy tevedek. Te erre veletlenul sem vagy hajlando.” Egy, nem jelentettem ki, hogy hülyeséget beszélsz, kérlek másold be, ahol ezt írtam. Kettő, itt egy ellenpélda a második mondatodra.
Ez az ala-fole rendeltseg egy kapcsolatban is teljesen elrugaszkodott. A donteseket egyutt kell meghozni, mert az elet kozos. Az, hogy eppen te leszarod hova menjen a gyerek az oviba, a te dolgod. Nalunk kozosen dontottunk. Az, hogy merre megyunk haza, azert en dontok, mert en vezetem az autot, de ha nem en vezetnem vagy mas lenne a javaslat akkor ugy dontenenk.
Az, meg hogy csinalod amit a fonokod mond, hat eleg fura hozzaallas, bar itt ez meg egeszen ertheto, mert a kulturank szerves resze, de azert sok helyen ez a hierarchia nem teljesen igy mukodik, nem erovel lenyomjuk a paraszton amit akarunk (azokat nem is fonoknek hivjak, hanem vezetoknek akik tudjak, hogy kell ezt csinalni).