realmadrid95 írta:doncsontos írta:
magát csak nem igazolja le miszter kókler, gvardiol lesz az![]()
amúgy az évek során jól sáfárkodik pep az embereivel, a rendszerébe fásult, nem kívánatos játékosokat egyből kipöcköli, és a Kova, Gvardiol páros is jó fit lehet nekik, azt viszont nem értem miért nem igazol szélsőhátvédet, bár idén bebizonyította, hogy anélkül is meglehet nyerni a BL-t.
Hat azert Phillips 45 m fontert(?), eleg rossz igazolas volt. Mahrezt is szep lassan leepiti, nagy meccseken vegig padon ult. Laporte eve is full kuka lett. Ennyi sztart, tehetseget, mint o soha senki nem kapott.
ez tény, azt nem is írtam, hogy mindig jól igazol, csak aki nem illik a rendszerbe azt nem babusgatják amíg le nem jár a szerződese. mondjuk számomra ez a laporte sose volt egy nagy durranás, ez a philips meg azt se tudom kicsoda, valószinű ha tényleg megy oda Kova akkor már ő se lesz ott jövőre mert nincs értelme. Mahrezben viszont igazad adok, de az idő megint csak pepet igazolja mert a helyèn játszó Bernardo Silva döntötte el a lényegi dolgokat a Manchesterben. Nálunk amugy elnézegetném Mahrezt 1-2 évig.