zsuninnyo írta:
negan írta:
Véleményem szerint a siker abszolút objektív, és kérlek mellőzzük ezeket a kijelentéseket, hogy nem függ össze, mert ezt csak Te gondolod így, mások, köztük én például nem. Érdekel a véleményed, kíváncsi vagyok rá, de tartsd fenn a lehetőségét annak is, hogy tévedsz.
Szerintem kéz a kézben jár, mivel ha belegondolsz, a súlylökőnek valamiből meg kell élnie, hogy ezt a hobbiját, vágyát, célját, nevezzük bárminek, el tudja érni és finanszírozni tudja. Az edzés gondolom pénzbe kerül, a megfelelő étrend szintén, ergo ha nem lenne a munkájában is valamennyire "sikeres", nem tudná elérni a nem anyagi jellegű céljait. Ezért is írtam, hogy nem azt mondom, hogy a siker mértékegysége a pénz, nem is gondolom, hogy lenne neki, viszont aki igazán sikeres, az garantáltan nem lesz hajléktalan, következtetésképp a siker pénzzel jár.
Csak en gondolom igy, allitod az elso mondatodban. Tehat megkerdeztel mindenkit, es mindenki azt valaszolta, hogy nem igy gondolja kiveve engem. Innentol kezdve az egesz allitasod hiteltelen.
Nem csak en gondolom igy, megnyugtatlak. Es nem tevedek, mert ha a siker objektiv lenne, lehetne merni. Ami objektiv az szammal merheto, kifejezheto. A sikert hogyan is fejezed ki szammal? Sehogy. Mert szubjektiv. Ami egy embernek siker, az masnak semmi. Tudod szamomra mennyire sikeres, akinek van 30 luxusautoja? Semennyire. Mert le se szarom. Ennyi erovel akkor aki gazdagnak szuletik es az ezustkanal a seggebe van dugva a 0. perctol, az siekres.
Ahhoz, meg hogy el tudj menni egy edzesre, vagy tudj elni a hobbidnak, nem kell penzesnek lenned. Ez is egy tevkepzet.
Es latod, pont ez az, amirol odalak ota megy a vita. Ki a hangosabb, te kijelentetted, hogy amit en mondok az hulyeseg, en tartsam fenn a lehetoseget, hogy tevedek. Te erre veletlenul sem vagy hajlando.
1 + 1 az 2 hiaba ordibalod hogy vmi ember a youtube-on azt allitja, hogy 4, ahogyan a Fold is geoid alaku, hiaba alltijak millioan, hogy lapos.
De, hogy szemelyes peldat hozzak. En a sikeressegemet nem penzben merem. Hidegen hagy ebbol a szempontbol mim van, es mim volt. A sikeressegemet az utamban merem, amit megtettem, ahonnan elindultam, es most hol vagyok. Es abban rohadtul nincs szerepe a penznek.
Ez már szőrszálhasogatás, nyilván pontatlanul fogalmaztam, nem CSAK, egyedülállóként Te gondolod ezt így, hanem Te ezt CSAK így gondolod, nem egyenes arányos azzal, hogy így van. Köszönöm, hogy megnyugtatsz, és a fellengzős, lenéző, flegma stílusodból arra következtetek, hogy nem értünk egyet.
Kedvtelésből ölni rossz. Egyetértünk ugye? Pusztán szórakozásból gyilkolni nem gondolnám, hogy csak szubjektív lenne, szerintem ez objektív. Mit mérsz ezen, hogy mennyi embert kell megölni, hogy rossz legyen?
A pénzről szóló részre nagyon nem tudok mit reagálni, nem érted, amit mondok, csak nem tudom, miért háborodsz fel és kommunikálsz velem ilyen stílusban. Csak mert nem értünk egyet?
Nem írtam, hogy pénzesnek kell lenned, hogy edzhess, annyit írtam, hogy kell hozzá pénz. Esetlegesen a szponzorok pénze, pénz akkor is kell hozzá. Szerintem sem sikeres, akinek vagy 30 sportkocsija, nem is ezt írtam, az ezüstkanalas példa a nulladik perccel meg már a közelében nincs annak, amit mondtam.
Te a sikerességedet nem pénzben méred. Remek, tényleg. De ha egyre szarabb munkahelyed lenne, egyre kevesebb pénzed, és egyre rosszabbul élnél, sikeresnek tartanád magad? Őszintén érdekel.