Hát emberünk nyerni akar, nem az edzőzseni keze alatt 6-okat szopni a riválisoktól.
Előbb menne szerintem az Arsenalba, pedig ott aztán tényleg tudják hogy kell elbukni mindent

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. június 14., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. június 14., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 14., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 14., szerda 20:57
Vajon azt is elmondja neki, hogy garantáltan nem fognak az ismételten újjáépülő PSG-vel a BL negyeddöntőnél tovább jutni az elkövetkezendő 3-5 évben? Meg azt is, hogy aranylaszti így sose pottyan le?Realista24 írta: Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet.![]()
Mennyire legalja te jóságos eg.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 14., szerda 19:13
Ez egy szar.Realista24 írta: Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 14., szerda 19:12
Ez tényleg az.. mennyire szánalmas amikor a politika ilyen szinten mászik a sportba. Vagyis inkább az, hogy ennyire nyilvánosan, mert a háttérben mindig megy vmi. De ez rohadt gáz, ki a faszom az az MBappé, hogy a francia elnök lobbizik mellette? Vicc.Realista24 írta: Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 19:02
Ilyenek ezek a magyarokRealista24 írta: Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 14., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 14., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. június 14., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 14., szerda 18:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 18:07
Faust írta: Technikas jatekostol nem pattan el a labda, de en itt ki is szalltam inkabb.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 14., szerda 17:52
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 14., szerda 17:46
Meg ha esetleg eladnánk most, később 2-3szoros áron lehetne pótolni, ha majd Kroos és Modric leadják az ipart. Megoldanánk egy nem létező problémát, hogy csináljunk egy másikat.RealAsensio írta:Eladnad, de a padon kik fognak ulni akkor? A versenykepesseghez 15-16 kezdo szintu jatekos kell minimum, tovabba 5-6 olyan aki barmikor be tud allni es hozza tud tenni, a keret tobbi reszet fel lehet tolteni fiatalokkal, veteranokkal, vagy perememberekkel. Hosszutavon ez a kulcs, ebbe pedig Valverde siman belefer.hehetheoriginal írta: Örülök a statisztikaidnak, meg jo, hogy ebbol all a fodball.
Nem ehhez vagyunk szokva kroos modric utan, szoval nem adnam alabb a szintet.
Btbnek meg fel ken ernie kapu kornyekere, kiosztani a labdakat, megcsinalni a kenyszeritoket a tamadokkal es foleg leutkozni es labdat szerezni a vedooldalon.
Ertem hogy a mi kutyank kolyke, meg a retardalt, korantsem papirforma tavalyi kupakban kivette a részét, de akarhogy veditek, szamomra nem kezdojatekos kaliber.
En eladnam megfelelő ajanlat eseten, ti alapemberkent tekintetek ra, nem tudjuk egymast meggyozni, sztem megbeszéltük, lapozzunk.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 14., szerda 17:42
Eladnad, de a padon kik fognak ulni akkor? A versenykepesseghez 15-16 kezdo szintu jatekos kell minimum, tovabba 5-6 olyan aki barmikor be tud allni es hozza tud tenni, a keret tobbi reszet fel lehet tolteni fiatalokkal, veteranokkal, vagy perememberekkel. Hosszutavon ez a kulcs, ebbe pedig Valverde siman belefer.hehetheoriginal írta: Örülök a statisztikaidnak, meg jo, hogy ebbol all a fodball.
Nem ehhez vagyunk szokva kroos modric utan, szoval nem adnam alabb a szintet.
Btbnek meg fel ken ernie kapu kornyekere, kiosztani a labdakat, megcsinalni a kenyszeritoket a tamadokkal es foleg leutkozni es labdat szerezni a vedooldalon.
Ertem hogy a mi kutyank kolyke, meg a retardalt, korantsem papirforma tavalyi kupakban kivette a részét, de akarhogy veditek, szamomra nem kezdojatekos kaliber.
En eladnam megfelelő ajanlat eseten, ti alapemberkent tekintetek ra, nem tudjuk egymast meggyozni, sztem megbeszéltük, lapozzunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 14., szerda 17:26
Militao után neki van a legkevesebb labdavesztése/meccs idén az egész csapatban. Nem labdabiztos. Értem.hehetheoriginal írta: Buitre leirta nagyjabol.
Nem labdabiztos, ami miatt nekem kpra edeskeves.
Ennyi a lenyege kb
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. június 14., szerda 17:20
Annyira van labdabiztos és technikás, hogy a kirakós egyik darabja legyen. BTB-t kell vele játszatni, egy valaki majd szűr mélyebben (Camavinga/Tchouameni), egy meg majd technikázik (Bellingham/Kroos).hehetheoriginal írta:Nem labdabiztos, ami miatt nekem kpra edeskeves
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. június 14., szerda 17:13
technikás? Hát akkor lehet mást értünk ez alatt... Nekem, ha már technikás KP, akkor Modric, Camavinga, Ceballos, Isco... Emlékszem még Sneijdernél is dadogott a labda.Süti írta:
Érvelnék hogy jó a fizikuma, technikás, van 12 tüdeje, parádés a lövője, mindene a csapat stb stb. de mivel te kijelentetted hogy nem jó, és az eyetested csalhatatlan, teljesen felesleges.
Szóval nem tudom milyen érvet vártál, meg minek.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem