Az, hogy emberekkel foglalkozol, nem jelenti azt, hogy van alapod ezt írni, mint objektív igazság. Én is emberekkel foglalkozom, napi szinten 3-4 emberrel beszélek személyesen üzletről, 20-25 emberrel pedig telefonon, és nekem más a tapasztalat, pedig négy éve ezt csinálom, ez pedig sok embert jelent.kierkegaard írta: Nem szubjektiv nezopont, hanem altalanositasokat, korulirast irtam. Van mi alapjan ezt irnom. Emberekkel foglalkozom.
Nem azt irtam, hogy ki kell dobni a penzt. Hanem azt, hogy teves ut azzal oaszekotni a sikert.
A magabiztossagot, pedig az agresszioval. A magabiztossagot hasznaljak azokra a fonokokre is akik haladnak felfele, attaposva masokon.
Illetve hiaba mondja az emocionalis es mentalis dolgokat. Ettol ez meg nincs igy. Az eletvitele bizonyitja es a nyilatkozata.
Véleményem szerint tökéletesen összeköthető a siker és a pénz. Hány olyan sikeres embert ismersz, aki szegény? Nem kötök beléd, őszintén érdekel. Nem mondom, hogy ha valaki nem gazdag, milliárdos mondjuk, nem lehet sikeres, de szerintem mindenféleképp összeköthető az anyagi vonzatával is, amikor valaki sikerességéről beszélünk.
Az agresszió megint más dolog. Szerintem elengedhetetlen az életben, hogy agresszív legyen az ember, és itt nem arra gondolok, hogy valaki egy idegbeteg állat, aki szándékosan keresi a bajt, sokkal inkább Dr Jordan B Peterson meglátására, miszerint kell, hogy meglegyen a képességed arra, hogy árts másoknak, viszont kontroll alatt kell tartanod, szigorúan azokban a szituációkban használva, amikor már TÉNYLEG nincs más út. "Jobb egy kertészkedő harcos, mint egy harcoló kertész". Ha nincs meg benned a képesség arra, hogy árts másoknak amikor muszáj, mert nem hagytak más választást, akkor neked fognak ártani. Nem azt mondom, hogy ez így rendben van, de sajnos ilyen az élet, ilyen az ember. Ajánlom mindenkinek Robert Greene - The 48 laws of power című könyvét, melyben az emberek ellened használt 48 különféle manipulációs eszközét mutatja be. Félelmetes, hogy mennyi embernél jöttem rá utólag, hogy mennyire kihasznált, és milyen szinten befolyásolt.
Az életvitelével kapcsolatban pedig kifejezetten érdekel a véleményed, nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz, illetve az interjút is mondd meg kérlek, hogy melyik, mert nagyon kíváncsi vagyok.