@TimesSport

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 13., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 13., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 13., kedd 12:46
Alapvetően mi úgy készültünk, hogy jövőre elhozzuk, csak most januárban aláiratjuk vele amit kell, ezt a napokban több spanyol lehozta. Ezt elsősorban Benzema húzta keresztül, aztán most meg a PSG-s leakek, hogy hajlandóak eladni. Meglátjuk igaz e ez az egész.Dupla D írta: Most már eléggé kezd összeállni a kép. A múltkori Perez nyilatkozat, hogy nem idén, de leigazolja Mbappét arra enged következtetni, hogy addigra már megdumálták vele, hogy nem hosszabbít. Kérték, hogy ezt nyomatékosítsa is, ne csak a szavának higgyünk. Erre adta be a levelet a PSG-nek, hogy nem fog hosszabbítani.
Mbappé és Perez terve az lehetett, hogy jövőre ingyen jön. A PSG-nek meg nem tetszik, hogy ingyen kellene elengedniük, ezért akkor már inkább idén eladnák. Szerintem Perez mindkettőben benne lenne, csak kérdés, hogy idén meddig vagyunk hajlandóak elmenni és a PSG tényleg komolyan gondolja-e az eladást, nem úgy, mint két éve.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 13., kedd 12:44
az mindegy, tényleg ükanyám vagy bárki, csak ne az angol nyomorultPad'em írta: Közben hehe csatár favorit Lukakuja az Al-Hilallal tárgyal. 80M fizuért kínálja a szolgálatait![]()
Ezekután a szaudi dealek után nem is tűnik olyan soknak Kylian.
engem már teljesen levert a víz, nem is tudok dolgozni reggel óta (se)A mezszám miatt ne aggódjatok.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 13., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 13., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 13., kedd 12:35
Ott kezdodik a dolog, hogy nem 100 volt ra, hanem 200. Ezt is irta a kollega.Halfkey írta:Ja, csak kevered a szezont a fazonnal, mint az idézett mester. Felszabadult fizetés nem egyenlő költhető pénz, most arról az apróságról nem is beszélve hogy ‘a pénz megvan’ azt nem úgy kellett elképzelni hogy ott egy boríték Mbappé nevével, abban benne az ára és nem is használjuk soha másra. A gyepcserék, stadionépítés húzódása nem kalkulált dolgok, arról nem is beszélve hogy ma hitelt felvenni nem ugyanannyiba kerül mint akkor (és nagy valószínűség már akkor is tartalmazhatott külső forrásokat a budget). Én is bízom benne hogy ha kell, lesz pénz, de abból hogy akkor volt rá 100m, ne vezessük már le hogy most van 200.petiamadridista írta:
Hát csak abból tudok kiidnulni amit írtak/mondtak.
Amúgy én nem hoznám most Mbappét.
Úgyis szavaztam fent. Ne jöjjön.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 13., kedd 12:34
Az oké, de most a PSG akarja eladni ha nem hosszabbít szerződést, nem Bappé ragaszkodik ahhoz, hogy idén leléceljen.Tomidzsi írta: Kb. 2 hete lenyilatkozta, hogy nem megy sehova idén nyáron. Marad legalább 1 évet a psgben. Megint kavarja a szart a sajto csak.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. június 13., kedd 12:33
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 13., kedd 12:30
Ja, csak kevered a szezont a fazonnal, mint az idézett mester. Felszabadult fizetés nem egyenlő költhető pénz, most arról az apróságról nem is beszélve hogy ‘a pénz megvan’ azt nem úgy kellett elképzelni hogy ott egy boríték Mbappé nevével, abban benne az ára és nem is használjuk soha másra. A gyepcserék, stadionépítés húzódása nem kalkulált dolgok, arról nem is beszélve hogy ma hitelt felvenni nem ugyanannyiba kerül mint akkor (és nagy valószínűség már akkor is tartalmazhatott külső forrásokat a budget). Én is bízom benne hogy ha kell, lesz pénz, de abból hogy akkor volt rá 100m, ne vezessük már le hogy most van 200.petiamadridista írta:Hát csak abból tudok kiidnulni amit írtak/mondtak.Halfkey írta:
Laporta, te vagy az?
Amúgy én nem hoznám most Mbappét.
Úgyis szavaztam fent. Ne jöjjön.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 13., kedd 12:27
Azért nem kéne túlzásokba esni. Évek óta termel szépen és 24 évesen már ott a zsebében a VB cím, amit az ő vezérletével hoztak el. Kurva jó a gyerek, mai fodballban legalábbis kiemelkedő.KAG írta: Én nem hoznám, kutyából nem lesz szalonna. Írtam már párszor, de tartom továbbra is, hogy 2 éven belül itt csinálná a botrányt mert kevés a pénz, vagy épp nincs kinyalva a picsája.
Faszikám nagyobb hype-ot kap, mint a prime Messi vagy CR és a cipőt nem vihetné egyiknél sem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. június 13., kedd 12:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. június 13., kedd 12:22
Eleg cinkes szerintem, hogy a hosszabbitasokkal hallgatnak.Pad'em írta:Állítólag nap mint nap bombázzák a szaudiak. Eddig ellenáll és maradni akar. Elvileg hosszabbítása is alá lett írva, de ha végül távozás mellett döntene elengedjük.füst írta: Engem nem érdekel hogy jön-e, engem az érdekel, hogy a jó öreg Modric maradjon. Még egy évig szeretném csodálni, aztán nem érdekel. De ha megy idén, akkor én is kiszállok.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 13., kedd 12:21
Nyilvan be lehet erni kevesebbel, meg gyengebbel, de ha jol remlik, te vagy az egyik legnagyobb kritikus, aki folyamat elegedetlen volt.KAG írta: Én nem hoznám, kutyából nem lesz szalonna. Írtam már párszor, de tartom továbbra is, hogy 2 éven belül itt csinálná a botrányt mert kevés a pénz, vagy épp nincs kinyalva a picsája.
Faszikám nagyobb hype-ot kap, mint a prime Messi vagy CR és a cipőt nem vihetné egyiknél sem.
Jön más, új... Eddig is így volt, így is lesz.
Puskás, Pelé, Cruyff, Maradona, Rivaldo, R9 , Messi, Cr, stb... Mindig jött a következő baszógép. Nem volt olyan, hogy nem.
Továbbá, nem minden játékos nálunk kötött ki a fenti listáról. Ráadásul a teknőc kurvára fel se fér ezekhez a nevekhez eddig, és az eddig mutatott mentalitása alapján, nem is fog.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 13., kedd 12:20
Állítólag nap mint nap bombázzák a szaudiak. Eddig ellenáll és maradni akar. Elvileg hosszabbítása is alá lett írva, de ha végül távozás mellett döntene elengedjük.füst írta: Engem nem érdekel hogy jön-e, engem az érdekel, hogy a jó öreg Modric maradjon. Még egy évig szeretném csodálni, aztán nem érdekel. De ha megy idén, akkor én is kiszállok.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 13., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 13., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 13., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: flori » 2023. június 13., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 13., kedd 12:01
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem