Nem tudom eldönteni ez dícséret vagy sem, de azért köszönöm...zsuninnyo írta:
Hogy mondhatsz ilyet, amikor Orban Viktor a vilag egyik legelismertebb vezetoje manapsag. Ki lehetne erosebb es nagyobb befolyassal biro igazi nagybetus ferni, ha nem o?

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 14., szerda 14:31
Nem tudom eldönteni ez dícséret vagy sem, de azért köszönöm...zsuninnyo írta:
Hogy mondhatsz ilyet, amikor Orban Viktor a vilag egyik legelismertebb vezetoje manapsag. Ki lehetne erosebb es nagyobb befolyassal biro igazi nagybetus ferni, ha nem o?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 14., szerda 14:22
Hogy mondhatsz ilyet, amikor Orban Viktor a vilag egyik legelismertebb vezetoje manapsag. Ki lehetne erosebb es nagyobb befolyassal biro igazi nagybetus ferni, ha nem o?hehetheoriginal írta: =meg kell nezni ezt az interjut, es szintisztan latszik, hogy mi a cél manapsag: az erős, befolyassal biro ferfiakat ellehetetleniteni, mert "rossz" hatassal vannak a fiatal generaciora, mert önbizalmat sulykolnak belejuk, hogy kemenyen kell dolgozni egy celert, nem rinyalni, hanem tradicionalis ferfikent kell mukodni. ez a mai vilagban nem trend, nem szabad...
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 14., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. június 13., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 13., kedd 8:53
Preach.hehetheoriginal írta:sztem az ugyanaz a téma, most ilyen noname virtuális nők jönnek elő, hogy 6 eve meg 12 eve megszoritotta szex kozben a torkat, de a szemely nem letezik, nincs bizonyitek, nincs semmi.lestat írta:
Azt vágom hogy valami woman traffic miatt elkaptak Romaniaban.
De èn az asszonyverèsre gondoltam.
mint ahogy az emberkereskedelem is mondvacsinalt dolog, de nem fogom itt leirni, akit erdekel a tema - akar szimpatikus, akar egy tenyerbemaszo faszkalap az ember - meg kell nezni ezt az interjut, es szintisztan latszik, hogy mi a cél manapsag: az erős, befolyassal biro ferfiakat ellehetetleniteni, mert "rossz" hatassal vannak a fiatal generaciora, mert önbizalmat sulykolnak belejuk, hogy kemenyen kell dolgozni egy celert, nem rinyalni, hanem tradicionalis ferfikent kell mukodni. ez a mai vilagban nem trend, nem szabad...
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 13., kedd 8:52
Nem para, sarcasm intendedh3x0r írta:Ohh, akkor ezt most en neztem be. Reggeli kave elott kicsit mashogy ertelmeztem, amit elsore irtal.negan írta:
Hogyne néztem volna, munka után első dolgom volt, na nem mintha bizonygatnom kéne.
Lehet, hogy “béna beszólás”, de ennyiben nagyjából kimerül a Tate-tel egyet nem értő oldal színvonala, ellenben a másik oldallal, akinek gyakorlatilag mindenre van racionális magyarázata, logikai és nem érzelmi megközelítésből, érvekkel alátámasztva nem pedig közhelyeket puffogtatva.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 13., kedd 8:47
sztem az ugyanaz a téma, most ilyen noname virtuális nők jönnek elő, hogy 6 eve meg 12 eve megszoritotta szex kozben a torkat, de a szemely nem letezik, nincs bizonyitek, nincs semmi.lestat írta:Azt vágom hogy valami woman traffic miatt elkaptak Romaniaban.hehetheoriginal írta: pont errol szol az egesz.
De èn az asszonyverèsre gondoltam.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 13., kedd 8:40
Ohh, akkor ezt most en neztem be. Reggeli kave elott kicsit mashogy ertelmeztem, amit elsore irtal.negan írta:Hogyne néztem volna, munka után első dolgom volt, na nem mintha bizonygatnom kéne.h3x0r írta:
Dehogy nezted megEz az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.
Lehet, hogy “béna beszólás”, de ennyiben nagyjából kimerül a Tate-tel egyet nem értő oldal színvonala, ellenben a másik oldallal, akinek gyakorlatilag mindenre van racionális magyarázata, logikai és nem érzelmi megközelítésből, érvekkel alátámasztva nem pedig közhelyeket puffogtatva.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. június 13., kedd 8:28
Azt vágom hogy valami woman traffic miatt elkaptak Romaniaban.hehetheoriginal írta:pont errol szol az egesz.De volt neki valami ügye nem?
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 13., kedd 8:26
Hogyne néztem volna, munka után első dolgom volt, na nem mintha bizonygatnom kéne.h3x0r írta:Dehogy nezted megnegan írta:
Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.
Oh wait…Ez az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 13., kedd 8:25
pont errol szol az egesz.De volt neki valami ügye nem?
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. június 13., kedd 8:19
De volt neki valami ügye nem? Talán több is de nem emlèkszem pontosan. Nekem nem szimpatikus a csávo. Ès sok baromságot tud összehordani. De ez csak az èn vèlemènyem.h3x0r írta:Dehogy nezted megnegan írta:
Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.
Oh wait…Ez az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 13., kedd 7:41
Dehogy nezted megnegan írta:Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.hehetheoriginal írta: Ott is van a 4,5 oras tate interju
https://youtu.be/HUYp5Gkomng
What colour is your bugatti![]()
Oh wait…
HozzászólásSzerző: negan » 2023. június 13., kedd 7:07
Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.hehetheoriginal írta: Ott is van a 4,5 oras tate interju
https://youtu.be/HUYp5Gkomng
What colour is your bugatti![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. június 12., hétfő 16:55
Zseniális, hogy az nem probléma amit csináltak, csak az hogy kiderült:D MEg a zsarolás:D'shutterisland írta: borkai interju svaby-val
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 12., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 12., hétfő 15:22
Hogy lehet egy lapra rakni a ket embert barmilyen temaban israul 4 ever írta: Nem azért, de szerintem szemre a kiló/milliárdok arány megvan. Ha Hazard ment volna szaudizni, akkor lehet kapna is annyit, mint lölö, vagy még többet.
Legyetek bátorak.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 12., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 12., hétfő 15:04
Eeees kivetelesen zsenialis uzletember.Marky írta:Szegyen a vilagra nezve, hogy egy szemely ennyit kereshet, amikor a Lorinc ur tobb ezer csaladnak ad kenyert, feldisznot es munkat havonta!Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
Karim három év alatt 600millioz kereshet, ez nagyjabol 220 milliárd.
Lölö vagyonát 400 milliárd fölé becsülik.
/s
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem