negan írta:
kecsu10 írta:
Mivel hivatalosan is muzeális minősítést kapott, ezért nem vonatkoznak rá ezek a szabályok

Amúgyis a spanyol bácsinál ment az elmúlt 10 évben 2 ezer km-t, nálam de fog sokkal többet. De az OT rendszám amúgyis védi az ilyenektől. S nyilván nem daily driver egy ilyen értékű autó, ez már a lányaim öröksége lesz. Amúgy van benne összesen 181 ezer, bejáratós még.
Jó vétel volt, W
Köszönöm szépen, tudom. Pláne, hogy volt egy fiatalabb Audim, ami ehhez képest amúgy játék autó, és azt sikerült jó árban eladni. Van egy szolgálati új Kia Ceed is, hát... Maradjunk annyiban, hogy a két autó a 30 év különbség ellenére nem egy ligában játszik. De ezt nem érti meg az aki ezt nem tudja átérezni. (Mondjuk a többség még nem is ült ilyen állapotú régi autóban, szóval honnan is tudná). De az biztos, hogy csak az vágjon bele aki tudja mit csinál, és van rá pénze. Mert a vételár önmagában nem lesz elég. Mondjuk engem megnyugtat, hogy ott áll a garázsban. De én szerelmes vagyok belé.

Hafkey, spanyolban évente van műszaki, és minden más papírja is megvan. Illetve elhiheted, nem az első ilyen amit láttam, meg tudom állapítani, hogy hány km van benne kb.