Pecsen mar majdnem palyacsucsot mentem, kell valami uj kihivas.

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 12., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. június 12., hétfő 10:49
Minket akarsz átverni, vagy magadat?Csabi írta: (...)felnőttem.
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. június 12., hétfő 10:04
jaja, nekem is volt ilyen időszakom nagyon sokáig. aztán felnőttem.Pipita írta:Pl a Bajnokok Ligájáról.h3x0r írta: Miről maradsz le este 9 és mondjuk éjfél között?
Részemről reggel tíztől hajnal kettőig tart a nap, ami pedig reggel 8 előtt történik, az illegális.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. június 12., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 12., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. június 12., hétfő 9:18
Pl a Bajnokok Ligájáról.h3x0r írta: Miről maradsz le este 9 és mondjuk éjfél között?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 12., hétfő 9:15
Ez mekkora hülyeseg, mar ne haragudj. Annyira sokmindentol fugg, hogy ki meddig es mikor aktiv, hogy valami felelmetes, eleg csak belegondolni a napkeltebe, napnyugtaba, eleted ritmusaba, stb.h3x0r írta:Szerintem mindenki így kéne éljen. Miről maradsz le este 9 és mondjuk éjfél között? Nem tudsz annyit TV-zni? Néha velem is előfordul, hogy így élek (7 óra alvás azért fixen megvan). Sokkal jobb ilyenkor cseresznyét szedni, virágot, füvet, paradicsomot, fát vagy bármi mást locsolni. Sétálni vagy bringázni egyet, mikor még üres a város, de azért már világos van. Vagy kiülni a teraszra egy kávéval és végig pörgetni a fórumot.Caraway írta: Es ha valaki el tud aludni, de hajnalba mindennap felkel, azzal mit kezdenetek?
Faterom csinalja ezt mar nagyon regota, hogy este elalszik 9-10 fele, de hajnalban mar 3-4 kor felebred, es aztan nem is tud visszaaludni. Ezzel az a legnagyobb problemaja, hogy emiatt a korai keles miatt delutanra/estere o teljesen kifaszol, nem marad ereje semmire sem.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 12., hétfő 9:10
Szerintem mindenki így kéne éljen. Miről maradsz le este 9 és mondjuk éjfél között? Nem tudsz annyit TV-zni? Néha velem is előfordul, hogy így élek (7 óra alvás azért fixen megvan). Sokkal jobb ilyenkor cseresznyét szedni, virágot, füvet, paradicsomot, fát vagy bármi mást locsolni. Sétálni vagy bringázni egyet, mikor még üres a város, de azért már világos van. Vagy kiülni a teraszra egy kávéval és végig pörgetni a fórumot.Caraway írta: Es ha valaki el tud aludni, de hajnalba mindennap felkel, azzal mit kezdenetek?
Faterom csinalja ezt mar nagyon regota, hogy este elalszik 9-10 fele, de hajnalban mar 3-4 kor felebred, es aztan nem is tud visszaaludni. Ezzel az a legnagyobb problemaja, hogy emiatt a korai keles miatt delutanra/estere o teljesen kifaszol, nem marad ereje semmire sem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 12., hétfő 8:58
Most jó idő van/sokáig világos, menjen el bringázni egyet fél8 körül, engem pl. a mozgás mindig "felpezsdít", utána fürdés 9 fele, az is.. Én is kerültem ilyen "loopba" anno, amikor a gyerek 2 éves volt, 9kor már kidőltem, 4kor keltem a hajnali buszokra, ahogy mentek Győrbe.. Aztán így átálltam.Caraway írta: Es ha valaki el tud aludni, de hajnalba mindennap felkel, azzal mit kezdenetek?
Faterom csinalja ezt mar nagyon regota, hogy este elalszik 9-10 fele, de hajnalban mar 3-4 kor felebred, es aztan nem is tud visszaaludni. Ezzel az a legnagyobb problemaja, hogy emiatt a korai keles miatt delutanra/estere o teljesen kifaszol, nem marad ereje semmire sem.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. június 12., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 12., hétfő 8:38
Én emellett még 100-től elkezdek visszafele számolni. Általában 50-ig se érek el. Az viszont fontos, hogy felismerje az ember, ha elkalandozott és folytassa tovább a számolást.Nika91127 írta: Hát, az alvás téma...
Én megtanultam gyorsan-sokat aludni
A kisgyerek + 260 óra meló kombó (ügyeletekkel tarkítva) megtanítja az embert, hogyan aludjon el gyorsan. Ugye mindkét eset miatt kell egy standby funkció (ha este a beteghez felkeltenek, nincs fél órád kitisztulni).
Én pl úgy alszom el, hogy azt képzelem, hogy a tengerparton a vízen egy matracon lebegek. Ha ellazulok, "érzem" a ringatózás, és rohadt gyorsan elalszom. Nem szabad a "semmire" gondolni, az faszság. Kell valami, ami megnyugtat, és szépen ellazulsz rá![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 12., hétfő 8:35
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 12., hétfő 7:48
Semmit nem szedtem előtte soha alvasra, ezzel kezdtem volna. En ahogy hallottam ismerősi körben ez nagyon vagy működik vagy nem kategória. Volt akinek nagyon jó volt, de volt más is akinek semmit nem ért.rikko írta:Az olajat enni kell nem nézniSüti írta:
Nekem mondjuk ez a kombo semmit nem ert, pedig a legerosebb olajat neztem.![]()
Mondjuk ha előtte egy évig kemény altatón el az ember, úgy valóban nem fog használni.
Nem tudom azt sem, hogy te szedtél-e valamit alvásra. De alap esetben egy gyógyszer mentes embernêl ez simán jó és elég kell legyen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 12., hétfő 4:46
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. június 12., hétfő 2:37
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 23:19
mydailychoice.comKAG írta: Olajból van valami ajánlott marka? Régóta ki akartam probalni
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 11., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 22:03
Az olajat enni kell nem nézniSüti írta:Nekem mondjuk ez a kombo semmit nem ert, pedig a legerosebb olajat neztem.rikko írta:
Kannabisz olaj + citromfű tea kombó megoldja az alvási problémákat.
Az olajat reggel kell fogyasztani a teát pedig alvás előtt.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 22:01
Elvileg Kolnben nincs még korlátozás, de Münchenben már igen.Yazid írta:Azt elfelejtettem leírni nem tudok németül egyáltalán
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 11., vasárnap 22:00
Nekem mondjuk ez a kombo semmit nem ert, pedig a legerosebb olajat neztem.rikko írta:Kannabisz olaj + citromfű tea kombó megoldja az alvási problémákat.tubatibi írta: Melatonint mondják, hogy nagyon jó az alváshoz, illetve a citromfű tea.
Az olajat reggel kell fogyasztani a teát pedig alvás előtt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem