mydailychoice.comKAG írta: Olajból van valami ajánlott marka? Régóta ki akartam probalni
Innen érdemes rendelni
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 23:19
mydailychoice.comKAG írta: Olajból van valami ajánlott marka? Régóta ki akartam probalni
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 11., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 22:03
Az olajat enni kell nem nézniSüti írta:Nekem mondjuk ez a kombo semmit nem ert, pedig a legerosebb olajat neztem.rikko írta:
Kannabisz olaj + citromfű tea kombó megoldja az alvási problémákat.
Az olajat reggel kell fogyasztani a teát pedig alvás előtt.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 22:01
Elvileg Kolnben nincs még korlátozás, de Münchenben már igen.Yazid írta:Azt elfelejtettem leírni nem tudok németül egyáltalán
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 11., vasárnap 22:00
Nekem mondjuk ez a kombo semmit nem ert, pedig a legerosebb olajat neztem.rikko írta:Kannabisz olaj + citromfű tea kombó megoldja az alvási problémákat.tubatibi írta: Melatonint mondják, hogy nagyon jó az alváshoz, illetve a citromfű tea.
Az olajat reggel kell fogyasztani a teát pedig alvás előtt.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 21:59
Kannabisz olaj + citromfű tea kombó megoldja az alvási problémákat.tubatibi írta: Melatonint mondják, hogy nagyon jó az alváshoz, illetve a citromfű tea.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 11., vasárnap 21:47
Alltime best tipp, menekulj amig lehet, mert viszik a fele vagyont meg a gyereket, akarmi vanziro4vr írta: Kedveseim, 2 hét múlva viszem az asszonyt lánykérésre (tudom oda a csúcsmacsó image) franszoába, St Tropez, Nizza, Monaco van betervezve, esetleg még Cannesba elnézni, vagy San Remo fele elcsusszanni, ez még kiadja..valami tuti tipp? Monaco érdekel főleg, mobilnettel van szopódás meg érdemes a lifteket használni ha épp nem lábnap van, egyéb tippek?
Jöhet priviben is, shutter alvási szokásairól nem szeretnék lemaradni.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 11., vasárnap 21:28
Ennyit beletenni meg tervezgetni egy "nem"-ért...ziro4vr írta: Kedveseim, 2 hét múlva viszem az asszonyt lánykérésre (tudom oda a csúcsmacsó image) franszoába, St Tropez, Nizza, Monaco van betervezve, esetleg még Cannesba elnézni, vagy San Remo fele elcsusszanni, ez még kiadja..valami tuti tipp? Monaco érdekel főleg, mobilnettel van szopódás meg érdemes a lifteket használni ha épp nem lábnap van, egyéb tippek?
Jöhet priviben is, shutter alvási szokásairól nem szeretnék lemaradni.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 11., vasárnap 21:22
hasonlo sztori nekem is volt, volt egy kb 20 osszetevos sleep aid tapkiegtol minden ejjel ilyen sarkanyokkal kuzdos meg a regi ovodam ablakat kalapaccsal beverdesos total kreten lazalmaim voltak.mikor probaltam remalmaim voltak.
kettot talalj, ki jart a multheten eppen arra...Kedveseim, 2 hét múlva viszem az asszonyt lánykérésre (tudom oda a csúcsmacsó image) franszoába, St Tropez, Nizza, Monaco van betervezve
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. június 11., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 11., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 11., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 11., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 11., vasárnap 20:50
Azt elfelejtettem leírni nem tudok németül egyáltalánrikko írta:https://www.autozeitung.de/grossstaedte ... 31634.htmlYazid írta: Segítsetek már, jövő hónapban tanfolyamra megyek németországba kölnbe. a kollegám autójával akartunk menni, euro 4es dízel. Most tényleg ki van tiltva vagy hogy van ez? Nézegettem a neten, de nehezen jövök ki belőle. Látom talán stuttgart, berlin, münchenben már valós ez? Kölnbe léteznek ilyen emissziós zónák? Fontos köszi előre is
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 11., vasárnap 20:26
https://www.autozeitung.de/grossstaedte ... 31634.htmlYazid írta: Segítsetek már, jövő hónapban tanfolyamra megyek németországba kölnbe. a kollegám autójával akartunk menni, euro 4es dízel. Most tényleg ki van tiltva vagy hogy van ez? Nézegettem a neten, de nehezen jövök ki belőle. Látom talán stuttgart, berlin, münchenben már valós ez? Kölnbe léteznek ilyen emissziós zónák? Fontos köszi előre is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 11., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 11., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 10., szombat 20:05
A szarokban csak komlókivonat van. Rendes sört kell inni, nem az alsópolcos vacakotraul 4 ever írta:Meccs közben vmi blokkolja? Nem mindig érzemNika91127 írta: Igyatok sört, annak a komlótartalma idegnyugtató.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 10., szombat 19:48
Meccs közben vmi blokkolja? Nem mindig érzemNika91127 írta: Igyatok sört, annak a komlótartalma idegnyugtató.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 10., szombat 19:19
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem