Nem értem aki ezen meglepődik.flori írta: Florentino Perez: "Will I sign Mbappé? Yes, but not this year."
Hoppá.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 10., szombat 19:07
Nem értem aki ezen meglepődik.flori írta: Florentino Perez: "Will I sign Mbappé? Yes, but not this year."
Hoppá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 10., szombat 19:05
https://twitter.com/soymadr7dismo/statu ... sxT-_X3liwRealMadridFanatic írta: Ezt frankon nyilatkozta, video van rola, hiteles? Nehezen hiszem el, persze benne lehet a pakliban.
Amugy biztosan ra fog probalni, ha esely adodik.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 10., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 10., szombat 18:57
RealMadridFanatic írta: Ezt frankon nyilatkozta, video van rola, hiteles? Nehezen hiszem el, persze benne lehet a pakliban.
Amugy biztosan ra fog probalni, ha esely adodik.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 10., szombat 18:51
az adottságai alapján..nehogy shaqirat csináljanak belőle az ellenfelekferni írta: Vini is vézna volt, meglepő is volt milyen szépen felépítették Madridban.
Brahimból lesz majd a mi kis Shaqirink![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 10., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 10., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 10., szombat 18:27
Ergo,mint Asensio. Nalam ez nem erosites,maximum szinten tartas.BlancoMark írta:
Egyreszt a Milannak kellett, masreszt szerintem fog boven meglepeteseket okozni sokaknak. Nagyon le van nezve, pedig olyan Viniciusoan rengeteg lehetoseget alakit ki, 1v1ben nagyon is jo. Nem mondom hogy meg fogja valtani a vilagot, de tokeletes 12.-13. ember lesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 10., szombat 18:05
flori írta: Florentino Perez: "Will I sign Mbappé? Yes, but not this year."
Hoppá.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. június 10., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 10., szombat 17:42
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 10., szombat 17:31
Jobb szélre, apróért jöhet.tubatibi írta: Elvileg Mahrez nyitott lenne a váltásra, elutasította a szaudiakat, Európában szeretne maradni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 10., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 10., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 10., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 10., szombat 16:46
Erre írtam hogy az a poszt nálunk nem létezik és nem is fog.Dupla D írta: Milanos haverjaim azt mondták, hogy ebben az évben fontos clutch player lett. Minden meccsen van egy-két villanása, viszont nagyon el tud tűnni a mezőnyben. Emellett középső támadóközéppályásként játszott főleg, ott ment neki jobban.
Nagyon mások az erényei, mint Asensionak. Védelem megbontásában elég jó, úgyhogy hasznos lehet, de nem hinném, hogy nálunk bármikor elérné a kezdő szintet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 10., szombat 16:33
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 10., szombat 15:19
BlancoMark írta:Egyreszt a Milannak kellett, masreszt szerintem fog boven meglepeteseket okozni sokaknak. Nagyon le van nezve, pedig olyan Viniciusoan rengeteg lehetoseget alakit ki, 1v1ben nagyon is jo. Nem mondom hogy meg fogja valtani a vilagot, de tokeletes 12.-13. ember lesz.miro. írta: A milannak nem kellett,mi meg nem tudunk elengedni egy olyan jatekost ahol evek ota amugyis hiany van,plusz Asensio is elment.
Bajnokira,otthon az alsohazi csapatok ellen eleg talan..
Ha hozza azt amit Asensio mar boldog leszek vele..
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2023. június 10., szombat 15:09
Igen, ebben egyet is értek. De kell egy támadó. Ha olcsón meg lehetne szerezni, akkor bukó nélkül tovább lehetne adni, ha nem válik be.h3x0r írta:Joao Felix egy second striker, kell elé egy csatár. Ha nem hoztuk volna Bellinghamet, talán egy próbát megért volna, így viszont amíg nincs csatár még csak a keretben se, nem látom értelmét a portugálnak.ronaldo99 írta: Joao Félix helyzetét nem követi figyelemmel a klub?
Ha nem jön Kane és nyomott áron meg lehetne szerezni, akkor nem lenne túl nagy kockázat. Ide azért szerintem jobban illene mint matracékhoz.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 10., szombat 15:06
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem