akkor most is 4 van
az meg hogy mikor hol játszik.
ne vegyük már Essient jobb oldali védőnek.

Modricot kellene nem odaképzelni,nem oda való,Özil helyén lehetne játszatni
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 17., szerda 14:36
Ha csak nem imponál neki hogy a Real Madridban játszhat.Meg az anyagi kondiciok is jobbak lennének itt valamivel talán mint dortmundban.Götze szerintem még biztos marad a Dortmundban. Most lettek top csapat, 20 éves, hova izguljon. Hosszú távon váltani fog, de még telejesen felesleges neki lépnie, VB is jön, Klopp is marad.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 17., szerda 14:31
Ancelotti-Karanka kettős (logikus lépés lenne a vezetés részéről)?A Real Madrid edzője, José Mourinho szeretné, ha Marco Materazzi csatlakozna hozzá a Chelseanél. Az Inter legenda szívesen edzősködne és továbbra is közel maradna Mourinhohoz. Az AS szerint a Special One szeretne egy találkozót, amennyiben a Chelseahez csatlakozik az idény végén. Ez valószínűsíti, hogy a jelenlegi másodedzője, Aitor Karanka marad a királyi gárdánál
4 az; szemben a mostani tényleges 3-ral; lévén Essien, ha 3X-szor, 4X-szer szerepelt azon a poszton!De így megint csak 3 ember lenne oda.
Egyetértek, bár én ez esetben sem esnék kétségbe --> azonnal rárepülnék Lucas Digne-ra, a Lille 19 (lassan 20) éves balhátvédjére! Jó ez a korosztály, na! :ĐCoentrao meg kérdéses...Bár talán felesleges volt leigazolni, de mostanában korrektül játszott, ha elmegy, megint elkezdhetünk hajtani egy balhátvédet. És nyilván a 30at se nagyon kapnánk érte vissza...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 14:09
A Tottenham 16 millió fontért vinné...És nyilván a 30at se nagyon kapnánk érte vissza...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 17., szerda 14:07
Bale ötven alatt nem lesz hozható, Götzére nem fogunk nyomulni, én ennyit tennék hozzá.
Kondogbia vélhetően Essien megüresedő helyét foglalja majd el a csapatban, akinek a szezon végén lejár a kölcsönszerződése a Real Madriddal!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 17., szerda 14:04
Egyes források szerint licit van kialakulóban Kondogbiáért. A hírek szerint a Real Madrid 8 millió eurót ajánlott a játékosért, azonban ez elmarad a két milánói csapat ajánlatától, hiszen az Inter tíz, a Milan pedig még ennél is többet, 12 millió eurót áldozna a transzferre.
Kérdésedre a válasz!Kíváncsi lennék, hogy ezek a hírek, ezek az érdeklődések mire vezethetőek vissza. Mou-nak jött meg az esze, vagy Perez vette kezébe a gyeplőt?
Hmmm!40 millió font Baleért
Carvajal és Jesé helyet cserélhetnek
A Punto Pelota szerint Pérez nagy erőket fog mozgósítani Bale és Agüero leigazolásának érdekében. A forrás szerint Coentrao, Higuaín és Kaká eladásra fog kerülni, és az értük befolyó összeget a walesi és az argentin játékos megszerzésére fordítaná.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 11:57
Csak nem vágnak kioffolsz, reklámozol...
Bale ötven alatt nem lesz hozható, Götzére nem fogunk nyomulni, én ennyit tennék hozzá. :-)Bale (40),Götze(40),Pogba(30),Carvajal = -110 millió
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 17., szerda 11:57
kétlem, hogy ez összejönne 110-ből, lehet még a 150 sem lenne elégBale (40),Götze(40),Pogba(30),Carvajal = -110 millió
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 17., szerda 11:55
ja.El Unico írta:Hova szánod Neymart? Hova férne be? Jobb oldalra DiMaria helyére?
offolsz, reklámozol...Ja semmi, csak gondoltam megosztok még pár részletet, hátha nem láttad.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 11:54
Ja semmi, csak gondoltam megosztok még pár részletet, hátha nem láttad.csak azt mondtam hogy egy ilyen tornának több értelme van mint gyenge kínai csapatok elleni felkészülési meccseknek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 17., szerda 11:52
Bale jöhet,néztem Tottenham meccseket,és ahogy észrevettem,Bale sokat fejlődött,most már "nem csak egy futóbolond",hanem kreatívabb is lett,benne van a kényszerítőkben,jobb lábbal is bevállalja,a stílusa visszafogott,szerény,szóval,ha ide igazol,nem bánom :-)A Punto Pelota szerint Pérez nagy erőket fog mozgósítani Bale és Agüero leigazolásának érdekében. A forrás szerint Coentrao, Higuaín és Kaká eladásra fog kerülni, és az értük befolyó összeget a walesi és az argentin játékos megszerzésére fordítaná.
Hova szánod Neymart? Hova férne be? Jobb oldalra DiMaria helyére?és?
lehet itt pont megváltozna, ronaldo se ilyen volt manchesterben.
nem szimpatikus csapatot kell összerakni hanem olyat akik tudnak focizni és szétvernek mindenkit.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 17., szerda 11:49
és?El Unico írta:de egyáltalán nem szimpatikus.
bale? úgy majmolja ronaldot hogy rossz nézni.El Unico írta:vagy Bale,
és?Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/04/17/bl-az-usa-ban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 11:44
A mindig jól értesült PP nem álmodott kicsitA Punto Pelota szerint Pérez nagy erőket fog mozgósítani Bale és Agüero leigazolásának érdekében. A forrás szerint Coentrao, Higuaín és Kaká eladásra fog kerülni, és az értük befolyó összeget a walesi és az argentin játékos megszerzésére fordítaná.
http://madridom.hu/blog/2013/04/17/bl-az-usa-bantöbb értelme lenne mint kínai csapatok elleni felkészülési meccseknek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 17., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 17., szerda 11:38
több értelme lenne mint kínai csapatok elleni felkészülési meccseknek.numberone1 írta:Egy 8 csapatos tornat akarnak a nyaron. a Juveval, Interrel es velunk es meg par csapattal a tengerentulon.
Jo kis torna lehet ebbol, remelem meg elotte lezarjuk az atigazolasokat es teljes kerettel megyunk neki.
hát ha balet kicseréljük akkor tényleg jó.karim írta:casillas.carvajal.varane.ramos.marcelo.pogba.modric.xabi.bale.karim.ronaldo
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 17., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: karim » 2013. április 17., szerda 10:03
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem