Érdekes felvetés, de amúgy még akár igaz is lehet. Lényeg a lényeg, az istenért nem akarják elengedni hozzánk.Realista24 írta: Szerintem megegyeztunk vele, hogy jon ingyen a nyaron, majd megis alairt majusban, igy Perez beajanlott erte 200 milliot.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 7., szerda 13:42
Érdekes felvetés, de amúgy még akár igaz is lehet. Lényeg a lényeg, az istenért nem akarják elengedni hozzánk.Realista24 írta: Szerintem megegyeztunk vele, hogy jon ingyen a nyaron, majd megis alairt majusban, igy Perez beajanlott erte 200 milliot.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. június 7., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 13:30
En igen.halamadrid írta:Tavaly már májusra kiderült, hogy marad, az öreg meg augusztusról beszél. És nem hiszem, egyből a hosszabbítás után ajánlatot tettünk volna érte.Realista24 írta:
Sztem tavalyrol beszel, bar tudom, minek fizettunk volna 200 milliot. Szoval gondolom valamilyen keszekusza megallapodast ajanlhattunk fel, mert Mbappe mindig azt mondta, hogy nem akarja, hogy a PSG szarul jarjon, ha tavozik.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 7., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. június 7., szerda 13:28
Pavard lesz azhehetheoriginal írta:hakimi reecejamesgutihaz14 írta: mehet LV csak hozzunk valami ertelmeset![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. június 7., szerda 13:25
Tavaly már májusra kiderült, hogy marad, az öreg meg augusztusról beszél. És nem hiszem, egyből a hosszabbítás után ajánlatot tettünk volna érte.Realista24 írta:Sztem tavalyrol beszel, bar tudom, minek fizettunk volna 200 milliot. Szoval gondolom valamilyen keszekusza megallapodast ajanlhattunk fel, mert Mbappe mindig azt mondta, hogy nem akarja, hogy a PSG szarul jarjon, ha tavozik.Anthony írta: Tehát akkor a 200 milliós ajánlat valós volt. Nem kicsit sok pénz, talán jó is hogy nem fogadták el, franc se tudja.
De tavaly jöhetett volna ingyen nem? Arról nem beszél az öreg?
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. június 7., szerda 13:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 7., szerda 13:19
inkabb arrol nyilatkozzon hogy ra 1 evre mi tortent mikor ingyen johetett volna. az se volt arulas?Realista24 írta: Florentino Pérez: "Mbappé did not betray me. Mbappé conveyed to the whole world his desire to play for Real Madrid. His dream was to come. We wanted to do it in August and they did not let him. PSG did not accept the 200 million offer. He wanted to leave."
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 13:18
Sztem tavalyrol beszel, bar tudom, minek fizettunk volna 200 milliot. Szoval gondolom valamilyen keszekusza megallapodast ajanlhattunk fel, mert Mbappe mindig azt mondta, hogy nem akarja, hogy a PSG szarul jarjon, ha tavozik.Anthony írta: Tehát akkor a 200 milliós ajánlat valós volt. Nem kicsit sok pénz, talán jó is hogy nem fogadták el, franc se tudja.
De tavaly jöhetett volna ingyen nem? Arról nem beszél az öreg?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 7., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 7., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 7., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. június 7., szerda 9:26
Fix jon. Ancelotti is megerositette.raul 4 ever írta: Az átigazolós játékhoz nézem a transfermarktot. Meggajdult, vagy én maradtam le, hogy F.Garcia 5millerért már fix érkező náluk?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 7., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 7., szerda 9:04
hakimi reecejamesgutihaz14 írta: mehet LV csak hozzunk valami ertelmeset
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 7., szerda 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 8:50
5-10 kozott irjak, es ahogy a tobbi "legenda", ugy LV-t is el lehet engedni aproert az evek alatt letett melojaert es alazatert.Santi írta:Ha hozunk valakit a kezdőbe, akkor tőlem adhatjuk is, Carvajal backupnak azért elég + a mindenhova bedobható Nacho harmadik opciónak.Remy írta: Juve vinné LV-t.![]()
Bár sokat nem tudunk kérni Lucasért, szerintem max olyan 10-15 milla, persze az is jobb, mint ingyen elengedni jövő nyáron.
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 7., szerda 8:49
Ha hozunk valakit a kezdőbe, akkor tőlem adhatjuk is, Carvajal backupnak azért elég + a mindenhova bedobható Nacho harmadik opciónak.Remy írta: Juve vinné LV-t.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 6., kedd 23:24
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem