Ki kene tiltani magamhehetheoriginal írta: Mert még a végén normalis osszetett kifejtett gondolatokat irnal, az meg nem trendi![]()

Mas: Real Madrid’s physio Juan has left the club, confirming. Szaudiakhoz o is, Karimmal egyutt. Veszik a szakmat is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 10:09
Ki kene tiltani magamhehetheoriginal írta: Mert még a végén normalis osszetett kifejtett gondolatokat irnal, az meg nem trendi![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 7., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 9:59
Nalam ez nem ilyen egyszeru. Mert amerika is beszivargott, oroszok is...most eppen a szaudiak.wZoLee7 írta: Azt vallom amit dzsi is írt, ezek kinyírják a jelenleg ismert focit 10 éven belül. Semmit nem lehet tenni ellene, az a kérdés, hogy mennyire akarnak beszivárogni az eu fociba (már elkezdték szóval megfordulni ez nem fog...). Írtam is pár napja, amint a bl 8-ben 4 legalább olajos csapat lesz elkell engedni az egészet, a megoldás vagy az lesz, hogy superliga és kisebb csapatok lesznek ott akik nem arab pénzből nyomják, vagy a mi csapatunkat is megveszik kilóra. Elég sötét a jövőkép és amíg vb-ket tudnak megvenni, addig senkinek nem érdeke tenni ellenük.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 7., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 9:37
Bekem pont annyit ert oda, hogy nekem eszembe sem jutott, hogy arcat rakta. De igy hogy irod, mar emlekszem, hogy kutyaztam is ertehehetheoriginal írta: katar is kötött hozza, pl bekem kapta is az ivet miatta, hogy hirdeti oket
de nyilvan most teljesen mas taktika latszik mar, felbatorodtak azzal, hogy megvettek kilora ceronaldot most mar azt hiszik az egesz vilagot megvehetik, nem csak futballklubokat.
olyan ez, mint egy parazita, resnyire kinyitottuk az ajtot, mar nyomja is be a labat, mar konyokol befele, dugja be a kibaszott fejet, tuszkolja be magat, nem lehet mit tenni, mar felig benn van a lakasban/popsiban/punciban, kinek mi tetszik.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 7., szerda 9:31
Szerintem nagyon hosszútávon gameover az európai focinak ahogy most értelmezzük.20-30 év és a klubok 70%a arab kézen lesz a kérdés igazából az, hogy itt europában akarják majd a focit pumpálni vagy hazaviszik maguknak. Ezek nem olyanok mint a kíniaiak akik egy időben ugyanúgy pumálták bele a pénzt a fociba. Gondolom azoknak a profit lett volna a lényeg ami nyilván nem jött be. Ezeknek nem a pénzről szól ez hanem a farokméregetésről meg a hatalomról így nem fognak leállni.hehetheoriginal írta: katar is kötött hozza, pl bekem kapta is az ivet miatta, hogy hirdeti oket
de nyilvan most teljesen mas taktika latszik mar, felbatorodtak azzal, hogy megvettek kilora ceronaldot most mar azt hiszik az egesz vilagot megvehetik, nem csak futballklubokat.
olyan ez, mint egy parazita, resnyire kinyitottuk az ajtot, mar nyomja is be a labat, mar konyokol befele, dugja be a kibaszott fejet, tuszkolja be magat, nem lehet mit tenni, mar felig benn van a lakasban/popsiban/punciban, kinek mi tetszik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 7., szerda 9:27
Katar is hozzákötötte MessihezRealista24 írta:
Es valljuk be, sokkal jobban csinaljak, mint a katariak, legalabbis ilyen szemponbol, mert legalabb kotnek hozza arcokat, vilagsztarokat, focistakat, stb.
Az mar mas kerdes, hogy kapjak be.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 7., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 9:06
Szerintem biztos kitolti, mert utana meg VB nagykovet lesz.Sierra írta:Jól csinálta, mert a fizetése így 3 évre szól. Viszont kétlem, hogy kitöltené azt a 3 évet. Én 1, nagyon max 2-t látok még neki. Bár abban a tempóban ami ott lehet, simán benne lehet a 3 év is.Realista24 írta:Ugye ide igazolt Karim is, csütörtökön mutatjak be 65ezer ember elott. 2026ig irt ala.
Ezek az arabok meg... ahogy telnek a napok és jönnek a hírek, úgy lehet egyre kevesebb jelzőt mondani rájuk, annyira kimaxoltuk már.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 7., szerda 9:03
Jól csinálta, mert a fizetése így 3 évre szól. Viszont kétlem, hogy kitöltené azt a 3 évet. Én 1, nagyon max 2-t látok még neki. Bár abban a tempóban ami ott lehet, simán benne lehet a 3 év is.Realista24 írta:Ugye ide igazolt Karim is, csütörtökön mutatjak be 65ezer ember elott. 2026ig irt ala.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 8:57
Elvileg este alairt.hehetheoriginal írta: Lol kante![]()
A media azzal van tele hogy milyen szereny egyszeru gyerek a minijevel, mig a sapattarsak g mercikkel meg ferrarival baszatjak.
Lehet ezert csak 100 millio, es nem 200, mint karimnal![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 7:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 6., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 6., kedd 20:57
valszeg a csoportból sem mennének tovább, alig futna ott már valakikiserik írta: Az igazán nagy trollkodás az araboktól az lenne, ha ezeket a srácokat pár kölcsönnel összehoznák a BL-ben![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 6., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 6., kedd 20:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 6., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 6., kedd 20:19
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem