Fix jon. Ancelotti is megerositette.raul 4 ever írta: Az átigazolós játékhoz nézem a transfermarktot. Meggajdult, vagy én maradtam le, hogy F.Garcia 5millerért már fix érkező náluk?

Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az átigazolós játékhoz nézem a transfermarktot. Meggajdult, vagy én maradtam le, hogy F.Garcia 5millerért már fix érkező náluk?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hakimi reecejamesgutihaz14 írta: mehet LV csak hozzunk valami ertelmeset

thereisonly1ronaldo
mehet LV csak hozzunk valami ertelmeset
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
5-10 kozott irjak, es ahogy a tobbi "legenda", ugy LV-t is el lehet engedni aproert az evek alatt letett melojaert es alazatert.Santi írta:Ha hozunk valakit a kezdőbe, akkor tőlem adhatjuk is, Carvajal backupnak azért elég + a mindenhova bedobható Nacho harmadik opciónak.Remy írta: Juve vinné LV-t.![]()
Bár sokat nem tudunk kérni Lucasért, szerintem max olyan 10-15 milla, persze az is jobb, mint ingyen elengedni jövő nyáron.
Tudom, nem szeretetszolgalat vagyunk, de meg lehet talalni az arany kozeputat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha hozunk valakit a kezdőbe, akkor tőlem adhatjuk is, Carvajal backupnak azért elég + a mindenhova bedobható Nacho harmadik opciónak.Remy írta: Juve vinné LV-t.![]()
Bár sokat nem tudunk kérni Lucasért, szerintem max olyan 10-15 milla, persze az is jobb, mint ingyen elengedni jövő nyáron.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Juve vinné LV-t.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Abszolut. Ide az.Realista24 írta: Hagyjuk már ezt a Seskot. Kevés.
Haaland egy jo pelda. O felepitesben ugyanaz,csak sokkal erosebb mar.hehetheoriginal írta: Komolyan![]()
Lasd: ronaldo induloja, vagy manapsag bappe, hakimi, pato ahogy lepdelnek. Vagy akar hali.
A tobbi 15-20 centivel alacsonyabb nala. Ertelmetlen osszehasonlitani oket.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
Komolyan
Lasd: ronaldo induloja, vagy manapsag bappe, hakimi, pato ahogy lepdelnek. Vagy akar hali.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hagyjuk már ezt a Seskot. Kevés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
Komolyan egy futballistat hasonlitasz ossze futokkal meg nba jatekosokkal? Nagyon nem ugyanaz a kavehaz.hehetheoriginal írta:
de igen, elvarhato. usain bolt. nba jatekosok, hadd ne soroljam.
csak nem kell az atlagossal megelegedni.
19 evesen egy szuk elit tehetseg mar odapakolja kemenyen a dolgokat, csak itt magyarorszagban hisszuk, hogy ajj raerunk arra meg, menjel vissza az ifikhez szepen.
Mindegyiknek teljesen mashogy vannak felepitve az edzesei,az izomzata,a konditermi,koordinacio,gyorsasagi edzesek stb.
Az atlagos meg nem itt kezdodik azert,ahol ez a srac tart egyenlore a korahoz kepest.
Hozzateszem,megneznek egy nba jatekost mennyire gyors es robbanekony nem 200+ centis emberek kozott.
Az eleg fals kepet ad azert.
Hogy ne legyen off, Davies mennyire valos? Tenyleg akarunk lehet balhatvedet is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2023. június 6., kedd 21:12-kor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
de igen, elvarhato. usain bolt. nba jatekosok, hadd ne soroljam.miro. írta:Azert 2 meteres magassaggal nem is elvarhato,hogy olyan brutalisan robbanekony legyen..illetve kolyok meg,most lett 19.hehetheoriginal írta: En lattam havit eleg sokszor, atlagos, real madrid szinten mindenkepp.
Sajnos nezve a sesko mixeket o se eleg robbanekony szamomra, nincs benne az az elemi ero, de lehet nem ronaldo videok utan kene mai fodballistakat neznem....
csak nem kell az atlagossal megelegedni.
19 evesen egy szuk elit tehetseg mar odapakolja kemenyen a dolgokat, csak itt magyarorszagban hisszuk, hogy ajj raerunk arra meg, menjel vissza az ifikhez szepen.
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké, de mivel van 1 Nachonk évek óta, feleslegesMarky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
nem fog játszani
a kvótánál az is jó, ha kevesebb játékost nevezel a lehetségesnél

nyilván a Bl-re be lehet nevezni 1-2 Castillást, ha nem lesz 25-ös a keretünk
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta: Nem tudom Salah es KDB mennyi idot toltottek a Chelseaben, de hogy maradandot nem alkottak az biztos. Hatha ilyen tortenik vele is.
Igy legyen, csak az emlitett jatekosok nem kaptak lehetoseget, mig Havertz 3 evet is kapott full bizalommal, kezdokent.
- miro.
Azert 2 meteres magassaggal nem is elvarhato,hogy olyan brutalisan robbanekony legyen..illetve kolyok meg,most lett 19.hehetheoriginal írta: En lattam havit eleg sokszor, atlagos, real madrid szinten mindenkepp.
Sajnos nezve a sesko mixeket o se eleg robbanekony szamomra, nincs benne az az elemi ero, de lehet nem ronaldo videok utan kene mai fodballistakat neznem....
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
En lattam havit eleg sokszor, atlagos, real madrid szinten mindenkepp.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Bodrit egy Argos (Jim írta:Odriozoláról volt már hír, hogy megy vissza a Sociedadba, szerintem ingyenR. Carlos írta: Az se kevés, de így jobban jártunk. Remélhetőleg az ingyenélők korszakát így végre le tudjuk zárni a csapatnál. Jó lépést tettünk efelé Hazard és Mariano távozásával. Az Odriozola és Vallejo pakkon kellene még túladni ezen a téren.![]()
Vallejo lesz utolsó túlélő a haszontalanok közül![]()
amúgy az ilyen töltelék emberek helyett bőven elég lenne évi pár meccsre 1-2 Castillást nevezni, többet úgysem lennének használva, és megspórólnánk a bérüket![]()
nem feltétlenül kellene feltölteni a 25-ös keretet, sőt..

Vallejot viszont sajnálom kicsit, nyilván a képességei/határai megvannak, ha neki ez így jó, ő pl éppen maradhat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Ha Ancelotti akarja én támogatom
szerencsétlen a világ összes kupáját már megnyerte nekünk, de még egy támadót életében nem igazolhatott
most meg még mi is ellenezzük, meg nem értjük.
Élvezd ki ezt a nyarat Carlo, több ilyen nem lesz, most van némi apród a piacon, hallgass a szívedre, vedd meg amit szeretnél

Élvezd ki ezt a nyarat Carlo, több ilyen nem lesz, most van némi apród a piacon, hallgass a szívedre, vedd meg amit szeretnél

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ha Nacho es Ceba hosszabbit akkor a kvota meglesz. Lv, Nacho, Ceba, Fran, Vini, Rodry, Valverde, Brahim. Es szerintem meg Soriat is hozni fogjuk masodik szamu kapusnak.Realista24 írta:Pedig Lunin es Odri tavozasa mellett az öven is dolgoznak.Marky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom Salah es KDB mennyi idot toltottek a Chelseaben, de hogy maradandot nem alkottak az biztos. Hatha ilyen tortenik vele is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema