Tetszetős eddig ez a sorozat.
Bár az első évad talán jobban tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az istenő vonal nem igazán jön be.
Remélem a tendencia nem folytatódik és a harmadik évad megint alázni fog.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 6., hétfő 23:40
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 6., hétfő 8:29
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 5., vasárnap 23:54
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. május 5., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. május 5., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 5., vasárnap 22:21
Számomra nem ez volt a legjobb rész, de adta nagyon.Arrow 2.21
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 4., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 2., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 2., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 1., szerda 23:01
a followingnál blődebb sorozatot nem tudok mondani. a színészgárda jó de olyan zs kategóriás megoldások vannak benne, hogy fájt az agyam miközben néztem.Köszönöm, Following így elsőre megtetszett, szerintem ezt megnézem.
Hannibált is majd elkezdem, azon gondolkodtam is. A Homeland így elsőre nem jött be.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 21:26
A világ legjobb sorozata még mindig a Maffiózók. Bátran ajánlom. Aztán a Dexter, Breaking Bad, Homeland vonal brutálisan erős. A Homelandet konkrétan nem bírod majd abbahagyni mert minden rész végén robban a bomba.volt írta:Spartacus,Vikings,Zöld íjász,Walking Dead és a Trónok Harcán kívül, ugyanis ezeket mind nézem, csak unalmas a heti egy rész.
HozzászólásSzerző: volt » 2013. május 1., szerda 21:25
Köszönöm, Following így elsőre megtetszett, szerintem ezt megnézem.Zsombor írta:The following, most ment le az 1. évad, pörgős végig, izgalmas nagyon. Most kezdtem a Hannibalt, az is jónak tűnik. Illetve a Homelandről is sok jót hallottam, tervezem, hogy elkezdem nézni.volt írta:Valaki tudna ajánlani egy jó sorozatot?
Spartacus,Vikings,Zöld íjász,Walking Dead és a Trónok Harcán kívül, ugyanis ezeket mind nézem, csak unalmas a heti egy rész. :Đ
HozzászólásSzerző: peadani » 2013. május 1., szerda 21:21
Suits.Nagyon jó sorozat.volt írta:Valaki tudna ajánlani egy jó sorozatot?
Spartacus,Vikings,Zöld íjász,Walking Dead és a Trónok Harcán kívül, ugyanis ezeket mind nézem, csak unalmas a heti egy rész. :Đ
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 1., szerda 20:55
The following, most ment le az 1. évad, pörgős végig, izgalmas nagyon. Most kezdtem a Hannibalt, az is jónak tűnik. Illetve a Homelandről is sok jót hallottam, tervezem, hogy elkezdem nézni.volt írta:Valaki tudna ajánlani egy jó sorozatot?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 1., szerda 20:34
HozzászólásSzerző: volt » 2013. május 1., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 1., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 15:38
Miért Kiss Ádám kicsoda? Kell lenni valakinek ahhoz, hogy megmondhassa a véleményét? Le kell tenni valamit az asztalra?nmate írta:De ettől függetlenül ez a Puzsér is csak a nagypofájú senki,
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 1., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 15:16
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem