Élvezd ki ezt a nyarat Carlo, több ilyen nem lesz, most van némi apród a piacon, hallgass a szívedre, vedd meg amit szeretnél

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. június 6., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. június 6., kedd 20:00
Ha Nacho es Ceba hosszabbit akkor a kvota meglesz. Lv, Nacho, Ceba, Fran, Vini, Rodry, Valverde, Brahim. Es szerintem meg Soriat is hozni fogjuk masodik szamu kapusnak.Realista24 írta:Pedig Lunin es Odri tavozasa mellett az öven is dolgoznak.Marky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 6., kedd 19:55
Egyebkent amikor kivertek minket, jol kente.ateeemadrid írta: Én erről a havertzről egy jól összevágott videót se találok egyébként, nagyon lófasznak tűnik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 19:42
Pedig Lunin es Odri tavozasa mellett az öven is dolgoznak.Marky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 6., kedd 19:41
Leverkuseneset nézz, ne chelseaset.ateeemadrid írta: Én erről a havertzről egy jól összevágott videót se találok egyébként, nagyon lófasznak tűnik.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 6., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. június 6., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 6., kedd 19:26
Odriozoláról volt már hír, hogy megy vissza a Sociedadba, szerintem ingyenR. Carlos írta: Az se kevés, de így jobban jártunk. Remélhetőleg az ingyenélők korszakát így végre le tudjuk zárni a csapatnál. Jó lépést tettünk efelé Hazard és Mariano távozásával. Az Odriozola és Vallejo pakkon kellene még túladni ezen a téren.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 18:51
Ezen én is röhögtemViktoR4 írta:BREAKING: The Havertz transfer has COLLAPSED. He's NOT coming. @jfelixdiaz #rmalive 1 perce
| Real Madrid are SERIOUS about buying Kai Havertz. @MatteMoretto 5 perce
Jó hosszú nyár lesz![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. június 6., kedd 17:30
Ez a Havertz sztori annyira santit, nem topjatekos es gyakorlatilag szukseg sincs ra. Csatart nem tud jatszani, golpasszokban is nagyon gyengek a szamai.ViktoR4 írta:BREAKING: The Havertz transfer has COLLAPSED. He's NOT coming. @jfelixdiaz #rmalive 1 perce
Jó hosszú nyár lesz![]()
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 6., kedd 17:22
Realista24 írta: Juventus hivatalos levelet kuldott a Realnak es Barcanak, hogy kiszallnak a Szuperliga projektbol.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 6., kedd 17:19
realmadrid95 írta:En is ugy olvastam ma, hogy Poche ma is beszelt a tulajdonossal, hogy ne adjak el Havertzet.ViktoR4 írta:BREAKING: The Havertz transfer has COLLAPSED. He's NOT coming. @jfelixdiaz #rmalive 1 perce
Jó hosszú nyár lesz![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 6., kedd 17:16
ViktoR4 írta:BREAKING: The Havertz transfer has COLLAPSED. He's NOT coming. @jfelixdiaz #rmalive 1 perce
Jó hosszú nyár lesz![]()
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2023. június 6., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. június 6., kedd 17:05
Kosz koszSanti írta:___Samy___ a Benzema beszédét tartalmazó cikkben írta:A Real Madrid mindig olyan lesz nekem, mint egy család és mindig nem fogom nézni a mérkőzéseiket.![]()
Csak gondoltam valahol jelzem, de amúgy pacsi a gyors fordításért.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. június 6., kedd 16:43
Annyira itt sem volt kiemelkedő 1-2 erősebb szezontól eltekintve, bár bajnokságot ti is nyertetek vele. Én Fabregast, Cazorlát mindenképp előbbre pozicionálnám az Arsenalban betöltött szerepében, de lassan Ödegaard-t is.kecsu10 írta: Nyugalom, irónia volt.Azért észre kell venni, hogy amikor ő és társai léptek, onnantól kezdtünk el nyerni. Ezért voltak kétségeim tegnap este a most felmerülő nevekkel kapcsolatban is. Az Arsenal volt az ő szintje, akik néha nyernek egy FA kupát, bajnokságot és ennyi. A Real Madridhoz nem volt ő elég. D3 cáfoljon rám az összes most érkező, mutassák meg mi a győztes mentalitás és a futball. Jó lenne.
![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. június 6., kedd 16:37
___Samy___ a Benzema beszédét tartalmazó cikkben írta:A Real Madrid mindig olyan lesz nekem, mint egy család és mindig nem fogom nézni a mérkőzéseiket.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 6., kedd 16:30
Semmit,sok ember elment,ingyen itt lehet tartani,gondolom a milan nem akarja kifizetni a 20+(?) milliot.Pad'em írta: Understand Real Madrid are closing in on the agreement to extend Brahim Diaz contract — imminent, very advanced. New deal will be valid until 2027, to be signed in the next days. Brahim will be presented as new signing & important part of Real squad next year. [@FabrizioRomano]
Brahim, mint important partHát őőő. Max annyira mint Asensio, remélhetőleg.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem