Lasd: ronaldo induloja, vagy manapsag bappe, hakimi, pato ahogy lepdelnek. Vagy akar hali.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 6., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 21:12
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 6., kedd 21:08
Komolyan egy futballistat hasonlitasz ossze futokkal meg nba jatekosokkal? Nagyon nem ugyanaz a kavehaz.hehetheoriginal írta:
de igen, elvarhato. usain bolt. nba jatekosok, hadd ne soroljam.
csak nem kell az atlagossal megelegedni.
19 evesen egy szuk elit tehetseg mar odapakolja kemenyen a dolgokat, csak itt magyarorszagban hisszuk, hogy ajj raerunk arra meg, menjel vissza az ifikhez szepen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 6., kedd 21:01
de igen, elvarhato. usain bolt. nba jatekosok, hadd ne soroljam.miro. írta:Azert 2 meteres magassaggal nem is elvarhato,hogy olyan brutalisan robbanekony legyen..illetve kolyok meg,most lett 19.hehetheoriginal írta: En lattam havit eleg sokszor, atlagos, real madrid szinten mindenkepp.
Sajnos nezve a sesko mixeket o se eleg robbanekony szamomra, nincs benne az az elemi ero, de lehet nem ronaldo videok utan kene mai fodballistakat neznem....
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 6., kedd 20:34
oké, de mivel van 1 Nachonk évek óta, feleslegesMarky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 6., kedd 20:30
Realista24 írta: Nem tudom Salah es KDB mennyi idot toltottek a Chelseaben, de hogy maradandot nem alkottak az biztos. Hatha ilyen tortenik vele is.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 6., kedd 20:29
Azert 2 meteres magassaggal nem is elvarhato,hogy olyan brutalisan robbanekony legyen..illetve kolyok meg,most lett 19.hehetheoriginal írta: En lattam havit eleg sokszor, atlagos, real madrid szinten mindenkepp.
Sajnos nezve a sesko mixeket o se eleg robbanekony szamomra, nincs benne az az elemi ero, de lehet nem ronaldo videok utan kene mai fodballistakat neznem....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 6., kedd 20:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 6., kedd 20:09
Bodrit egy Argos (Jim írta:Odriozoláról volt már hír, hogy megy vissza a Sociedadba, szerintem ingyenR. Carlos írta: Az se kevés, de így jobban jártunk. Remélhetőleg az ingyenélők korszakát így végre le tudjuk zárni a csapatnál. Jó lépést tettünk efelé Hazard és Mariano távozásával. Az Odriozola és Vallejo pakkon kellene még túladni ezen a téren.![]()
Vallejo lesz utolsó túlélő a haszontalanok közül![]()
amúgy az ilyen töltelék emberek helyett bőven elég lenne évi pár meccsre 1-2 Castillást nevezni, többet úgysem lennének használva, és megspórólnánk a bérüket![]()
nem feltétlenül kellene feltölteni a 25-ös keretet, sőt..
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. június 6., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. június 6., kedd 20:00
Ha Nacho es Ceba hosszabbit akkor a kvota meglesz. Lv, Nacho, Ceba, Fran, Vini, Rodry, Valverde, Brahim. Es szerintem meg Soriat is hozni fogjuk masodik szamu kapusnak.Realista24 írta:Pedig Lunin es Odri tavozasa mellett az öven is dolgoznak.Marky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. június 6., kedd 19:55
Egyebkent amikor kivertek minket, jol kente.ateeemadrid írta: Én erről a havertzről egy jól összevágott videót se találok egyébként, nagyon lófasznak tűnik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 19:42
Pedig Lunin es Odri tavozasa mellett az öven is dolgoznak.Marky írta: Vallejo kell a kvotak miatt, mondjuk a kupaban es konnyebb bajnokikon kaphatna tobb szerepet is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 6., kedd 19:41
Leverkuseneset nézz, ne chelseaset.ateeemadrid írta: Én erről a havertzről egy jól összevágott videót se találok egyébként, nagyon lófasznak tűnik.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 6., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. június 6., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 6., kedd 19:26
Odriozoláról volt már hír, hogy megy vissza a Sociedadba, szerintem ingyenR. Carlos írta: Az se kevés, de így jobban jártunk. Remélhetőleg az ingyenélők korszakát így végre le tudjuk zárni a csapatnál. Jó lépést tettünk efelé Hazard és Mariano távozásával. Az Odriozola és Vallejo pakkon kellene még túladni ezen a téren.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 18:51
Ezen én is röhögtemViktoR4 írta:BREAKING: The Havertz transfer has COLLAPSED. He's NOT coming. @jfelixdiaz #rmalive 1 perce
| Real Madrid are SERIOUS about buying Kai Havertz. @MatteMoretto 5 perce
Jó hosszú nyár lesz![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem