Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 7., szerda 9:41

Így, hogy utólag ismerem a kifutását a dolgoknak, Robben, Hazard.

Adott pillanatban viszont Robinho távozását sajnáltam legjobban, és Hamesz megvételét.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 7., szerda 9:36

Jamest nem hoztam volna (ide kellett a tm, azt hittem 75-nél olcsóbban jött (belegondolni is durva, hogy akár B.Silva lehetett volna helyette)), a távozóknál meg DM, Robben és Makelele között vacilláltam.

DM: elképesztő nagy húzás volt Carlotól a Xabi-Modric-DM hármas, kár hogy a 10. után szét lettek kapva. De ha ő nem megy, lehet sose lesz CMK?

Robben: ami aztán lett belőle a BM-nél, az a mi jobbosunkról nagyon hiányzott, Megnéztem volna a CR-Kaká-Robben-Benz négyest

Makelele: nem kell magyarázni.. Ami utána történt, úr isten.. Gago, P.Garcia, Gravesen viccsor :D :D, meg a középszerűség évekig a BL-ben..

Végül Makelele, az utólag nézve keményen ártott, hogy elment, a másik 2 inkább érdekesség.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. június 7., szerda 9:36

Távozásra nálam is Makelele illetve Pintus. Cr-t szerintem jókor engedtük el.

Érkezésre nekem mindig Faubert ugrik be. A mai napig ráz tőle a hideg. Pufiban legalább a pontenciál megvolt, de így csak 2. helyre futja neki :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 7., szerda 9:32

A Makelele - Bekmen “csere”, nalam egyertelmu.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 7., szerda 9:27

ceronaldot soha nem engedtem volna el

hazardot nem hoztam volna igy utolag
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 7., szerda 9:22

Realista24 írta: Johet egy ujabb jatek? :D

Ha egy Real Madrid kotodesu transzfert (legyen az vetel vagy eladas) meg nem törtenne tudnal tenni, melyik lenne az?
tavozasnal nincs ilyen nalam, erkezesnel meg olyan nagy a lista, hogy betelne a forum meg az internet is egyszerre.
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. június 7., szerda 9:18

Tavozas: Makelele
Erkezeshez Hazardot mondanam en is, esetleg Beckham ha helyette tenyleg Dinho jott volna.

Trukos tavozashoz meg Del Bosque, Ancelotti elso regnalasa, es Pintus Dupontra valo cserelese.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. június 7., szerda 9:16

dzsi91 írta:

Ha egy Real Madrid kotodesu transzfert (legyen az vetel vagy eladas) meg nem törtenne tudnal tenni, melyik lenne az?
Távozásnál Cé.

Érkezésnél nyilván Hazard.
Vége is a játéknak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 7., szerda 9:14

Távozásnál Cé.

Érkezésnél nyilván Hazard.

Mondjuk Hazardnal csak utólag okos az ember. Ha 2019 nyarában járnék fejben akkor megint leigazolnám. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 7., szerda 9:09

Johet egy ujabb jatek? :D

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 7., szerda 8:49

wZoLee7 írta: ezeknek sok értelmük nincs, összelapátolnak minden pletykát és ennyi. A két fent említett szélső védő megszerzése idén nyáron felérne egy csodával szerintem
Persze. A napokban itt úgy mentek az idézetek hogy ezzel meg azzal tárgyalunk, mondod klónozták magukat a vezetőségben :D
Tudom, mondtam már hogy rengeteg pletyka lesz, de most ennek van a szezonja, lehet kicsit fifa managerezni nem? :)

Én amondó vagyok hogy maradni fog a Vini - Rodry szélső páros a kezdőben, aminek nem örülök, Rodry akármennyit javult nem ő kéne legyen a kezdő játékosunk, valami csatárt ugye muszáj lesz szerezni, aztán hátha jön még legalább egy szélső védő. Bellinghamet úgy veszem hogy már megvan.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 7., szerda 8:38

Anthony írta: Trasnfermarkt bedobott egy ilyent ha a pletykák valóra válnának a következő évi kezdőnk:

Courtois
Davies - Alaba - Militao - Hakimi
Tchouameni (inkább Cama szerintem)
Bellingham - Valverde
Vinicius - Kane -Rodrygo

Rodrygo a jobbszélen elég sovány, de másképp benne vagyok :D
ezeknek sok értelmük nincs, összelapátolnak minden pletykát és ennyi. A két fent említett szélső védő megszerzése idén nyáron felérne egy csodával szerintem

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 7., szerda 8:30

Trasnfermarkt bedobott egy ilyent ha a pletykák valóra válnának a következő évi kezdőnk:

Courtois
Davies - Alaba - Militao - Hakimi
Tchouameni (inkább Cama szerintem)
Bellingham - Valverde
Vinicius - Kane -Rodrygo

Rodrygo a jobbszélen elég sovány, de másképp benne vagyok :D

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 6., kedd 18:26

Realista24 írta: Elvileg ugy lepett le, hogy a fele fizut kapta meg.
Az se kevés, de így jobban jártunk. Remélhetőleg az ingyenélők korszakát így végre le tudjuk zárni a csapatnál. Jó lépést tettünk efelé Hazard és Mariano távozásával. Az Odriozola és Vallejo pakkon kellene még túladni ezen a téren.

Szerk.: Pad'em kommentjére reagálva kicsit lehet alacsony összeget írtam a játékosok áránál, de nálam ezek a játékosok a kontraktusukat és a távozási szándékukat figyelembe véve nem érnének többet. Persze mindenki annyit ér, amennyiért az eladó és a vevő leboltolja.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 13:56

R. Carlos írta:
Realista24 írta:

Milyen Hazard?
Nem tudom milyen feltételekkel távozott innen, csak azt, hogy jövőre nem lesz itt, ezért írtam ezt. Persze nyilván kérdezni nem ártott volna. :mrgreen: Szóval az a kérdésem, hogy nekünk kell állni még felé valamit jövőre? Mert ugye 2024-ig volt szerződése.
Elvileg ugy lepett le, hogy a fele fizut kapta meg.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 6., kedd 13:51

Realista24 írta:
R. Carlos írta: Hazard fizetését is jó lenne, ha nem kellene állni az utolsó szezonra.
Milyen Hazard?
Nem tudom milyen feltételekkel távozott innen, csak azt, hogy jövőre nem lesz itt, ezért írtam ezt. Persze nyilván kérdezni nem ártott volna. :mrgreen: Szóval az a kérdésem, hogy nekünk kell állni még felé valamit jövőre? Mert ugye 2024-ig volt szerződése.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 13:50

R. Carlos írta: Kane kb. 50 millió, James is 50, Fran ugye visszatér az opcióval(aminek nem tudom a költségeit), Havertz is 40 körül van, Bellingham pedig 120. Érdekes lesz, utoljára 2019-ben eresztettük el magunkat ennyire.

Ezzel egyidőben Mendyt is elengedjük remélhetőleg, aki 30 milliót érhet és Hazard fizetését is jó lenne, ha nem kellene állni az utolsó szezonra.
Ööhm, ezek a számok melyik univerzumban? :D Kaneről azt pletykálják, hogy 100 felett kér érte Levy, Jamesről kósza hír nincs de ő se 50 lenne. Havertz is elöbb lesz sajna 60 mint 40. A Bellingham 120 az stimmel.

Hazard fele fizuját viszont már megspóroltuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 13:48

R. Carlos írta: Hazard fizetését is jó lenne, ha nem kellene állni az utolsó szezonra.
Milyen Hazard?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 6., kedd 13:46

Kane-nel és Havertzel szerintem taktikai átalakulás kellene és 4-2-3-1 vagy 3-4-2-1-es felállás, hogy mindenkinek helyet találjunk és lehessen variálni is a sorokat szükség esetén. Remélem mellettük Fran, James és Bellingham is érkezik.

4-2-3-1-ben így nézném meg a csapatot jövőre:
Courtois - Carvajal/James, Militao, Alaba, Camavinga/Fran - Valverde, Kroos/Camavinga - Rodrygo/Havertz, Bellingham, Vini - Kane.

3-4-2-1-ben pedig ez lenne:
Courtois - Militao, Alaba, Rüdiger/Nacho - Valverde/James, Bellingham, Camavinga/Kroos, Fran/Camavinga - Havertz/Valverde, Vini - Kane.

Kíváncsi vagyok nyitja-e ennyire a pénztárcát az öreg, de mivel már 4-en távoztak és hosszabbításról továbbra is csak Nacho esetén hallunk, valakit szerezni kell. Kane kb. 50 millió, James is 50, Fran ugye visszatér az opcióval(aminek nem tudom a költségeit), Havertz is 40 körül van, Bellingham pedig 120. Érdekes lesz, utoljára 2019-ben eresztettük el magunkat ennyire.

Ezzel egyidőben Mendyt is elengedjük remélhetőleg, aki 30 milliót érhet és Hazard fizetését is jó lenne, ha nem kellene állni az utolsó szezonra.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 13:28

Bundesliga vidi Bellingham összes góljáról/gólpasszáról

Azért felültem a vagonra. Ez a vonat legalább szinte biztos befut Madridba :D Voltak elég komoly performanszai, ezek különösen tetszettek:

https://youtu.be/xel7Ca8pkig&t=0m42s

https://youtu.be/xel7Ca8pkig&t=1m31s

https://youtu.be/xel7Ca8pkig&t=2m17s

https://youtu.be/xel7Ca8pkig&t=2m40s

Bellingham, Camavinga, Valverde. Ez egy elég komplex hármas lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: