Ha van Anthony kollegának haragosa az oldalon, gyerekek ez egy remek alkalomAnthony írta: (még egy Jesus Vallejo avatart meglátok kiszökök a világból)
Perez búcsúja nagyon szép volt
Kajak ledoncicozta Modricsot?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 13:09
Ha van Anthony kollegának haragosa az oldalon, gyerekek ez egy remek alkalomAnthony írta: (még egy Jesus Vallejo avatart meglátok kiszökök a világból)
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 6., kedd 13:02
ikarus93 írta: Ki kéne irni egy szavazást, most hogy Karim elment.
Mi legyen R24 új profilképe.![]()
Ha behúzzuk a teknőst, meg is lesz az új profilkép.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 13:02
Florentino Pérez: "Karim, you were a different footballer and it is true that some were slow to understand you."Realista24 írta: A számtalan gol és gólpassz mellett ne feledkezzünk meg azokról sem, akik veglegesre mentek miatta![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 6., kedd 12:57
Nacho, az új kapitány!ikarus93 írta: Ki kéne irni egy szavazást, most hogy Karim elment.
Mi legyen R24 új profilképe.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 6., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 12:49
No way.ikarus93 írta:
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. június 6., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 6., kedd 12:37
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 6., kedd 12:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 10:20
Jo, de te kerted, es nem end.gergo írta:Akkor ezért nem kapott a Madridom akkreditációt, pedig már kivasaltam a szép ruhámat isRealista24 írta: A szennygyarosokat nem engedik csak be![]()
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2023. június 6., kedd 10:18
Akkor ezért nem kapott a Madridom akkreditációt, pedig már kivasaltam a szép ruhámat isRealista24 írta: A szennygyarosokat nem engedik csak be
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 9:54
Az eddig sem volt kerdes komam (legalabbis nekem)Pad'em írta:Úgy tűnik mégis jelen lesznek kamerák, ma déltől!Pad'em írta: Karim Benzema’s farewell tomorrow will be private, no press conference with media @partidazocope
The institutional act of tribute and farewell to our captain @Benzema will take place at 12:00pm CEST. You can watch it live on:
@Twitch
@YouTube
RMTV
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 6., kedd 9:49
Úgy tűnik mégis jelen lesznek kamerák, ma déltől!Pad'em írta: Karim Benzema’s farewell tomorrow will be private, no press conference with media @partidazocope
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 5., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2023. június 5., hétfő 19:16
Sok szép élményt adott már nekem ez a csapat. (98 óta vagyok szurkoló). De Guti sarkazása amivel gólpasszt adott Benzinek, az számomra a nagybetűs foci. Azért érdemes nézni ezt a csodálatos játékot. Múltkor visszanéztem pár régi meccset, óriási játékos volt Guti. Benz pedig a mai csapatból a kedvenc játékosom volt, valamit megtestesített a régi nagyokból, ő volt az utolsó mementója egy olyan korszaknak, amikor a focit, a legfelső polcon művészek játszották. Hiányozni fog, de egy percig sem vonom kétségbe a döntését. Már idén tavasszal is teljesen el volt készülve, felismerte, hogy nem megy már úgy, mint korábban. De sokan bántották régen, Higuain féle arcokat is jobbnak tartva, aztán a végén megmutatta mindenkinek. Annyit sajnálok csak, hogy öreg korára érett be igazán. Köszönök mindent Benzin. Nagy játékos volt, egyike a legnagyobbaknak.Marky írta: Sosem feledem az elso meccseit, amikor Guti sarkazasat bevagta, ahogy a Sevilla elleni kupameccsen feltamadt, a Van Bastent idezo bombajat, az Atleti vedok megalazasat a BL elodontoben, a legrosszabb szezonjaban Karius megvicceleset, utana a fokozatos feltamadasat es az Aranylabdas szezont....
A jovoben hivatkozasi pont lesz, mint a legjobb 9.5-es.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. június 5., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. június 5., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 5., hétfő 15:39
Amilyen jok vagyunk az uj jatekosok bemutatasan, annyira benak a legendak bucsuztatasan.Realista24 írta:Itt off, de Asensio eppen most fotozkodik Perezzel meg a 17 kupavalPad'em írta: Karim Benzema’s farewell tomorrow will be private, no press conference with media @partidazocopeazt is jol beharangoztak. (Vagy csak en maradtam le)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem