Realista24 írta: Nem en veszem el, majd a Ceferin.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 5., hétfő 15:11
Realista24 írta: Nem en veszem el, majd a Ceferin.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 15:08
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 5., hétfő 14:57
Ertem en,hogy nem szereted oket,de ezt azert ne vedd el toluk.Realista24 írta:
Hol?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 14:54
Hol?miro. írta:
Igy legalabb a Bl-ben megint eggyel kevesebben lesznek amikor csapatkent kell mukodni igazan.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 5., hétfő 14:53
Remeljuk sikerul nekik visszahozni. Nagyon drukkolok nekik.Realista24 írta: Messi apja eppen Laportaval targyal a visszateres reszleteirol/lehetosegeirol.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. június 5., hétfő 14:53
Realista24 írta: Messi apja eppen Laportaval targyal a visszateres reszleteirol/lehetosegeirol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 2., péntek 18:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 2., péntek 15:50
Elore latom, az lesz a narrativa, hogy Xavi akarta, Laporta akarta, Messi akarta, a szurkoloknak is ez volt az egyetlen vagyuk, de a mocskos madridista Tebas (aki termeszetesen Perez bábja) nem engedte, hogy a vilag legjobbja visszaterjen otthonaba, pedig ok mennyivel csokkentettek a berkeretet is.Fenoo írta:Sierra írta: Igazi nyomorékok.Képesek visszavenni egy 36 éves játékost, horror fizetéssel.
ggwp
Szerintem ez csak a médiának és a Messi fanoknak szól, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy a legenda visszatérjen. Nem hinném, hogy komoly szándék lenne mögötte. Ugyan ez a színészkedés ment a távozásakor is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 15:45
Ezt szerintem nagyon könnyű megoldani.wZoLee7 írta: Alig tudnak regisztrálni játékosokat, a fél világ a pénzügyeiket nézi, lehetetlen küldetés Messit visszavinni. Csak úgy tudják megoldani, hogy hivatalosan a fizetése jóval alacsonyabb lesz, mint a valóságban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 2., péntek 15:01
az az egész neki volt a legcikibb ebben biztos vagyok. örülhetett a vb győzelemnek mert intézték, ha kap egy aranylabdát akkor annak is, bár ha lelép a barcához lehet még sem adják neki, de azért Ő már letett ezt azt az asztalra arabék meg úgy kezelték ott a döntő után mint egy cirkuszi idomított állatot. Kétlem, hogy élvezte.florentino007 írta:Oké de a két féreg vénember most lépett le. Azok is sokat kerestek, plusz valószínű majd 10 évre leosztva fizetnének messikenek is... Mondjuk sztem az arabokat preferálja, főleg mióta megajandekoztak a fürdő köntösselwZoLee7 írta: Alig tudnak regisztrálni játékosokat, a fél világ a pénzügyeiket nézi, lehetetlen küldetés Messit visszavinni. Csak úgy tudják megoldani, hogy hivatalosan a fizetése jóval alacsonyabb lesz, mint a valóságban![]()
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. június 2., péntek 14:56
Oké de a két féreg vénember most lépett le. Azok is sokat kerestek, plusz valószínű majd 10 évre leosztva fizetnének messikenek is... Mondjuk sztem az arabokat preferálja, főleg mióta megajandekoztak a fürdő köntösselwZoLee7 írta: Alig tudnak regisztrálni játékosokat, a fél világ a pénzügyeiket nézi, lehetetlen küldetés Messit visszavinni. Csak úgy tudják megoldani, hogy hivatalosan a fizetése jóval alacsonyabb lesz, mint a valóságban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 2., péntek 14:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 2., péntek 14:04
Nemm, de kétlem hogy apróért visszajönne. Az elmúlt éveket figyelembe véve.Realista24 írta:Marmint te ezek szerint tudod, hogy mit ajanl neki a Barca? Mert arrol meg sehol nem olvastam egy szot sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 13:57
Azt már nem tudjakFaust írta: Majd a nevere irjak az uj stadion felet.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 2., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. június 2., péntek 13:20
pedig nagyon úgy néz ki hogye el fog. pénzügyeket nem tudom, nem is érdekel, bolond Laporta megoldjaBlancoMark írta: igy biztos hogy nem fog elmenni lotyogni aproert a Barcahoz sem.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 2., péntek 13:18
Sierra írta: Igazi nyomorékok.Képesek visszavenni egy 36 éves játékost, horror fizetéssel.
ggwp
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. június 2., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 13:09
Marmint te ezek szerint tudod, hogy mit ajanl neki a Barca? Mert arrol meg sehol nem olvastam egy szot sem.Sierra írta: Igazi nyomorékok.Képesek visszavenni egy 36 éves játékost, horror fizetéssel.
ggwp
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem